• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

به نقل از Stewie Griffin :
منم کاملا با اون حرف بزن مخالفم و معتقدم که باعث تخریب چهره پسر ها می تونه بشه. ولی از نظر قانونی نه مخالف قوانین سایت ه نه حتی قوانین اسلام! (البته به جز پارت زن شوهردار)
الان سوال من این ه که با چه بهونه ای می خواید حذفش کنید؟ :-?
توجه بشه که بعضی از حرف بزن های دیگه همون فرد هم وضعیت مشابهی داره!

اسکرین شاتی ک اینجا گذاشتمو منظور بود فک کنم ، الان ک دقت میکنم پستا رو منظور بوده
خب توی قوانین حرف بزن میشه ، محتوای تخریب کننده (ب صلاحدید مدیر) حذف و ویرایش شن ، البته گزارشم کنین به تعداد قابل توجه ، پاک میشه

به نقل از Stewie Griffin :
منم کاملا با اون حرف بزن مخالفم و معتقدم که باعث تخریب چهره پسر ها می تونه بشه. ولی از نظر قانونی نه مخالف قوانین سایت ه نه حتی قوانین اسلام! (البته به جز پارت زن شوهردار)
الان سوال من این ه که با چه بهونه ای می خواید حذفش کنید؟ :-?
توجه بشه که بعضی از حرف بزن های دیگه همون فرد هم وضعیت مشابهی داره!

با وجود اینکه طرف ح.ب ای که گفته بود محتوایه خاصی نداشت ولی احتمالن همه با یه نگاه به پروفایلشو سنش و حرفش می فهمیدن داره چرت می بافه!

مثلن من می تونم بیام بگم : من ۵۰ ساله پیش رفتم کره ی ماه از اونجا پریدم سقوط ازاد به سمته زمین. طوری کلمو نشونه گرفتم که مستقیم بیافتم تو دریاچه مازندران و اونجا بود که به یه خاویار برخورد کردم و صیدش کردم و اینطوری پولدار شدم!

خوب من کلن چرت گفتمم! ولی خوب احتمالن هر کسی این موضوع رو درک می کنه. و با فرض اینکه خلاف قوانین سایت نیست. به نظرم بودنش هیچ عیبی نداره و حتا اگه دقت کرده باشید بر خلاف عموم پست های حرف بزن ک توش همه ۶-۷ تا لایک میگیرن این ۹-۱۰ تا دیس گرفته بود. یعنی همه می فهمن اون طرف داره چرت میگه.

پس چطوره نسبت به قوانین سایت پایبند باشین و بذارید چرته اون ادمه خل وضع سره جاش بمونه و اسباب خنده من و فراهم کنه ؟ :))

کاش تو ح.ب، میشد جای «حداکثر دو پست در روز»، «حداکثر سه پست در روز» نوشت. به عبارتی دیگه، هر 8 ساعت یک عدد. دوتا خیلی کمه خب. اینو لطفا یه کاریش بکنید. لطف میکنین.

× تو «انتقادات و پیشنهادات» گ.ش هم اینو مطرح کردم! یادم نبود اونجایی هم وجود داره!

گفت و شنود خودش تاپیک انتقاد پیشنهاد داره ها :-؟

دو تا بسه دیگه """-: حرف زیاد هم خوب نیست :د
کسی حرفی داش پستش رو ویرایش میکنه دیگه:-"
البته جدیدا پست قبلیشونو پاک میکنن ((:

مهرناز : مهسا :-""" :))

چه قدر منطقی وقانع کننده :‌))

آخه همه چیز رو نمیشه با ویرایش حل و فصل کرد که! گفتنش خیلی ساده‌س! «یه ویرایش بکن، حرفای جدیدی اگه داری توش بنویس!» . خب نمیشه. نظم اون پستی که دادیم بهم میخوره. اصلا خصوصیت بعضی پستا، سنگین بودنشون، به اینه که همون مقدار و بی حاشیه باشن. بری شونصد خط زیرش بنویسی از جذابیت می افته. هدف از حرف بزن هم این بود که یه چی بنویسی، حرف دلت، بقیه بیان بخونن و البته کششی باشه براشون که بخونن. کشش ایجاد کردن هم یه هنره! که با این کار - ویرایش - بهم میخوره!

و اینکه آدم پست هارو یه بار میخونه،من وقتی صفحه قبل رو خوندم یه بار،نمیام دوباره چک کنم ببین کسی پست ویرایش کرده توش یا نه که!

به نقل از Mahsa M128 :
دو تا بسه دیگه """-: حرف زیاد هم خوب نیست :د
کسی حرفی داش پستش رو ویرایش میکنه دیگه:-"
البته جدیدا پست قبلیشونو پاک میکنن ((:

من یه توضیح در مورد این جدیداً بدم،

ببنین ، این تاپیک شلوغ ترین تاپیک فرومه ، روزی حداقل 4 5 صفحه رو جلو میره ، تعداد پست هایی هم که این مشکل رو دارن زیاده ، کاربرا حتی تا 4 5 تا پست در روز هم میگذارن گاهی اوقات و حتی بیشتر هم دیده شده ، حالا من یا باید کلن نادیده بگیرم این موضوع رو برای همه ، که نتیجش میشه این ، یا اینکه باید برای همه بدون استثنا سخت گیری کنم (نه اینکه دونه دونه کاربرا برم چک کنم :|:| اگر دیدم برخورد کنم) حالا همونطور که گفتم ، تعداد خیلی زیاده، من بخوام دونه دونه رو پست قدیمیو پاک کنم ، اضاف کنم به پست بعدیش ، از 24 ساعت شبانه روز ، 25 ساعت باید استفاده کنم :| خب توی قوانین ح.ب هم از همون روز اول بوده که آقا به صلاحدید مدیر میشه پاک یا ویرایش کرد !!! در نهایت خطاب به برخی کاربرا ، که معترضن به این نحوه مدیریت ، و میان هوار میکشن که مدیر باید به جای پاک کرد ، ویرایش کنه ، من مجبور اصرار کنم که قوانین رو رعایت کنن که من نه بخوام پاک کنم نه ویرایش !!!

به نقل از علــی[میم] :
من یه توضیح در مورد این جدیداً بدم،

ببنین ، این تاپیک شلوغ ترین تاپیک فرومه ، روزی حداقل 4 5 صفحه رو جلو میره ، تعداد پست هایی هم که این مشکل رو دارن زیاده ، کاربرا حتی تا 4 5 تا پست در روز هم میگذارن گاهی اوقات و حتی بیشتر هم دیده شده ، حالا من یا باید کلن نادیده بگیرم این موضوع رو برای همه ، که نتیجش میشه این ، یا اینکه باید برای همه بدون استثنا سخت گیری کنم (نه اینکه دونه دونه کاربرا برم چک کنم :|:| اگر دیدم برخورد کنم) حالا همونطور که گفتم ، تعداد خیلی زیاده، من بخوام دونه دونه رو پست قدیمیو پاک کنم ، اضاف کنم به پست بعدیش ، از 24 ساعت شبانه روز ، 25 ساعت باید استفاده کنم :| خب توی قوانین ح.ب هم از همون روز اول بوده که آقا به صلاحدید مدیر میشه پاک یا ویرایش کرد !!! در نهایت خطاب به برخی کاربرا ، که معترضن به این نحوه مدیریت ، و میان هوار میکشن که مدیر باید به جای پاک کرد ، ویرایش کنه ، من مجبور اصرار کنم که قوانین رو رعایت کنن که من نه بخوام پاک کنم نه ویرایش !!!

فرمایشات شما متین. اون عزیزانی هم که میان ح.ب رو تبدیل میکنن به چت باکس و طبق نقل قولی که گذاشتین، "هر اراجیفی که تا به ذهنشون میرسه رو تو این تایپک مینوسن"، بحثشون با کسایی که از ح.ب به طور صحیحی استفاده میکنن جداست. یه نفر ممکنه در روز یک پست بده، اما سروتهش بی‌ارزه. حالا اگه افرادی که به درستی از این تاپیک استفاده میکنن، عوض دو پست، سه پست بذارن، سایت دچار انفجار نمیشه که. این همه هم دردسر برای پاک کردن پستای اضافی درست نمیشه. چون طرف با 3 تا قانع میشه. ولی وقتی سد، 2 باشه، دیگه میزنه به سرش و 4 5 تا پست میذاره و کار مدیرانی امثال شما سخت تر میشه تا بگرده و پاکشون بکنه. من جنبه‎ی روانشناسی قضیه رو منظور قرار دادم. و مطمئنم با افزایش حد مجاز، از این هجمه‌ای که گفتین و تخطی از قانون کاسته میشه.

حالا اگه خیــــــــــلی واستون سخته این قانون رو تغییر بدید، یا با نظر من مخالفید، من دیگه اصرار نمیکنم.

Back
بالا