به نقل از Dr.Eniac :يكي از مديرا بياد حداقل بهمون يه فحش بده بدونيم نظرمونو خوندن !
lبه نقل از پگاه :خونده شد.
نباید انتظار داشت که تا یه چیزی گفته میشه سکانس بعد دقیقا همون اجرا شده باشه! پیشنهاد ها خونده میشن، بررسی میشن، تصویب شد اجرا میشن.
دقيقا ما هم نمي خوايم كه فرداش اجرا بشه فقط بياين بگيد كه خوندين و نظرتون چيه و در كل چه تصميمي ميخوايد برا اين پيشنهاد بگيريد.به نقل از پگاه :خونده شد.
نباید انتظار داشت که تا یه چیزی گفته میشه سکانس بعد دقیقا همون اجرا شده باشه! پیشنهاد ها خونده میشن، بررسی میشن، تصویب شد اجرا میشن.
نصب شد. لطفا تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید ! ترجیحا با تصویر.به نقل از GCD :سوال: همچنان نمیشه فروم رو با www.tapatalk.com سازگار کرد؟
نهایت سعی ما اینه که فروم بیخودی شلوغ نشه. همانطور که GCD گفت حرف بزن بهترین جا برای این کارکرده.به نقل از هيدن زاده :اتفاقا من بيشتر تو فروما ديدم.
حداقل ميشه بفهمي به كسي كه ميخواي پيام خصوصي بزني چطوره و چه جوري متناسب با وضعيتش باهاش حرف بزني.
تم سایت که خیلی تمیزه ! خداییش خیلی تفکیک بالایی داره این تم. نه؟به نقل از Ali Hector :با سلام
می خوستم بگم که قالب سایت(تم سایت)خیلی بده.همه چیز درهم و شلوغ و......
اگه عوض بشه به نظر من خیلی خوبه.مثلآ بشه مثل http://forum.bazicenter.com/index.php
خیلی ریزه کاریه این ! بیخیال.به نقل از GCD :جناب مدیریت، با توجه به اینکه خیلی از اسپم ها برای پاسخ دادن موضعی و خارج از تاپیک به یه پست هست، بهتره امکانی فراهم شه تا پایین/بالای هر پست یه گزینه باشه واسه نقل قول در پ.خ و هر یوزر این گزینه رو بزنه، متن پست تویه یک پ.خ به نویسنده پست نقل قول میشه
یادمه تو یه سایتی (smf 1.1.8) این امکان رو دیده بودم، اما حالا این که مد بوده یا چیز دیگه رو نمیدونم
اولی خوبه. کمی کار میبره. وقت شد راه میندازم.به نقل از Dr.Eniac :دوتا پيشنهاد داشتم ، باشد كه مورد توجه مديران محترم قرار بگيره !
اوليش اينه كه به پروفايل كاربراي تازه عضو شده بعد از اولين ورود پيغام خصوصي ارسال بشه و قوانين انجمن و يه سري نكات مفيد براش فرستاده بشه !!
اينجوري با قوانين و محيط اينجا بيشتر آشنا ميشن
پيشنهاد دومم فرستادن ايميل براي كاربراييه كه يه مدت معين نيان سايت !
مثلا بعد از 1 ماهه نيومده سايت ، يه ايميل بهش فرستاده ميشه كه دوستان تو در سمپاديا دات كام منتظر تو هتن و دلتنگت شدن و ازين جور چيزا يوزرنيم و پسووردشو هم براش بفرستين تا اگه فراموش كرده بود دوباره يادش بياد
اين دوتا موضوع قبلا تو تاپيك هاي مختلف گفته شده بود ولي كسي توجهي نكرد بهشون
گفتم يه تاپيك بزنم نظر بقيه رو بپرسم
فکر کنم نمایش برای همه کاربران فعال شد. سایر مدیران در این زمینه گویا یک کارایی کردن.به نقل از GCD :بهتره امتیازات داده شده به پست ها برای همه نمایش داده بشه
چرا؟
1. امتیازاتی که افراد به پست ها میدن مثل پاسخ بهشون و به منزله تایید یا رد اونا هست و اصلا چیز شخصی نیست
2. سؤاستفاده و امتیازدهی ناصحیح به میزان قابل توجهی کم میشه
3. وقتی یکی از سر لجبازی به کسی - بده، زمانی که بدونه همه میدونن این کار رو نمیکنه و خصومت شخصی رو توی امتیازا پیاده نمیکنه
4. زمانی که یکی از سر دوستی به پست های کس دیگه + بده و اسپم ها رو لایک کنه، در حالتی که میدونه همه بچه ها میدونن کمتر انجام میشه
خلاصه یکی از بهترین کارها برای فرهنگسازی در زمینه امتیازدهی هست
سلامبه نقل از مدیریت :فکر کنم نمایش برای همه کاربران فعال شد. سایر مدیران در این زمینه گویا یک کارایی کردن.
از صبح تا حالا با ورژن های مختلف سیستم عامل های symbian s60v3 و iOS خواستم تست کنم، اما هرچی اسم فروم (سمپادیا sampadia) رو جستجو کردم، هم فارسی، هم فنگلیش، نتیجه ای پیدا نکرد! مطمئنین فعال شده؟به نقل از مدیریت :نصب شد. لطفا تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید ! ترجیحا با تصویر.
تاییدبه نقل از مدیریت :تم سایت که خیلی تمیزه ! خداییش خیلی تفکیک بالایی داره این تم. نه؟
فکر نکنم کار سختی باشه ها... ولی به هر حال میتونه اثر خوبی داشته باشه، چون تبدیل فرایند "نقل قول کردن، کپی کردن متن نقل قول شده، کلیک روی اسم نویسنده، کلیک روی ارسال پ.خ، paste کردن متن نقل قول شده، نوشتن" به "کلیک، نوشتن" اثر آنتی اسپم بالایی دارهبه نقل از مدیریت :خیلی ریزه کاریه این ! بیخیال.
یعنی فروم هنوز توی لیست tapatalk نشون داده نمیشهبه نقل از مدیریت :فعلا در وضعیت Current Status: Not Published هست. نمیدونم معنیش چیه ! کلا از سیستمش سردرنمیارم ! باید بخونم مطالبش رو.
اگه اون سایت رو یادتونه بگین شاید شد درستش کرد :)به نقل از GCD :جناب مدیریت، با توجه به اینکه خیلی از اسپم ها برای پاسخ دادن موضعی و خارج از تاپیک به یه پست هست، بهتره امکانی فراهم شه تا پایین/بالای هر پست یه گزینه باشه واسه نقل قول در پ.خ و هر یوزر این گزینه رو بزنه، متن پست تویه یک پ.خ به نویسنده پست نقل قول میشه
یادمه تو یه سایتی (smf 1.1.8) این امکان رو دیده بودم، اما حالا این که مد بوده یا چیز دیگه رو نمیدونم
امان از این حافظه ضعیف...به نقل از مـهمّد بذرکار :اگه اون سایت رو یادتونه بگین شاید شد درستش کرد :)
هر فردی رو خواستین بدونید آنلاینه یا نه برین پروفایلش رو ببینید !به نقل از saye3000 :به نظر من اگه آنلاین بودن نمایش داده بشه خیلی خوبه.منظورم کنار اسم هر کسه.مثل قبل که زیر آواتار هر کس آنلاین یا آفلاین بودنش نشون داده میشد.خیلی نیازش احساس میشه.
به نقل از مدیریت :چک کنید سرعت سایت پایین نیامده باشد با فعال کردن امتیازها.