mohammadsaleh40
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- گناباد
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- مدال المپیاد
- کامپیوتر مرحله دوم با کمال تعجب قبول شدم
- دانشگاه
- پردیس شهید بهشتی مشهد
- رشته دانشگاه
- آموزش ریاضی
من بحث فیلم سازی رو رد نکردم (خیلی هم موافقشم نیازه همین الآن این جا دنبال تشکیل یه تیم نشریه هستن)و منظورم از پول کم این بود که از مقداری که می تونه باشه کم تره دیگه (چون همون یوتیوب یه مقداری برای خودش ور می داره) مثلا آپلود بوی هم به ازای تعداد بالا دانلود فایل ازش بهت درامد می ده ولی نسبت درامد اون به مقداری که خودش از تبلیغ در میاره رو فرض کنین.خیلیا از همین مقدار کمی که یوتیوب میده درآمد خوبی دارن
اون مقدار کم بستگی به میزان ساعت فیلم،تماشای فیلم و مقدار تبلیغات داره
بعد اینجا حتی اگه 10 نفر هم فیلم بسازن و توی یوتیوب یه کانال درست کنن توی مدت کمی میشه یه درآمد نسبتا خوب داشت
اینجا این همه آدم با تواناییا و علایق مختلف هست یکی انیمه یکی کمیک یکی گیم یکی کتاب و خیلی چیزای دیگه اگه از همه اینا بشه استفاده کرد بدون یوتیوب هم میشه درآمد داشت ولی الان یوتیوب کاربرای خیلی زیادی داره و مطمئنه
در مورد پارتنر هم که گفتین بدون پارتنر هم میشه ولی خیلی راه حلای قابل اطمینانی نداره و شاید در مورد پارتنر کسی که خارج از کشور باشه توی سایت پیدا بشه
بعد این یه بخش جدید برای سایت که می گم فکر نکنم آنچنان فشاری بیاره چون هاست و دامنش رو که داره پولش همین جوری بابت این فورم داده می شه ولی خوب یه خورده بیش تر رو هاست فشار میاد که می شه برای شروع جوری طراحی شه که خیلی به هاست فشار نیاره.و اینکه این پیشنهادی که گفتین باید تغییر زیادی تو سایت بدن (من درموردش خیلی اطلاعی ندارم) ولی فکر کنم هزینه زیادی روی دست مدیرای سایت در ابتدا بزاره و تا سود دهی زمان زیادی ببره.
و فکر نمی کنم طراحی یکی دو قالب(قالب اولیه و دومیه که بخواد بعدا تراحی بشه برای جذب بیش تر مخاطب) بخواد آچنان زحمتی داشته باشه
(منظورم اینه من یه نفر رو فکر کنم دیدم تو این سایت می گفت الآن ایران نیست ولی درسته که ندیدم کسی این جا تعریف نکرده که من طراحی قالب بلدم ولی اون به نظرم بیش تر پیدا می شه تا یه نفر تو خارج از کشور)
و بعدم این دو طرح منافاتی با هم ندارن ولی من احساس می کنم صود این طرحی که می گم هم می تونه بیش تر باشه هم از نظر مشهور شدن سایت بهتره (هم سمپادی جذب می شه بیش تر هم اون بخش غیر سمپادی ها رو که بزنیم از مخاطب غیر سمپادی هم می شه استفاده کرد.)
منظورم از بخش غیر سمپادی همون بخشیه که محصولات توش می خواد ارائه شه.