• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

به نقل از Zeinab.N :
آغا!
پیشنهادم رفت ته!
یکم دقت کنین ;D

حب اسمایلی هایی که خیلی پر متقضی تر بودن و خیلی ها میگفتن نیازه اضافه بشه رو اضافه کردیم . در هرصورت امکانش نیست این همه اسمایلی های جور و واجور رو بخوایم اضافه کنیم دیگه ... :دی
باز اگر بعد ها خیلی ها نظرشون بر این بود که نیازه این اسمایلی هم اضافه بشه میشه روش فکر کرد . ;D

راجب اون لایک و اینا هم ... سیتم امتیاز دهی فعلی همچین قابلیتی نداره به گمونم و اگر هم بخوایم همچین کاری کنیم باید بگردیم و همچین چیزی پیدا کنیم . ;D

این:
به نقل از پری ناز :
اون گزینه ی باخبر سازی فقط توی صندلی داغ هست و قوانین و اطلاعیه ها.
نمیشه تو انجمنای دیگه هم این امکان باشه؟

اینکه یه سوالِ امنیتی داریم و وقتی یه بار جواب ـِشُ میزنی از اون به بعد تا حرفِ اوّل ـِشُ تایپ میکـُنی کـُل ـِشُ میاره ، مسخره نیس ؟
حداقل بر ـِش دارین .

به نقل از مــهــســافــت...! :
اینکه یه سوالِ امنیتی داریم و وقتی یه بار جواب ـِشُ میزنی از اون به بعد تا حرفِ اوّل ـِشُ تایپ میکـُنی کـُل ـِشُ میاره ، مسخره نیس ؟
حداقل بر ـِش دارین .
این اتفاق ربطی به سایت نداره ;D
این یکی از امکانات مروگر کرومه که بار اول محتویات فیلد ها رو سیو میکنه و از اون به بعد هر موقع حرف اول رو تایپ کنیم بقیش هم میاد :-" از دست کسی هم کاری ساخته نیس مگر اینکه همه لطف کنن با یه مرورگر قدیمی تر به سایت بیان :-"

به نقل از ĤąɱɨǷ :
این اتفاق ربطی به سایت نداره ;D
این یکی از امکانات مروگر کرومه که بار اول محتویات فیلد ها رو سیو میکنه و از اون به بعد هر موقع حرف اول رو تایپ کنیم بقیش هم میاد :-" از دست کسی هم کاری ساخته نیس مگر اینکه همه لطف کنن با یه مرورگر قدیمی تر به سایت بیان :-"
خـُب بر دارَن بهتر نیس ؟

برای من که این جوری نیست، با کروم میام، اتوفیل هم فعاله. :-?

• لایک
امتیازات: م.ز

خـُب بر دارَن بهتر نیس ؟

نه آخه ... اصلا ربطی به سایت نداره این قضیه ...
به هیستوری بروزر و اینکه اینا رو سیو کنه یا نه مربوط هست ! در ثانی ، برای همه اینجوری نیست ! حالا نمیدونم از چه بروزی استفاده میکنید ، اما خیلی هاشون مثل فایر فاکس سوال میپرسن همیشه که سیو بشه یا نه ...
در ضمن ، اگر بعد از تعویض ویندوز یا تغییر مرورگر مثلا بخواین رمزتون رو پیدا کنین و فراموش کرده باشید ، این سوال امنیتی به درد میخوره اونجا . الان که پسوردتون رو خاطرتون هست و حتی روی کامپیوتر و هیستوری بروزرتون سیو شده خب طبیعتا نیازی نیست ... اما ممکنه بعد ها لازم بشه ... ;D

خـُب بر دارَن بهتر نیس ؟
خب این مسائل فنی به من ربطی نداره ولی تا جایی که من میدونم اگه برش نداره احتمالا سایت میره رو هوا چون این کد های امنیتی باعث میشن ربات ها نتونن به سایت حمله کنن :-?
اگه این کد ها نباشه ممکنه یه دسته ربات بیان وارد سایت بشن و سایت رو پر کنن از مطالب تبلیغاتی.

به نقل از ĤąɱɨǷ :
خب این مسائل فنی به من ربطی نداره ولی تا جایی که من میدونم اگه برش نداره احتمالا سایت میره رو هوا چون این کد های امنیتی باعث میشن ربات ها نتونن به سایت حمله کنن :-?
اگه این کد ها نباشه ممکنه یه دسته ربات بیان وارد سایت بشن و سایت رو پر کنن از مطالب تبلیغاتی.

نه ... اون یه چیز دیگه است ... ;D
یه سوال امنیتی موقع عضویت پرسیده میشه که هر فرد سمپادی جوابش رو میدونه اصولا ! ;D
اون برای همین هست که از عضویت و ورود این ربات هایی که فرمودین جلوگیری بشه ! ;D

اما این چیزی که ایشون گفتن یه سوال امنیتی شخصی توی پروفایل خود کاربران هست که برای بازیابی پسورد و این ها استفاده میشه ... ;D

کاش میشد کاربرای جدید مثه لایک و دیسلایک نتونن تاپیک بزنن ، یخده تو جوّ سایت باشن ببینن چجوریه بعد...
طرف زمانِ عضویتش امروز ساعتِ 15:01 ــه بعد زمانی که تاپیک رو ایجاد کرده امروز 15:10 ــه 8-|

این مثلن :| چیه آخه تاپیکش؟! :-<

Back
بالا