• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

خو این ارور که نمیتونه فقط به خاطر حجم درخواست ـای بالا باشه ، حدود یه ماهه که ما این ارور ـو میبینیم ؛ چی شده یهویی که این قدر حجم درخواست ـا رفته بالا ؟! مگه با دو ماه پیش چه فرقی کرده؟
مطمعنن یه جای دیگه ـم یه مشکلاتی به وجود اومده...

یه کدی بود؛ هنوزم هست؛ که آخرین ارسال هارو مثل خبر اون بالا(هرجا) میاورد مثل تیتراژ فیلما از پایین به بالا جرکت میکرد، خودشم ریفرش میشد! ینی اگر پستی داده میشد خودش لیستو درست میکرد، ینی لازم بود فقط اونو نگاه کنیم، ازون استفاده کنید خب!
الان ما آخرین ارسال هارو بزیم چون متن ارسالارم نشون میده، سرعت لود از مزخرف به ..... تنزل پیدا میکنه!
خواهشا ازون کد استفاده کنید! من داشتمش ولی الان ندارم میگردم پیداش کردم بذارم، میذارید؟! یا الکی نگردم؟!

کاش به سایت امکان آپلود عکس میدادین، واسه گذاشتن هر عکسی در به در از این سایت آپلود به اون سایت میگردیم، آخرشم بعد از چند وقت سایته ب هر دلیلی خراب میشه لینکا و عکسا هم خب همراش از بین میرن :/

بهترین، معتبرترین و باسابقه‌ترین وب‌سایت برای آپلود picofile هست. سایت‌هایی مثل عکس‌گیگ و آپلود هم مناسب‌ند.

1.قالب عوض بشه.
2.شکلک زردی زیادی باشه.
3.کلا رنگبندی عوض بشه.
4.برای هر شهر یه انجمن وجود داشته باشه.
5.انجمن دارای آزمون آنلاین باشه.
6.بیشتر به درس و علم فکر کنیم تا روش تقلب

نمیدونم تاپیک رو درست اومدم؟
میشه لطفاااااااااااا اخرین ا رسال های صفحه اول برگرده؟ [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

نصف گشت و گذار ما توی سایت ازهمین طریق بود . بزرگه نمیشه تک تک بگردی

اون گزینه اخرین ده ارسال باید مثل قبل متن رو هم نشون بده :-<

بجه ها چندبار تو حرف بزن این رو بیان کرده ان :-< :-<

دوستان من نمی تونم پ.خ هامو ببینم ...اصلا اون مشخصات و ... که بالای صفحه بود نیس... مال همه اینجوریه؟
بعد فروم دوبرابر قبلی شده که سمت چپ کلا ابی هست و هیچی نداره

با کهکشان موافقم.
میدونم که دلیل این کار به خاطر این ارور لعنتی هس اما خیلی از بچه ها فعالیتشون رو بر اساس اون ارسالها تنظیم میکردن

به نقل از چشـــــــمک :
دوستان من نمی تونم پ.خ هامو ببینم ...اصلا اون مشخصات و ... که بالای صفحه بود نیس... مال همه اینجوریه؟
بعد فروم دوبرابر قبلی شده که سمت چپ کلا ابی هست و هیچی نداره

احتمالاً شما با اینترنت اکسپلورر میاین ؛ درسته ؟ :دی اگر آره ، به اون دلیل ــه . اگر با فایرفاکس یا گوگل کروم بیاید ؛ این مشکلات رُ نخواهید داشت .

ای بابا این اینترنت سرور ارور میاد همچنان که....مگه درس نکردینش؟..... :-??

Back
بالا