به دلایلی تصمیم گرفتیم که ویرایش یک مدت محدودی باشه.به نقل از کــو یــ ــ ــیــن :امکـان ویرایش پست همیشه باشــِ .
و حذف پستم واسه هر کسی باشه خوبــ ِ
خب مشکل اینه که هنوز مدی برای این کار برای smf 2.0 rc5 نیست! اگر باشه حتما درستش میکنیم !به نقل از پویا م :یه پیشنهاد! تاریخ پست ها رو که نمایش می ده رو بکنید شمسی!
این که اصلا امکان پذیر نیست! یعنی یه سیستمی که اونقدر هوشمند باشه که بشینه تک تک پستای بچه ها رو بخونه و تحلیل کنه و نظرات جدید رو با قبلی ها جایگزین کنهبه نقل از fatameh :بهتر نیست که توی نظر هایی که بچه ها میزارن توی تاپیک های مختلف نظر های جدید جایگزین قبلی ها بشه
300 تا کافی هست؟ دوبل شد ظرفیت. امکان دانلود هم کمی کار میبره. شاید یک هفته آینده درست بشه.به نقل از GCD :آقا الان که امکان دانلود پ.خ ها نیست، قبول؟
حالا حالا ها هم قرار نیست درست شه، قبول؟
ظرفیت 150 پ.خ وحشتناک کمه! قبلا که کمش کردین گفتین چون امکان دانلود پ.خ گذاشتیم، گفتیم چشم! الان چی؟ نمیشه که آدم پ.خ هاشو پاک کنه، نمیشه هم نکنه، نمیشه هم بکآپ بگیره
حداقل یه 350 تا ظرفیت صندوقو زیاد کنید!
کجا هست کجا نیست؟!به نقل از Nahid :توی بعضی از انجمن ها امکان اضافه کردن فایل پیوست وجود نداره گویا اگه ممکنه اضافه کنید این امکان رو
پست ها توی همه تاپیک ها براساس زمان ارسال مرتب میشن. واسه همین نمیشه کاریش کرد.به نقل از کــو ییــ ــ ــن :سلام
+خواستم بگم این قسمت ترکیب موضوعات معیار قرار گرفتن پستها رو بر اساس زمان ارسال قَرار داده در صورتیکه بنظرمن اینی که دست خود مدیر باشه که کدوم اول ش ِ بهتره . همین خود من یه تاپیک برای جَم کردن خیلی از تاپیکا درس کردم ولی اونا قدیمی ترن . در نتیجه پست من میوفته ته همشون . اینَم لینک ِ صفحه
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,82251.0.html
+و دوم اینکه امکان جابه جایی پُست توی خود تاپیک و به تاپیک های دیگ ِ . اینجا فقط انتقال موضوع رو دیدم من
+و مورد سوم حذف پست ها ، اگه امکان عَلامت زدن پست ها و حذف چَن تایی باش ِ بهتره ، برای تاپیکای دارای صفحات زیاد اسپم زدایی سخته و صفحه هر بار از اول باز می شه !
+و موردی که الان بهش بر خوردَم در هنگام ِ اسپم زدایی یک تاپیک اینی که امکان حذف یکپست که اسپم هم هَست و قبلا موضوع بوده و در تاپیک دیگه ای ادغام شده رو نمی ده . اگه همچین اسپم هایی باشه باید چیکار کرد خُب ؟!
اگه زودتر رسیدگی کنیدبهتره دوستان چون خود من که خیلی از برنامه هام در گرو این تغییرات خیلی بهتر امکان پذیر می شه
موفق باشید !
به نقل از مدیریت :امکان حذف چندتایی وجود داره. واسه شما دیده نمیشه؟ چک باکس هست واسه هر پست. بعدش پایین صفحه دکمه حذف انتخاب شده ها.
به نقل از کــو ییــ ــ ــن :نه من نَدارَم !