به نقل از fatemeh zangi :چرا اکثرا از موضوع فیلم بدشون میاد؟به نظر من موضوع خوبی داشت

آی گفتی.به نقل از مـهمّد بذرکار :ذائقه ی مردم شده خروس جنگی!

دقيقن همينطوري عوض شد!به نقل از ندا مکرم :نظر مرجان هم همین طوری عوض شد؟![]()
يه يه ربعي براش حرف زدم!معضل؟! ببين موضوعي كه بهش اشاره كرده بود دقيقن معضل مردم ماس! همه مون درگير اين "قضاوت" لعنتي هستيم ، بدجوور! همه مون بدون اينكه بدونيم قضاوت مي كنيم ، و اين كار هر روز و هر لحظه مونه ، طوريكه واسمون عادي شده! و اصلن آگاه نيستيم كه اين قضاوت بي مورد و بي پايه و بي اساس ما چقدر مي تونه براي ديگران مضر باشه!به نقل از atefeh.ir :اینو قبول کن که موضوع همه پسند نبود و برخلاف فیلمایه دیگه یه پایان تلخ داشت درسته موضوعش جدید بود ولی معضل؟؟!!
سليقه ي مردم رو بودجه ي سنيما و فيلمسازاي سينما مي سازن. سليقه ي مردم به شدت اومده پايين تو اين چند سال اخير. نظر مردم محترم، ولي ميشه اين نظر و سليقه رو ارتقا داد ، كه البته عكس اين موضوع به خوبي داره انجام ميشه به لطف خدا و ديگران!!براهمینه که همه پسند نبود نمی شه گفت سلیقه ی مردم بده خب هرکسی یه سلیقه ای داره که واسه خودش محترمه

در اينكه اصغر كارش اصولي و درسته كه شكي نيست!به نقل از silence :بازیگرا و کارگردانیش واقعا عالی بودن... ( گویا همه کسایی که دیدن هم به همین نتیجه رسیدن! ) اما در مورد فیلمنامه ... به نظر من فقط برای رقم زدن یه داستان خوب و جذاب یا شاید یه خلسه ی سینمایی کافی بود جایی برای بار معنایی و محتوا نداشت... از اصغر فرهادی قبلا داستان یک شهر رو توی سیما و چهارشنبه سوری رو توی سینما دیده بودم! مضمون های اجتماعی که تو این دو تا فیلم روشون کار کرده بود واقعا بی نظیر بود اما در باره ی الی فقط فیلم خوبی بود ... فیلمی که تمام اصول و تکنیک های سینمایی و جذب مخاطب توش رعایت شده اما مثل یه داستان قشنگیه که تعریف می شه و بعدشم خیلی زود فراموش می شه چون داستانش مقطع یا حتی لحظه ای برای به یاد موندن نداره! در نهایت فکر می کنم اصغر فرهادی که از معدود کارگردانای سینمای ایرانه که سینما رو ( البته تئاتر رو ) آکادمیک دنبال کرده با این فیلم نشون داد که واقعا اصول و مبانی سینما رو خوب می شناسه !
اما درباره ي الي چيزي بيشتر از يه فيلم خوب بود! و من همچنان از موضوعش و ناب بودن موضوع و "معضل بودنش" شديدن دفاع مي كنم!:پي

چه رويي داري تو!!به نقل از غزال :من آخر فیلم بلند شدم گفتم خانوما آقایون....بقیه فیلم فردا ساعت 5 !!!!![]()
![]()

خب راست گفتم....به نقل از ashkan :چه رويي داري تو!!
ولي چرت بود فجيح!!!!!!!!!!!!!!!!