- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 89
اگر پیشنهادی در خصوص مسائل فنی سایت دارید ، در این تاپیک مطرح کنید.
مسائل فنی چیزهایی مانند امکانات سایت، قالب و ... هستند.
نه یه چیزی مثل یه جدول کوچولو...که برترینهای روز یا هفتهرو نشون میده و روی صفحه اصلی دیده میشهبه نقل از amir h :قسمت آخر پیشنهادتون تو بخش سایر آمار و اطلاعات سایت هست
قالب خوب نداریم. قالب هم به این راحتی نیست ساختنش. این مورد کار بذرکاره که فعلا زیاد در دسترس نیست.پیشنهاد من درمورد قالب:عوض بشه!!
جای لوگوش بزرگتر کلا قیافه ی لوگو هم عوض بشه خویه...چون اصولا لوگو باید توی قالب یه چیز محوری باشه نه یه نقطه
قسمتهای بالاش آیکنی
رنگ منطقی پیشنهادی:نارنجی+آبی یا نارنچی+سبز که برای قالب سایت چیز غوق العاده ای میشه....
ما نفهمیدیم جستجوگر سایت چشه ! من که هرچی جستجو می کنم به نتیجه میرسم. مشکلش چیه ؟ جستجوی پیشرفته هم که هست !+این جستجوگر سایت درست شه
+توی یک فروم هاییی دیدم پایین سایت از اینن دسته بندیا هست...بهترین تاپیک زننده یا پرمخاطب ترین تاپیک ها البته اینو خودم نمیدونم چقدر خوب باشه ولی خب باحال بود
راستش لوگو چیزیه که تصمیم گیری در موردش سخته ! لوگوی فعلی چیز جالبیه اما خیلی لوگو نیست. خیر سرش سمپادی ساخته شده !به تیم گرافیک بگو یه لوگو بسازن واسه سایت
درست میشه. اندکی صبر ...ساعت سایت رو لطفا درست کنین
ببین هر پیغام خصوصی یکبار توی دیتابیس ثبت میشه! نه چند بار!به نقل از علـي :یه نکته ای الان به ذهنم رسید:
شما الان برا پ.خ محد.دیت گذاشتید ولی برای صندوق ارسال ها نذاشتید خوب اونم یه حجمی از دیتا بیس اشغال می کنه و این که مثلا من پ.خ ارسالیم رو سیو می کنم این دو بار ثبت میشه تو دیتابیس؟
اگه یه بار میشه که محدودیت پ.خ رو بذارید همون قبلی چون که فرقی نداره دیگه
و اگر هم دو بار اشغال میشه باید برای صندوق ارسال ها هم محدودیت بذارید
اگه یک بار ثیت میشه پس باید محدودیت پ.خ رو بذارن مثل قبل چون هدفشون از گذاشتن محدودیت کم شدن حجم دیتا بیس بودهبه نقل از S E P E H R :ببین هر پیغام خصوصی یکبار توی دیتابیس ثبت میشه! نه چند بار!
من چک نکردم ببینم از اون طرف هم پاک میشه یا نه!به نقل از علـي :اگه یک بار ثیت میشه پس باید محدودیت پ.خ رو بذارن مثل قبل چون هدفشون از گذاشتن محدودیت کم شدن حجم دیتا بیس بوده
ولی چون ارسال محدودیت نداره من پ.خ ای رو که دارم پاک کنم ولی تو صندوق ارسال شخص فرستنده باشه که فایده نداره دیگه