رد شد این پیشنهاد؟به نقل از FarzadBND :
با این مد کار راحت میشه اما نیازی بهش نیست!میشه فایل sources/subs.php رو به راحتی تغییر داد!دانش فنی بالایی هم نیاز ندارهبه نقل از یه لبخند :) :اگه زمانی خواستین تاپیک سوالات متداول رو بزارین اون بالا توی منو سایت خیلی راحت میشه از این مد استفاده کرد!

به نقل از مهدی صفری :با این مد کار راحت میشه اما نیازی بهش نیست!میشه فایل sources/subs.php رو به راحتی تغییر داد!دانش فنی بالایی هم نیاز نداره![]()

اگر دادن ُ من باز تکرار کردم بسیار شرمنده ُ عذر میخوام بابت اسپم
:-[
مثه خیلی از سایت های دیگه
اونجا تو پروفایل باشه این امکان که آدم بیاد یه دفه عکس رُ تو همین اینجا آپلود کنه 
ویرایش میدونم نیس
اینم نیس؟ 
تو خود اس ام اف به طور پیشفرض این امکان هست که موقع انتخاب آواتار از روی کامپیوترت آپلود کنی ولی اینجا به دلیل محدودیت سرور یا یه همچین چیزایی غیر فعالش کردننمیدونم این پیشنهادات رُ قبلن دادن یا نع![]()
اگر دادن ُ من باز تکرار کردم بسیار شرمنده ُ عذر میخوام بابت اسپم
:-[
امکان آپلود عکس تو همین خود سمپادیا واسه آواتار ها باشه خیلی بهتره هامثه خیلی از سایت های دیگه
اونجا تو پروفایل باشه این امکان که آدم بیاد یه دفه عکس رُ تو همین اینجا آپلود کنه
+
امکان پیش نمایش بانگ هم هست ینی؟ویرایش میدونم نیس
اینم نیس؟
![]()

نه دلیل حذف این امکان اپلود برای محدودیت نیستبه نقل از جواد ب. :تو خود اس ام اف به طور پیشفرض این امکان هست که موقع انتخاب آواتار از روی کامپیوترت آپلود کنی ولی اینجا به دلیل محدودیت سرور یا یه همچین چیزایی غیر فعالش کردن
خب نمیشه محدودیت حجمی برای آپلود ها گذاشت؟به نقل از پـــوریــا ツ :نه دلیل حذف این امکان اپلود برای محدودیت نیست
از طریق اپلود میشه به اس ام اف صدمه زد اگر اشتباه نکنم این مشکل یه بار پیش اومده برای سمپادیا