• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
شاید دستش خورده خب
نه مثال زدم کلی گفتم منظورم اینه تو بحث های فنی طرف باید به چالش بکشه بجای اینکه بی دلیل بخواد مخالفت کنه یا دلیل داره حوصله نداره بگه اینجوری اگه منم اشتباه کنم اصلاح میکنم

میشه پین بانگ یا چند تا بانگ توی پروفایل داشته باشیم؟ جالب به نظر میاد.

فونت سایت خیلی نازک و شاید هم ریز شده. میشه لطفا برش گردونید به حالت قبل

وقتی یک بار وارد چت‌روم می‎شی، دیگه بیرون اومدنت با خدایانه. هی اون ضربدر کوفتی رو می‌زنم ولی صفحه‌ی جدید که باز می‌کنم می‌بینم باز خودش وارد می‌شه و هی نوتیفیکیشنش میاد. خیلی خوب می‌شه اگه درستش کنید.

میشه پین بانگ یا چند تا بانگ توی پروفایل داشته باشیم؟ جالب به نظر میاد.
نداریمش تو امکانات سایت :(

فونت سایت خیلی نازک و شاید هم ریز شده. میشه لطفا برش گردونید به حالت قبل
کجا؟ مطمئنی؟ یه مرورگر دیگه امتحان کن ببین. حس میکنم موقتی برات پیش اومده. اسکرین شاتی چیزی بتونی بدی هم خوب میشه.

وقتی یک بار وارد چت‌روم می‎شی، دیگه بیرون اومدنت با خدایانه. هی اون ضربدر کوفتی رو می‌زنم ولی صفحه‌ی جدید که باز می‌کنم می‌بینم باز خودش وارد می‌شه و هی نوتیفیکیشنش میاد. خیلی خوب می‌شه اگه درستش کنید.
راه حلشو نمیدونم :(

کجا؟ مطمئنی؟ یه مرورگر دیگه امتحان کن ببین. حس میکنم موقتی برات پیش اومده. اسکرین شاتی چیزی بتونی بدی هم خوب میشه.
همه جا، هم پست‌ها و هم اون نوار بالا که نوشته انجمن، تازه‌ها، حمایت مالی و... و هم بقیه قسمت‌ها مثل اون کاربران آنلاین و اینا
فکر کنم بیشتر از دو هفته‌ست که اینطوریه، من امروز با pc اومدم و دیدم واقعاً سخته بخونم. با گوشی قابل تحمل بود.
الآن این اسکرین‌شات مربوط به قبله. و این یکی از همون پسته که همین الآن گرفتم. اینم با pc که خیلی ریزه واقعاً و نمیشه خوند. محیط سایت

همه جا، هم پست‌ها و هم اون نوار بالا که نوشته انجمن، تازه‌ها، حمایت مالی و... و هم بقیه قسمت‌ها مثل اون کاربران آنلاین و اینا
فکر کنم بیشتر از دو هفته‌ست که اینطوریه، من امروز با pc اومدم و دیدم واقعاً سخته بخونم. با گوشی قابل تحمل بود.
الآن این اسکرین‌شات مربوط به قبله. و این یکی از همون پسته که همین الآن گرفتم. اینم با pc که خیلی ریزه واقعاً و نمیشه خوند. محیط سایت
قالبی که استفاده میکردی قالب اصلی سایت نیست. من قالب اکانتت رو گذاشتم رو قالب اصلی. هرچند روی اون یکی قالب رو هم درستش کردم. هر کدومو دوست داشتی میتونی تنظیمات اکانتت ست کنی استفاده کنی.

قالبی که استفاده میکردی قالب اصلی سایت نیست. من قالب اکانتت رو گذاشتم رو قالب اصلی. هرچند روی اون یکی قالب رو هم درستش کردم. هر کدومو دوست داشتی میتونی تنظیمات اکانتت ست کنی استفاده کنی.
بله درست شد. خیلی ممنون

سلام
من خودم معمولا با مرورگر pc سایت رو باز میکنم ولی یه چند باری که با گوشی لاگین شدم دیدم صفحه چت بد جاییه
و نمیشه صفحه چت رو آورد و به زور یه گوشه جا گرفته.
اینم عکس از سایت روی نسخه وب گوشی :
4394-Screenshot-2022-10-20-155818.png

هیچ راه حلی نداره که بتونین درستش بکنین؟

سلام
من خودم معمولا با مرورگر pc سایت رو باز میکنم ولی یه چند باری که با گوشی لاگین شدم دیدم صفحه چت بد جاییه
و نمیشه صفحه چت رو آورد و به زور یه گوشه جا گرفته.
اینم عکس از سایت روی نسخه وب گوشی :
4394-Screenshot-2022-10-20-155818.png

هیچ راه حلی نداره که بتونین درستش بکنین؟

دکمه چت تو گوشی موبایل کلا یه شکل دیگست. این نوار نشون داده نمیشه. کش مرورگر رو پاک کن فک کنم درست میشه

Back
بالا