پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

hk hk

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

آقا ما یه پیشنهادی داریم!
وقتی واسه بانگ کامنت میزاریا! یه پخ میره واسه طرف!
ولی وقتی طرف جواب کامنتتو میده تو باید بری هی هیستوریتو چک کنی یا پروفایل یارو! رو بوکمارک کنی دم به دیقه چک کنی ببینی جواب داده یانه :|

کلا یکمی مشکل داره این سیستم :|

حالا ما پیشنهاد میدیم که یکی از این دو کار انجام بشه :| (اعتماد به سقفااا)

۱- خیلی راحت! یه گزینه Reply بزارین زیر هر کامنتی که توی بانگ هست، مثه پیج های فیس!

۲- قابلیت Mention اضافه بشه فقط برای کسایی که کامنت گزاشتن، برای جلوگیری از سواستفاده و ایجاد مزاحمت.

که در هر دوحالت یه پخ واسه شخصی که منشن شده یا رپلای براش نوشته شده، ارسال بشه:)

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

مدها رو بررسی میکنم بعدا. الان وقتش رو ندارم.

ارورهای سرور رو هم من اطلاع دادم بهشون. قراره بررسی کنن !

سیستم منشن و ریپلای و ... هم بعد انتخابات بررسی میشه که آیا قابل درست کردن هست یا نه. وقت گذاشتن زیادی میخواد !

.mary.

مریم
نام مرکز سمپاد
فرزانگان‌امین۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

یه پیشنهاد دیگه ـم این ـه که :

وقتی از قسمت جستجوی کاربران استفاده میکنیم فقط میشه 1 ویژگی ـرو سرچ کرد ؛ مثلن برا خودم ، یکی اگه بدونه مدرسه ـم فرزانگان ـه و اصفهان ـم زندگی میکنم نمیتونه همزمان هم اصفهان ـو واسه شهر سرچ کنه هم فرزانگان ـو واسه مدرسه ، باید یکی ـشو سایت سرچ کنه اون یکی ویژگی رو خودش دنبال ـش بگرده که این خیلــی وقتگیره ! (:|

اگه بتونین این قابلیت ـم به سایت اضافه کنین خیلی خوب میشه. :)
شاید همین الآن ـم باشه من ندونم :-"

بعد یه سوال :
چرا نصف گزینه های جستجو کاربران " جستجو بر اساس ... " ـه نصف ـش " search by ... " ؟ :-/
هماهنگ ـشون کنین با هم :-"

باتشکـّـر !

Arghavan S

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
---
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
0

کلّا این سیستم سرچ سایت خیلی بده اوضاعش. از هر بیست تا نتیجه شاید یکی‌ش رو هم نشون نده! وقت و اینا داشتین یه نگاهی هم به این بندازین. مچکرم :ی

Pouria.K

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
Tehran-Mashhad
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

عاقا یه چیزی !
نمیدونم میشه یا نه ، ممکن هست یا نه ، ولی پیشنهاد هست به هر حال !
نمیشه مثلا تو همون قسمت ارسال ها که بالا هست و میزنیم و پستامون رو نمایش میشده ، یه قسمتی هم باشه که وقتی کلیک میکنیم ، آخرین بانگایی که توش نظر دادیم هم نشون بده ؟ :-??
چون خیلی از مواقع مثلا یه بانگی رو اتفاقی میبینی ، خوشت میاد ، یه چیزی مینویسی توش بعنوان نظر یا سوال یا هر چی ، فرداش یادت میره اصن طرف اسمش چی بود ؟ کجا دیده بودم ؟ فقط یادت هست که یه جا نظر داده بودی ... اگه بشه خوبه ! (; >:D<

hk hk

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از Pouria.K :
عاقا یه چیزی !
نمیدونم میشه یا نه ، ممکن هست یا نه ، ولی پیشنهاد هست به هر حال !
نمیشه مثلا تو همون قسمت ارسال ها که بالا هست و میزنیم و پستامون رو نمایش میشده ، یه قسمتی هم باشه که وقتی کلیک میکنیم ، آخرین بانگایی که توش نظر دادیم هم نشون بده ؟ :-??
چون خیلی از مواقع مثلا یه بانگی رو اتفاقی میبینی ، خوشت میاد ، یه چیزی مینویسی توش بعنوان نظر یا سوال یا هر چی ، فرداش یادت میره اصن طرف اسمش چی بود ؟ کجا دیده بودم ؟ فقط یادت هست که یه جا نظر داده بودی ... اگه بشه خوبه ! (; >:D<

دادیم پیشنهاد مشابه! اون بالاها!
فعلا تنها راه اینه که پروفایل طرفو توی Bookmark Toolbarات ذخیره کنی :)

Majids

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

بالایی: یا سیو کردن تب هایی که این دفعه باز کردی که وقتی بستیش دفعه بعد دوباره همونا رو در دسترس داشته باشی، restore previous session مثلا
+
به نقل از Majids :
نمیدونم اینجا جای درسته یا نه، ولی یه سری مشکلاتی هست که خیلی میخوام بگم و در مورد لیست دوست ها/ ایگنورهاست
این 2تا لیست عملا هیچ نقشی ندارن، کاملا عضو اضافی سایتن درحالی که میشه خیلی مفید باشن!
حالا چیزی که میخوام بگم، اینه که در مورد نادیده گرفتن ها لطفا این مسئله که میتونن نظر بانگ بدن رو درست کنین، و در مورد لیست دوستها:
یه سری قابلیت هایی میشه برای افراد توی این لیست گذاشت، مثلا من همیشه به این فک میکردم که یه قابلیت فالو باشه، یه حالت تویتر داده بشه به حرف بزن چون با این شلوغی سایت کاملا این تاپیک قابلیتشو از دست داده. مثلا من خیلی دوست دارم گاهی حرفای دوستام رو بخونم و مودشون رو هم همینطوری میشه فهمید ولی میری حرف بزن تو هر صفحه فوقش یه آشنا میبینی، با این وضع من حتی وسط تابستون در اوج بیکاری هم وقت نمیکنم حرف بزن رو چک کنم! یعنی خلاصه که اگه بشه مثلا یه فـیلت‍‌‍ر پست ها بذاریم مثلا فقط پست دوستا رو نشون بده
یه چیز دیگه هم کلا به نظر زیاد عاقلانه نمیاد، ولی خیلی دلم میخواد بتونم پستایی که دیس خوردم رو ببینم! گاهی میبینم این امتیاز پایین میاد میفهمم دیس خوردم کلی خوشحال میشم ولی از آخر نمیفهمم سر چی دیس خوردم! :-"
این پست رو تو انتقادات و پیشنهادات دادم هیچ جوابی داده نشد، گفتن اینجا بدم
به هرحال با این وضع که میگن سیستم اس ام اف سایت نمیکشه و مُد نوشتن سخته و اینا... یه سریش مثلا اون تویتر که گفتم که احتمالا کلن هیچی، ولی واقعا اون لیست دوستان و ایگنورها احمقانست! فقط سالی یک در هزار استفاده میکنم از لیست دوستان تا لینک یکی از پروفایلارو گیر بیارم که در همون صورت هم احتمالا جستجوی کاربران حتی بهتر جوابگو باشه!
یه پیشنهاد هم دادن دوستان، میگن با این همه استعداد های خلاق که داریم [nb]نمونش همین صفحه، جواد و صالح :-"[/nb]، اُپن سورس کنین خود کاربرا هم بتونن قابلیت اضافه کنن، البته با تایید مدیر کل ها
البته راجبه کدنویسی کلا اطلاعی ندارم! این حرف یکی از دوستان بود

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

پیشنهاداتتون رو میخونیم و بررسی میکنیم. فعلا تا امتحانات تموم نشه کاری نمیتونیم بکنیم. پیشنهادات خوبی دارین ولی اجراشون سخته بعضا. کدنویسیشون به اون آسونی که فکر میکنید نیست.

سیستم سایت اپن سورس هست.
خود اس ام اف رو میتونید از اینجا دانلود کنید : http://download.simplemachines.org
و مثلا سیستم بانگ سایت رو هم از اینجا :‌ http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=2888

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

میگم نمیشه مثلن سیستمی باشه بیاد پسورد که انتخاب میکنیم از لحاظ قوی و اینا بودن بررسی کنه

مثله یاهوو که مشخص میکنه ضعیف هست متوسط هست یا قوی یا خیلی قوی؟! 8->

+

یک بارم گفته بودم اینو..نمیدونم چی شد که نشد :D

حالا بازم میگم

میگم نمیشه امکان آپلود عکس برای پروفایل توی همون صفحه پروفایل مثل خیلی از فروم های دیگه قرار داده بشه؟! 8->

kia.celever

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی ۳
شهر
تهران

به نقل از L@d¥ ¢hêmî$t :
میگم نمیشه مثلن سیستمی باشه بیاد پسورد که انتخاب میکنیم از لحاظ قوی و اینا بودن بررسی کنه

مثله یاهوو که مشخص میکنه ضعیف هست متوسط هست یا قوی یا خیلی قوی؟! 8->
تو اینترنت از این قبیل سایت‌ها زیاد هست. مثل howsecureismypassword.net

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

خب میدونم هست :D سایت آپلود هم زیاد هست :D

میگم امکانش باشه که توی همین خود سمپادیا اینا انجام بشه 8->

kia.celever

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی ۳
شهر
تهران

به نقل از L@d¥ ¢hêmî$t :
خب میدونم هست :D سایت آپلود هم زیاد هست :D

میگم امکانش باشه که توی همین خود سمپادیا اینا انجام بشه 8->
من منظورم این بود که وقتی با یه کلیک می‌تونید این کار رو بکنید چرا یه عده بیان وقتشون رو بذارن و از اول بنویسن؟ :D
+ آپلود عکس رو موافقم. آپلود کاربردش بیشتره و این سایت‌های آپلود عکس هم هرکدوم یه مشکلاتی دارن! لینکا بعد از یه مدت پاک می‌شن و از این حرفا...

hk hk

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از کیارش :
من منظورم این بود که وقتی با یه کلیک می‌تونید این کار رو بکنید چرا یه عده بیان وقتشون رو بذارن و از اول بنویسن؟ :D
+ آپلود عکس رو موافقم. آپلود کاربردش بیشتره و این سایت‌های آپلود عکس هم هرکدوم یه مشکلاتی دارن! لینکا بعد از یه مدت پاک می‌شن و از این حرفا...
مگه مدیافایر کشکه؟؟؟ :|

kia.celever

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی ۳
شهر
تهران

به نقل از Naughty :
مگه مدیافایر کشکه؟؟؟ :|
همه مثل شما از مدیافایر استفاده نمی‌کنن که! به علاوه تو مدیافایر هر فایلی رو نمی‌تونید آپلود کنید.
اینجا بیشتر منظور آپلود عکس بود. همین‌طوریش هم بچه‌ها مشکلی ندارن و این‌طوری نیست که چون سایت امکان آپلود عکس نداره کاربرا آواتار نداشته باشن! اما بحث سر این بود که اگه این امکان به وجود بیاد بهتر می‌شه.

• لایک
امتیازات: NEO

hk hk

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

واللا ما که تا حالا نشده مدیاقایر عآخ بگه بهمون :|
باید از IE استفاده کنید واسه آپلود تو مدیافایر :|

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

عاقا جان مُنکر توانایی ها و مزیّت های مِدیا فایر که نشدیم!

میگیم خُب چه اشکالی داره مثل بقیه ی فروم ها این امکان اینجا هم باشه؟!

چهار ساعت دنبال سایت آپلود ُ لینک ُ اینا نریم.

بعد دوستمون کیارش خوب گفتن همه که مِدیا فایِر استفاده نمیکُنن.

پ.ن: دعوا که نداریم عاقا :D پیشنهاد بود دیگه :D

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر

امکانش به طور پیشفرض توی سایت هست، ولی غیر فعال شده. چون میشه از طریق اون به سایت آسیب رسوند.

DaMoN SaLvAtOrE

مهدی صفری
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم - تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
Health IT

به نقل از جواد ب. :
امکانش به طور پیشفرض توی سایت هست، ولی غیر فعال شده. چون میشه از طریق اون به سایت آسیب رسوند.
از این امکان خود simplemachines.org استفاده میکنه همینطور امکان attach کردن فایل هم دارن،ولی آسیب خاصی ندیدم تا حالا بهشون برسه با توجه به مشهوریت بیشتر و همینطور جهانی بودنشون :-?

negin10

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
مدال المپیاد
دیگه نمیخوام اکانتم حذف بشه!!!

به نظرم باید یه امکانی باشه تا کاربر بتونه اکانتشو حذف کنه.

سیزیف

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان
شهر
مشهد

به نظر من هم یه نفر وقتی عضو یک سایت میشه اوّل قوانین رومیخونه وبعد مث یه آدم بالغ تصمیم ـشُ میگیره !

• لایک
امتیازات: Zed
بالا