• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

این راهنمائه که خیلی بدیهی توضیح داده چجوری باید از کدش استفاده کرد!
ولی به نظر من مشکل این سایت نداشتن راهنما نیست، ملت می‌فهمن باید چیکار کنن چینی که ننوشته. مشکل بزرگ‌تر اینه که خیلی رنگارنگه و همه جا خیلی شلوغ پلوغه، آدم رو خسته می‌کنه ولی گنگ نیست.
اگر بشه مثل Ask Ubuntu موقع تاپیک زدن لیست تاپیک‌های با عنوان مشابه رو بیاره احتمالا خیلی آمار تاپیک‌های تکراری کم می‌شن.
اگر موقعی که یک نفر حرف آدم رو نقل‌قول می‌کنه یک نوتیفیکیشن بیاد هم خوبه.

کلا یادمه من چند سال پیش هم اومده بودم این‌جا ولی از اون موقع از لحاظ فنی و ظاهری به نظر میاد پیش‌رفت خیلی خیلی کمی داشته. کار سختی هم اصلا به نظر نمیاد!

به نقل از بادبادَک :
ولی به نظر من مشکل این سایت نداشتن راهنما نیست، ملت می‌فهمن باید چیکار کنن چینی که ننوشته. مشکل بزرگ‌تر اینه که خیلی رنگارنگه و همه جا خیلی شلوغ پلوغه، آدم رو خسته می‌کنه ولی گنگ نیست.
اگر بشه مثل Ask Ubuntu موقع تاپیک زدن لیست تاپیک‌های با عنوان مشابه رو بیاره احتمالا خیلی آمار تاپیک‌های تکراری کم می‌شن.
اگر موقعی که یک نفر حرف آدم رو نقل‌قول می‌کنه یک نوتیفیکیشن بیاد هم خوبه.
خب راهنما نوشتن خیلی ساده‌تره! :-"
راهنما یه چیز خارجیه که میاد رو کد سایت پیاده می‌شه ولی اون چیزایی که شما گفتید برا نوشتنشون باید لابلای کدهای smf سایت یه چیزی اضافه بشه که یکم دردسر داره.
اون کار هم خب به خود کاربرا واگذار شده که قبل از تاپیک زدن سرچ بکنن ولی همه این‌کارو انجام نمی‌دن.
ولی در کل ایده خوبی بود. کلاً اگه یکی پیدا شه که با smf آشنایی داشته باشه خیلی از این کارهای خوب می‌شه انجام داد.

به نقل از کیارش :
خب راهنما نوشتن خیلی ساده‌تره! :-"
راهنما یه چیز خارجیه که میاد رو کد سایت پیاده می‌شه ولی اون چیزایی که شما گفتید برا نوشتنشون باید لابلای کدهای smf سایت یه چیزی اضافه بشه که یکم دردسر داره.
اون کار هم خب به خود کاربرا واگذار شده که قبل از تاپیک زدن سرچ بکنن ولی همه این‌کارو انجام نمی‌دن.
ولی در کل ایده خوبی بود. کلاً اگه یکی پیدا شه که با smf آشنایی داشته باشه خیلی از این کارهای خوب می‌شه انجام داد.
خب بله ساده‌تره! مخصوصا که کد آمادش هم هست فقط لازمه توش پر بشه، ولی خب نظر شخصی من اینه که فایده نداره.
به شخصه خیلی خیلی زیاد دیدم ملت این‌جور چیزا رو رد می‌کنن و کلا توجهی بهش نشون نمی‌دن.
کلا اگر کاربرا همه به همه چیز توجه کنن و خودشون قبلش بگردن و اینا که مسئله‌ای نیست، من برداشتم این بود که مدیرا یک تلاشی می‌خوان بکنن که سیستم جوری خفن‌تر بشه که اتوماتیک کاربرا مجبور بشن قوانین رو بیشتر اجرا کنن.

لزومی هم نداره حتما کسی کد smf بلد باشه فکر کنم ... با جاوااسکریپت و اینا هم حل می‌شه قضیه! البته مطمئن نیستم چون خیلی با سیستم smf آشنا نیستم. ولی خب قطعا مدیرا بعد از این همه سال باید آشنا شده باشن !!

ی جورایی بالایی راست میگه!
کاربرای جدید اصولا چنین چیزایی رو رد میکنن!
آدم نباید با طرف خشن برخورد کنه!
میشه تو پ.خ با طرف حرف زد!خطاهاشو بش گف بش یاد داد
خب تاپیک مسائل فنی هستش!ن بحث سره کاربرا!
فک نمیکنم امتحان کردن کد راهنما ضرری داشته باشه!
بعدشم کار سایت باsmfهستش

به نقل از سیزیف :
یه کاری کنید کاربرهایِ جدید تا مثلا دوستاره شدن امکان زدن تاپیک نداشته باشن ،خیلی هاشون آخه نمیدونن بعضی چیزارو بعد هی تاپیک الکی میزنند .
به نقل از سیزیف :
انگیزه فعالیت وقتی بیان هی تاپیک بزنن بعد ملت بیان بگن وای این چیه زدی ؟،وای اینجا مدیر نداره؟،آخرشم قفل وحذف بدتر میشه به نظرم .
این‌کار اشتباهه. کسر بزرگی از کاربرها برای پرسیدن و طرح‌کردن یه ایده یا سوال عضو سایت می‌شن و باتوجّه به بازخوردهای اون برهه و اینا به فعّالیت‌شون ادامه می‌دن. این موضوع همیشه هست اما اگه بخوام یه مثال واضح بزنم، مثلاً زمان برگزاری المپیادها. امم... یا مثلاً مسابقات روباتیک و یا حتّی رویدادهای خبری. خلاصه اگه این محدودیّت پیش بیاد با دو مشکل مواجه می‌شیم. اوّل، همون‌طور که نسترنّگار گفتن و علی‌رضا اضافه کرد، باعث می‌شه کاربرای جدید انگیزه‌ی فعالیت‌شون رو از دست بدن و کاربرای فعال نسل آینده کمتر شن(!) و دوّم، به‌وجود اومدن بی‌نظمی‌هایی مثل ارسال‌های غیرمرتبط با تاپیک‌ها و... .
این قضیه از مشکلات اولیه‌ی هرفرومه و طبیعیه.

عاقا نمیشه سیستم آزمون آنلاین رو سایت گذاشت؟

حجم صفحه‌های سایت هم خیلی زیاده. فکر کنم یکی از دلایل اصلیش آواتارها باشن.
اگر در حالت عادی تامبنیل نباشن خیلی بده!

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@sampadia.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache Server at www.sampadia.com Port 80

:) این ینی چی ؟
خیلی میاد واسه من ، هر 5 ثانیه 1 بار !

واسه همه میاد البته. :-" شما به خودت نگیر. :-"
گویا مشکلِ سایته. :د

×اسپم نبود. : / شما به عنوانِ یه کاربرِ جدید پرسیدین؛ منم کفِ دستمُ بو نکردم که. : /
در ضمن فک نمی‌کنم توجیه دیگه‌ای داشته باشه قبلاً هم بوده و درست شده.

به نقل از لولیع² :
واسه همه میاد البته. :-" شما به خودت نگیر. :-"
گویا مشکلِ سایته. :د

اسپم !

میدونم خنگ که نیستم ! منم مثه شما کلی تو سایت بودم اکنت دوممو بن کردن :))

اسپم ندین دیگه ! :))

Back
بالا