پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

"سلام" چیه دقیقاً؟!

به نقل از Mos :
"سلام" چیه دقیقاً؟!
منظورشون اینه فکر کنم :

96442608658147885124.png

این اخرین ارسال چرا رفت :ضدلایک
دوباره بزاریدش
خیلی بدرد بخوره
مگه جا اضافه گرفته بود بدبخت
تو همه انجمن ها هم هست

به نقل از assassin80 :
این اخرین ارسال چرا رفت :ضدلایک
دوباره بزاریدش
خیلی بدرد بخوره
مگه جا اضافه گرفته بود بدبخت
تو همه انجمن ها هم هست

سایت برای یه مدت کوتاهی اینجوری شده

یه مدت صبر کنید درست میشه

یه سوالی رو خیلی وقته می خواستم بپرسم که البته نمی دونم قبلا پرسیدن یا نه

این " نمودار ارسال های کاربر در ساعات مختلف شبانه روز " که توی آمار فعالیت هر کاربر نشون داده میشه درسته ؟؟ برای من که کاملا برعکس زمان فعالیت منه

قرار به سواله ما هم یدونه بپرسیم..
این جستجو بالا چرا هر چیزی رو هر جا سرچ کنی میزنه "شما اجازه جستجو در اين انجمن را نداريد"؟؟؟؟

الآن من تو پروفایلم نمیتونم قسمت "بانگ" ها رو ببینم...
تو قسمت بانگ اینو نوشته:
Fatal error: Call to undefined function template_control_richedit() in /home2/sampadii/public_html/forum/Themes/AVS5/Profile.template.php on line

به نقل از َArOo(ArShAm) :
الآن من تو پروفایلم نمیتونم قسمت "بانگ" ها رو ببینم...
تو قسمت بانگ اینو نوشته:
Fatal error: Call to undefined function template_control_richedit() in /home2/sampadii/public_html/forum/Themes/AVS5/Profile.template.php on line
به نقل از ☀خدیـــج ه!☀ :
سایت برای یه مدت کوتاهی اینجوری شده

یه مدت صبر کنید درست میشه

دست ِ شُما مرسی واقعن !!! یه پیشنهاد دادیم که سهمش فقط یه دیس لایک بود و پی گیری ِ شدید (!!!) دوستان : ) مرسی بازم ! : )

+ ثابت بودن پست اول تاپیک ها مزیتش اینه که وقتی مثلن شما داری تاپیک رو از صفحه ی 14 می خونی ، پست اول نویسنده تاپیک جلوی چشمته و می دونی اون تاپیک در کل به چه منظوری ایجاد شده و ... همچنین از گم شدن ِ هدف اصلی تاپیک بین پست های منحرف شده از بحث ِ اصلی جلوگیری میشه !

++ سیستم هُشدار دادن بابت نقل قول شدن پست ها هم خیلی مهمه که قبلن گفتین کدش سخته ... اما اگه این سیستم رو توی سایت داشته باشیم خیلی عالی میشه : ) ( تنم می خآره واس ِ یه دیس لایک ِ دیگه مث اینکه :دی )

+++ نمی دونم چرا تاپیک هایی که بی محتوا تشخیص داده میشن و قفل میشنُ به جای قفل کردن حذف نمی کنید ؟؟

+++ نمی دونم چرا تاپیک هایی که بی محتوا تشخیص داده میشن و قفل میشنُ به جای قفل کردن حذف نمی کنید
قاعدتا بعد چند روز که قفل میمونن حذف میشن,دلیلشم اینه که اگه همون لحظه پاک,کنی کسی که تاپیکو زده یهو میاد میبینه عه تاپیکش نیست,ولی وقتی قفل شده و اکثر اوقات توضیحم داده شده طرف متوجه دلیل میشه!
+البته اینی که گفتم برای تاپیک های اسپم بود,ولی بعضی وقتا یه تاپیک شاید چنج یا ده یا بیشتر صفه بحث صورت گرفته باشه,بعد مدیر تشخیص بده که باید قفل بشه حالا به دلایل مختلف مثلا به نتیجه رسیدن یا بی محتوا شدن بعد از مثلا پنج صفه پست مفید,که در این موردی که گفتم تاپیکا قفل میمونت و پاک نمیشن

حال‍ا که دارین تعمیر می‌کنین سایتو، یه چیزی که قرن‌ها تو دل‌م مونده‌بود رو بگم راحت شم. :‌-" توی پ.خ ها. خب؟ وقتی متنِ پ.خ رو می‌خوای ببینی، اون گوشه هم یوزر و آواتارِ پ.خ‌دهنده هست. خب؟ زیرِ اون، اسمِ مدرسه و شهرِ پ.خ‌دهنده اگه باشه خیلی خوب می‌شه. جدّی. مثن یکی که به‌ت پ.خ می‌ده، از روی یوزر و آواتارش نمی‌شناسی‌ش، بعد می‌خوای ببینی آقا این اصن کدوم شهر ه؟ مونث ه اصن یا مذکر؟ :‌-" بعد باید پروفایل‌ش رو باز کنی ببینی اینا رو. کار سختی هم نیست یه پروفایل باز کردن آ :-‌" ولی خب به هر حال آدم با کلیک‌های کم‌تری کارش رو انجام بده به‌تر ه :‌-" اگه بشه که زیرِ آواتارِ پ.خ‌دهنده، شهر و مدرسه‌ش هم نشون داده بشه -مثلِ توی تاپیک‌ها و اینا- خیلی خوب می‌شه. یک در دنیا و صد در آخرت اجرتون بده باری‌تعال‍ا. :‌-" مچکر می‌شم. :-‌"

به نقل از ایلیا :
تالار سمپادیا مکانی برای بحث و گفتگو سمپادی ها در خصوص مسائل مختلف و متنوع می‌باشد. من جمله آن می توان مسائل درسی و علمی تا مسائل عقیدتی و سیاسی نام برد. تالار سمپادیا بیش از 17هزارعضو با بیش از 12هزار بحث ایجاد شده دارد. از انجمن سمپادیا تحت عنوان انجمن یا فروم نیز یاد میشود.
بهتر نیست ویرایش کنید اینو :-/ الان بیش از 20هزار کاربره!

پیش نویش ها کی قراره برگرده؟!

حداقل اگر بودنشون الان مشکل سازه میشه ،‌ یه مدتی رو مشخص کنید ، برشگردونید تا ما اونایی که لازم داریم رو برداریم بعد دوباره هر کاری میخواید بکنید؟!
یسری پیش نویس ها رو لازم داریم!!!

زمان عوض شدن بنر ها میشه کمتر شه ؟!
نمیدونم من اشتباه میکنم یا واقعا زمان نمایش هر بنر با هم فرق میکنه ، یکی کلی میمونه تا عوض شه ، یکی سریع عوض میشه!
اگر واقعا اینجوریه میشه هم زمانشون یکسان شه هم کمتر ؟!

زمان عوض شدن بنرها کلا اخبار یه چیز ثابته واسه همه صفحات

پیش نویس ها فعلا برنمیگردن.

مدت زمان بنر ها یکسانه و قابل تنظیم. کمترش کردم.

کاش این text زیر اسم رو قابل ویرایش می‌کردین.

سیستم امتیازدهی رو که برگردوندین،خب چرا این که ببینیم کی لایکیده و اینا رو برنمیگردونین؟ :-‌/

اسم mod مربوط به لایک و دیسلایک چیه؟

Back
بالا