• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

درباره ی الی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fatemeh z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نظرتون درباره ی الی

من هنوز كه هنوزه نرفتم اين فيلمو ببينم!
خورد موقع اين "اغتشاشات" ... مامانِ منم بند كرد كه سينما و جاهاي عمومي نرين، بمب مي ذارن!!
اين روزام كه كلن وقتشو ندارم، بعد ميگن چرا اين جوونا ميرن سي دي قاچاق مي خرن!:دال

امروز بالاخره با دوتا از دوستام پا شدیم رفتیم دیدیم!راستش آخر فیلم همه مون شوکه شدیم!یه چیزی تو مایه های سرکاری بود انگار!
فیلمنامه+کارگردانی+بازی فوق العاده بود.ولی از نظر موضوع به نظرم هیچ موضوع خاصی نداشت!یه موضوع عادی...

هنر همينه. كه از يه موضوع پيش پا افتاده يه شاهكار بسازي!
(البته بازم مي گم من هنوز خود فيلمو كامل نديدم، اما همه ي نقدايي كه ازش چاپ شده يا آنلاين پابليش شده رو خوندم!اينم از عادتاي بد منه ... خوندن نقدا قبل خوندن كتاب يا ديدن فيلم مورد نظر!)

درباره ی الی از اون فیلم هاییه که برای فهمیدن پیامش باید چند بار با حوصله تماشا کنینش...به خصوص که داستان اصلیش از همون اوایل شروع نمیشه و زمان میبره؛ همه چیز این فیلم به نظر من عالی بود؛ برای رسوندن پیام ماجرا، داستانی با همین حال هوای ساده نیاز بود تا بشه درش دقیق شد... بازی ها و کارگردانی هم حرف نداشت.

درباره ی الی نظر ندارم اما درباره ی درباره ی الی میتونم نظر بدم !!
عنوان تاپیک یه کم اشتباس

به نقل از hoss :
عنوان تاپیک یه کم اشتباس
:))
موافقم!
در ضمن كارگردان حساسيت خاصي درمورد 3 نقطه ي آخر عنوان فيلمش داره.
درباره ي الي ...
!

برادران و خواهران ارجمن:
اولا یکی بگه بازیگراش کی بود.ثانیا بابا میتونید لااقل دوخط از داستانو بگید که....:(
من نقدشو همون موقع که خرس رو گرفت خوندم.انگار میگفت گلشیفته با مریلا زارعی توش بازی میکنن.آره؟

والا از اسم تاپیک اینو میشه فهمید که داری درباره الی میپرسی،نه درباره ی "درباره ی الی"!خوب بود،دختر خوشگلی بود!:دی

به نقل از hoss :
عنوان تاپیک یه کم اشتباس
والا اگه میگفتم درباره ی درباره ی الی یه کم مسخره میشد.
یه درباره برای قشنگی حذف شد
واگرنه ضایع است که منظورم درباره ی فیلم بود نه در مورد شخصیت الی

به نقل از فاطیما :
برادران و خواهران ارجمن:
اولا یکی بگه بازیگراش کی بود.ثانیا بابا میتونید لااقل دوخط از داستانو بگید که....:(
من نقدشو همون موقع که خرس رو گرفت خوندم.انگار میگفت گلشیفته با مریلا زارعی توش بازی میکنن.آره؟
گلشیفته فراهانی و مریلا زارعی و مانی حقیقی و شهاب حسینی و ترانه علیدوستی و ......

Back
بالا