پاسخ : پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی
ببینید ، تجربه نشون داده ملت علاقه به تشویق شدن دارن ، یعنی بیشینه ی آدما دوست دارن مورد تشویق و تمجید بقیه قرار بگیرند ، این سیستم لایک یا تشکر ، باعث میشه فرد سعی کنه پستی بزاره که بار علمی یا فنی یا فان یا ... بالایی داشته باشه تا مورد توجه قرار بگیره ، یکی از راه هایی که میشه پستارو تمایز داد همین سیستم لایک و تشکره
انجمن گفت و شنود ، به نظر من مهمترین انجمن سایته ، مدیریتشم سخت ترین مدیریته ، یعنی یه آدم کار بلد میخواد که حوصله داشته باشه، تنهایی هم نمیشه ، باید تیمی مدیریتش کرد ، چون اینجا انواع و اقسام شاخه های مدیریت داریم ، 2-3 تا کافیه برا گفت و شنود ولی به شرطی که مدیران ارشد و کل و داخلی و معاون هم گه گاهی نظارت هایی داشته باشن
متآسفانه اینجا به دید انجمن اسپم بش نگاه میشه ، یعنی هم کاربرا هم مدیرا ، فک می کنن وقتی حوصله ندارن ، میخوان الکی پست بدن ، جاش گفت و شنوده ، وقتی یه تاپیک می زنن خودشونم نمیدونن هدف چیه و اصلا" رو چه حسابی این تاپیک باید زده شه ، جاش گفت و شنوده ، پستای کپی پیست و تاپیکای کپی پیست جاش گفت و شنوده و ...
یه تیم مدیریت قوی اینو باید اول ریشه کن کنه ، بعد دیگه اجازه ندی کسی اینکارو کنه با انجمن ، گفت و شنود یعنی بحث ، یعنی ارتباط ، یعنی تبادل نظر و این مهمترین بخش زندگی هر آدم و اصلی ترین کار تو اینترنت هست ، اما متآسفانه ...
حذف سیستم لایک با این دید که کاربرا اونجا پست میدن فقط برا امتیاز گرفتن و این کار باعث میشه دیگه کسی کپی پیست نکنه و کمتر سر بزنن و پست واقعی بدن و اسپم دونی نشه ، توهمی بیش نیست . بزرگترین ضربه رو هم به انجمن میزنه و یه جورایی به یه مطروکه که بعضا" بریم یه چیزی بگیم برا خالی نبودن عریضه ، تبدیل میشه
خب من از این صحنه تازه پست محمد رو دیدم ، در ادامه میگم که:
یعنی چی مشکل اونجاست ؟ خب مگه ملت حق ندارن به پست لایک بدن ؟ شاید باز فک کنید اون مشکلات پیش میاد و این جلوشو میگیره اما ...
خلاصه اینکه آقا ، این راهش نیست ، این فقط چیزی رو درست نمیکنه ، وضع رو عوض نمیکنه ، شما به جای حل مشکل داری حذف میکنی امکانات رو و این درست نیست
پرانتز » اینا همش نظر من ، اگه مخالفید و فکر می کنید که گفت و شنود کلا" بیخوده ، خب یه بحث جداست ،من در اون زمینه حرفی ندارم
×جا اینکه غلط املایی بگیری به حرف گوش کن