پاسخ : پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت
محتوای سایت...
راستش...سایت داره افت پیدا می کنه!مثلا الان 20-30 نفر ان هستن اما هیچ فعالیتی نمی کنن و فقط صفحه رفرش می کنن،از مدیر کلش گرفته تا کاربره1روزش! چرا؟!چرا باید اینجوری باشه؟!
من یه بار از یه مدیر کلی اینو پرسیدم،ایشون گفتن که چون مدیرا تو اون تاپیکای مخصوص خودشون فعالن و باید به سایت رسیدگی کنن و وقت ندارن و اینا زیاد تو تاپیکای دیگه مشارکت انچنانی ندارن!
خب...درست شما مسئولیت دارین و سرتون شلوغه درس اما وقتی من می بینم مدیر کلا و یا خیلیای دیگه(منظورم پست دارهای سایت هستش) فعالیتی نمی کنن خوب انگیزه هم از من و دیگر کاربرا گرفته می شه!من می گم بیاین اول از خودتون شروع کنین!
مثلا هر مدیر کلی بشه مخصوص یه بخش و بحث!مثلا بگن ارمیتا بشه مسئول علمی و روبوکاپ و ...
ندا بشه فلان جا و... توی اون بحثا بیان و به طور فعالانه شرکت کنن!!چون واقعا این روزا سایت خوابیده!!!
یه بحث دیگه!
دقت کردین وقتی یه شب نشینی می ذارن همه مث قحطی زده ها انچنان میریزیم توش و پست می دیم که واسه هر پستی که می خوایم ارسال شه باید 10 بار تلاش کنیم!از بس تعداد ارسالا زیاد می شه...
من نمی گم هر روز و هر شبش بیایم شب نشینی بذارین!من می گم رهرو ان است که پیوسته و چیچیک برود نه انکه یهو بره!حالا زیاد ضرب المثله هم ربطی نداشتش...نیتم این بوده که بگم بابا!شما ها که میبینین بچه ها انقد از فان و اینجور چیزا استقبال می کنن بیاین فان سایت رو
در جهت درست! و اصولی زیادش کنین!!!!
چرا همه فکر می کنن انجمن فان و سرگرمی مفید نیس؟!
ببخشین اگه تو این سن من و شمای نوجوون فان و سرگرمی نداشته باشیم کی داشته باشه؟!باباصبح تا شب تو مدرسه و هزار تا کلاس علم فرامیگیریم...گاهی هم میایم نت واسه فان!همش که نمی شه همه ی تاپیک ها بار علمی و درسی داشته باشه که!اما اگه می خواین تاپیک فانی بزنین باید اصولی باشه!نه اینکه اسپم کده شه و بیهوده باشه!
با تشکر