• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

به نقل از پویا م :
من نمی‌دونم با جست‌و‌جوی سایت مشکل داشتید یا نه ( خودم داشتم) ولی به همون راحتی‌ی که می‌تونید از فیلد سرچ فروم استفاده کنید، می‌تونید از فیلد سرچ گوگل هم استفاده کنید در مرورگرهای مختلف:

1I5MFQL1bdVLASGOadvCQA

و کافیه برای سرچ از یکی از این دو عبارت استفاده کنید :
کد:
inurl:sampadia.com/forum "ebarate moreder nazar"
site:sampadia.com "ebarate morede nazar"

نیاز مبرمی به مد برای گوگل سرچ نیست.
بله بله من خودم هم با درک گوگل کار میکنم ولی کاربر پسند نیست. حالا یه مد ه دیگه برادر من!

رسما میخوام ازتون تشکر کنم بخاطر گذاشتن دوباره ی10ارسال آخر انجمن و بقیه! /m\
ممنون!
(اگه اسپمه مختارید پاکش کنین)
بازم تشکر! ;)

این بنر جهان‌گردی رو یا بردارین یا تو اون قسمت اخبار با بقیه نوشته‌ها توی یه باکس بذارین٬ عرضش با میزان نوشته‌ها یکی نیس هی صفه بالا پایین می‌شه.

یعنی چی بالا پایین میشه؟ برای بقیه هم میشه؟ :-?

آره.
يعني عرض تصوير از عرض نوشته‌ها بيشتره. بعد وقتي ناپديد مي‌شن نوشته‌ها، صفه مي‌پره پايين و برعكس!

سلام
یه پیشنهاد فنی داشتم

امکانش هست که یک پست یا نوشته یا هرچیز توی هر تاپیک باشه که توی تمام صفحات اون تاپیک بالا قرار بگیره مثلا الان این تاپیک میایم توش توی هر صفحه هم که بریم یه پست جدا همیشه اون بالا باشه که مسائل تاپیک و اتفاقاتشو پوشش بده یه مثال روشنتر میزنم:

بر فرض الان توی یک تاپیک اعتقادی بحث سر آزادیه بعد بحث میشه چند موضوع نتایج خوبیم بدستمیاد تاپیک شده 15 صفحه مثلا فردیی که میخواد وارد بحث شه 15 صفحه رو نمیخونه و شاید پستی زائد بده و بحث تموم شده رو دوباره راه بندازه اگه امکان اشه اون پست بصورت یک مستر لایر در بالای تمام صفحات باشه مدیر انجمن ئ زننده تاپیک بتونه به ویرایش اون دسترسی داشته باشه از اون طریق میتونه بنویسه موارد بحث شده و نتایج گرفته شده رو کلا تو خیلی تاپیکای پر حجم (به جز حرف بزن و سوتی و این چیزها) این بدرد میخوره ...
بصورت پیش فرض هم میتونه پست اول هر تاپیک باشه

اتفاقا واسه حرف بزن خوبه که قوانین رو همیشه بزنه :-?

سلام
یه پیشنهاد فنی داشتم

امکانش هست که یک پست یا نوشته یا هرچیز توی هر تاپیک باشه که توی تمام صفحات اون تاپیک بالا قرار بگیره مثلا الان این تاپیک میایم توش توی هر صفحه هم که بریم یه پست جدا همیشه اون بالا باشه که مسائل تاپیک و اتفاقاتشو پوشش بده یه مثال روشنتر میزنم:

بر فرض الان توی یک تاپیک اعتقادی بحث سر آزادیه بعد بحث میشه چند موضوع نتایج خوبیم بدستمیاد تاپیک شده 15 صفحه مثلا فردیی که میخواد وارد بحث شه 15 صفحه رو نمیخونه و شاید پستی زائد بده و بحث تموم شده رو دوباره راه بندازه اگه امکان اشه اون پست بصورت یک مستر لایر در بالای تمام صفحات باشه مدیر انجمن ئ زننده تاپیک بتونه به ویرایش اون دسترسی داشته باشه از اون طریق میتونه بنویسه موارد بحث شده و نتایج گرفته شده رو کلا تو خیلی تاپیکای پر حجم (به جز حرف بزن و سوتی و این چیزها) این بدرد میخوره ...
بصورت پیش فرض هم میتونه پست اول هر تاپیک باشه

پ.ن: پستم اونور صفحه جون داد .

الان یک کاری کردم که میشه پست اول تاپیک همیشه توی همه صفحات تاپیک اول بیاد. توی تنظیمات انجمن پروفایلتون باید فعالش کنید.
البته یکم کار داره. سرفرصت باید اشکالاتش رو برطرف کنم.

اگه مستقل از پست اول باشه خیلی بهتره

Back
بالا