.::MoJi::.
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- ً
- شهر
- ً
- سال فارغ التحصیلی
- 0
تابستون تموم شدا ... :-سرتکان میدهد
در نظر دارید هنوز هم؟ برای چ زمانی؟ وقتی همین ۴ تا کاربر فعال هم از سایت رفتن؟در نظر داریم
یه تاپیک بذارن ازدواج سمپادیا استقبال شه گمونمتو انجمن شناخت، یا همون ورا جای خالی تاپیک (یا حتی انجمن) برای ازدواج و گزینه های ازدواج و این داستانا به شدت حس میشه
قطعا میشهیه تاپیک بذارن ازدواج سمپادیا استقبال شه گمونم
×تاپیک زده شداسپم ندید
تاپیک بزنید گزینه معرفی کنید
تاپیک زیاده ولی فعال نیستسلام
خب از اونجایی که 10% جمعیت کشور یا شاید هم بیشتر رو ترک زبان ها تشکیل می دن در انجمن سایر زبان های خارجه یه انجمن باشه که زبان ترکی آذربایجانی را آموزش بده
دوستان ترک زبان هم زیاد هستند پس خیلی راحت می شه یه همچین کاری را انجام داد
مثل یه سری تاپیک های دیگه که سوال پرسیده شه و بعد دوستان جواب بدن نه
یه جوری دستور زبان و گرامر و لهجه و اینا را هم بهمون بگین خب
من خیلی دوست دارم ترکی را یاد بگیرم و اگه یه تاپیک خوب وجود داشته باشه در رابطه با این موضوع فوق العاده است
آموزش زبان ترکی و آذریسلام
خب از اونجایی که 10% جمعیت کشور یا شاید هم بیشتر رو ترک زبان ها تشکیل می دن در انجمن سایر زبان های خارجه یه انجمن باشه که زبان ترکی آذربایجانی را آموزش بده
دوستان ترک زبان هم زیاد هستند پس خیلی راحت می شه یه همچین کاری را انجام داد
مثل یه سری تاپیک های دیگه که سوال پرسیده شه و بعد دوستان جواب بدن نه
یه جوری دستور زبان و گرامر و لهجه و اینا را هم بهمون بگین خب
من خیلی دوست دارم ترکی را یاد بگیرم و اگه یه تاپیک خوب وجود داشته باشه در رابطه با این موضوع فوق العاده است
نه منظورم یه تاپیک واسه دستور زبان و صرف فعل و ایناست اونا را دیدم ولی دستور زبان نداشتنآموزش زبان ترکی و آذری
http://sampadia.com/forum/threads/83357/
آموزش زبان ترکی استانبولی
http://sampadia.com/forum/threads/112629/
در مورد ترکی استانبولی که کامل @Su Señor توضیح دادن در مورد آذری هم اگر مایل به یادگیری هستید در همان تاپیک مطرح کنید ...نه منظورم یه تاپیک واسه دستور زبان و صرف فعل و ایناست اونا را دیدم ولی دستور زبان نداشتن
دغدغه نیست. بازخورد منفی تاثیر منفی میذاره رو رفتار هر کس. هیچ آدمی نیست که بازخورد دیگران براش بی اهمیت باشه و این بازخورد منفی برای بیان حس و حال و دغدغه و درددل و... تاثیر منفی میذاره.همین که دیس لایک دغدغه یه ادم بشه یعنی خودشم ادم چرتیه-____-
حرف بزن مدتی بدون دیس لایک بود منتهی خیلی از بچه ها مایل بودن که حتما دیس لایک وجود داشته باشد حتی در حرف بزن ...فلسفه وجود دیسلایک تو ح.ب چیه؟
غیر ازینه که اونجا میایم درد دل یا وصف حال کنیم؟
یکی از وصف حالمون خوشش میاد لایک میکنه. یکی هم خوشش نمیاد رد میشه. چرا دیسلایک؟
دیسلایک هیچ تاثیر مثبتی رو تفکر و عقیده کسی نداره، فقد باعث میشه طرف از زدن حرف دلش بترسه یا پشیمون شه و این اصلن خوب نیست.
وقتی قرار نیست نقل قول کنیم (ینی نباید بحث درموردش داشته باشیم) لزومی نداره با حرفی که خوشمون نمیاد برخورد داشته باشیم. میتونیم بگذریم.
اجازه بدیم هرکس هر حرفی داره، حتی چرت و پرت از نظر ما، بدون دغدغه بزنه.