• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

درباره ی الی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fatemeh z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نظرتون درباره ی الی

فكر كنم صابر ابر هم بود!

من ندیدم ولی نقدشو که خوندم
فهمیدم خیلی غم انگیزه براهمین دل دیدنشو ندارم

غم انگيز هست ولي واقعا قشنگه
خيلي وقت بود همه فيلماي سينما هندي تموم ميشد!
اين يه تحول بزرگ بود!

فقط یه وقت مثل این فیلمهای دیگه نباشه
مثلا همین دل شکسته.از تهران داشتم با اتوبوس میومدم سمنان که این فیلم رو گذاشتن.اصلا تو ماشین اینطوری شده بودم :-&
آخه اینم شد فیلم.البته این فقطنظر منه ها.قصد توهین به کسی رو ندارم
آخه یه سری هم میگن خیلی قشنگ بوده.

خب به نظرم دلشکسته برای خندیدن خوب بود!!خیلی بهتر از اخراجی ها بود!!!!!!!!!!!!!!!!لااقل به کسی توهین نمیکرد...

درباره الی به نظر من یه فیلم جالبه که ارزش دیدنو داره.فقط اگر آخرش شوکه شدید و دنبال ادامه فیلم گشتید به من فحش ندید!

صد البته که از اخراجی ها بهتر بود!.اون که اصلا فیلم نبود.خیلی چرت بود
پس برم ببینمش ببینم چیه.
ممنون از راهنمایی ها

فقط اگه بد باشه :-w :-w ;D (شوخی کردما!)

به نقل از tiberium :
فقط یه وقت مثل این فیلمهای دیگه نباشه
مثلا همین دل شکسته.از تهران داشتم با اتوبوس میومدم سمنان که این فیلم رو گذاشتن.اصلا تو ماشین اینطوری شده بودم :-&
آخه اینم شد فیلم.البته این فقطنظر منه ها.قصد توهین به کسی رو ندارم
آخه یه سری هم میگن خیلی قشنگ بوده.

آره همه فيلما جديدا هندي تموم ميشن ! ولي اين جالب بود

کاش خوشتون بیاد!!
آخه ما که از سینما اومدیم بیرون(من بودم و 2تا از دوستام که به زور برشون داشته بودم برده بودم سینما!) مردم ایستاده بودن دم در سینما به بقیه میگفتن:نرین ببینین چرته!حیف2000تومن پوله که بدین بلیت این فیلمو بگیرین!!
دوستان من هم دقیقا نظرشون همون بود.ولی من خیلی باهاش حال کردم...البته اون2تا کلا عجیب و غریبن.مثلا از اخراجیها خیلی خوششون اومده بود!!!!!

به نقل از مهسا.ش :
کاش خوشتون بیاد!!
آخه ما که از سینما اومدیم بیرون(من بودم و 2تا از دوستام که به زور برشون داشته بودم برده بودم سینما!) مردم ایستاده بودن دم در سینما به بقیه میگفتن:نرین ببینین چرته!حیف2000تومن پوله که بدین بلیت این فیلمو بگیرین!!
دوستان من هم دقیقا نظرشون همون بود.ولی من خیلی باهاش حال کردم...البته اون2تا کلا عجیب و غریبن.مثلا از اخراجیها خیلی خوششون اومده بود!!!!!

مردم میخوان برن حال کنن و بخندن و مغزشون باد بخوره؛ نه اینکه مجبور بشن برن تو بحر فیلم ببینن چه خبره و روی فلسفه متمرکز بشن؛ در نتیجه درباره ی الی فیلمیه که به نظر بعضی شاهکار میاد و به نظر بعضی بیخود....

Back
بالا