• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سی‌دی‌ها و فیلم‌های آموزش درسی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع baharak
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سی‌دی‌ها و فیلم‌های آموزش درسی

این موسسه ونوس که جدیدا شبکه 3 تبیغ میکنن چی؟؟اینا کلا بردار نیستن..اخه من میخوام ازشون سی دی بگیرم..خواهشا جواب بدین

سلام به بچه های کنکور تجربی دوستان من خیلی تازه واردم و از سیست هیچی نمیدونم یه نظرتون برای شروع با کدوم از این دی وی دی ها شروع کنم بچه ها لطفا کمکم کنید ممنون کوچیک همتون هستم .....

دوست عزيز دي وي دي لازم نيست، همون كتاب درسي كافيه، اگر هم نميتونيد از كتاب درسي استفاده كنيد از جزوه معلم استفاده كنيد يا يكي از كتاب هاي موجود در بازار مثل انتشارات فاطمي ( همون صورتيا ) بي خودي به دي وي دي پول نديد تا بعضيا به خاطر اين مسخره بازياشون سود كنند، البته انتشارات گاج مقولش جداست ;D

ممنونم از شما که راهنمایی کردین ولی من از زیست هیچی نمیدونم کتاب هم چیزه خاصی ازش نمی فهمم استادی هم که برای یاد دادن صحبت کردم جلسه ای 80 تومن میگرفت و معلم هم برای شروع خیلی گرون میوفته من برای تیرماه میخوام به امید خدا برم کلاس اما می خوام تا اونموقع حداقل آماده باشم و یه چیزایی بدونم البته اینرو هم بگم کلا دی وی دی ها در حد راه انداختن نه بیشتر
البته با دی وی دی راحترم ولی خوب دی وی دی خیلی وقت گیره حالا نمیدونم برا شروع از دی وی دی استفاده کنک یا کتاب....؟؟؟
البیه با یه استادی صحبت کردم اونهم کتاب کار فاطمی رو پیشنهاد داد حالا به نظر شما کدوم معقول تره؟؟؟؟

به طور قطع کتاب.
اون فاطمی خیلی خوبه.

1. با استاد احمدی که واقعا کنکور آسونه......دروغ نمیگم واقعا آسونه.....چهارتا دی وی دی میگیری با یه مشت تخمه بعد میشینی نگاه می کنی.....خیلی هم خنده داره......واسه روحیه بچه ها هم خیلی خوبه.....همش که نمیشه تست زد......آخرش میرین دانشگاه آزاد و عشق و صفا.....از این بهتر؟
2.! من خیلیا رو دیدم استفاده کردن و بدبخت شدن حالا چی؟
4. استاد مسعودی که واقعا استادن!!!؟ یه مشت چرت و پرت میگه و میره. یارو 20تا دی وی دی میزنه فقط برای دینامیک و حرکت شناسی!!!! بابا تو این 20 تا دی وی دی که کل فیزیکو میشه جمع کرد.....تازه هر 20 تا رو هم نگاه کنی سر کنکور که به دردت نمیخوره.......اگه طراح یه ذره سوالو بپیچونه دیگه همه اون تکنیکای مزخرف به درد نمیخورن.......خوبه آدم برای کل بحث دینامیک فقط یه راه حل بلد باشه نه به اندازه 10تا دی وی دی تکنیک بلد باشه..
5.استاد یزدانی رو که....!!! البته اگه یه دوره گفتاردرمانی بره و وسط فیلم برداری هی فیلمو قطع نکنه بهتر هم میشه!!!!
6.استاد احمدی هم که خارق العاده است! بی نظیره!! شما اگه یه نفر دیگه مثل این موجود عجیب الخلقه پیدا کردین بگین. 1ساعت ادبیات درس میده در بیت 45 دقیقه چرت و پرت میگه! چرت و پرت منظورم نیست به در نخور ، واقعا چرت و پرته!:-)

دوستان خواهش میکنم ! ببین به چه روزی افتادم! خواهش میکنم پولتون رو حروم این موسسات نکنید معلم های خودتون خوبن حتما که دبیرسمپاد هستند نگید نه! سرشون نمیشه باور کنید خوبن سرشون میشه کتاب های تست کافین رفع اشکال هم دبیرای خودتون هستند پولتون حروم نکنید !:|

ِDVDهای آموزشی عربی گاج خییییلی خوبه

به نقل از میم ح میم دال :
DVD های نشر پیروزان ( دکتر رحمانی ) رو کی دیده تاحالا؟ چجورین؟
خ خ خ خ چرته تو DVD هاش فقد از خودش تعریف کرده...وقت تلف کردنه باو...

من یکی از دوستام این سی دی های مسعودی رو گرفته بود. میگفت افتضاححححه! ینی میگفت با هر تکنیکش فوق فوقش میشه 10تا تست حل کرد :| به نظر من اشکال این آقا اینه که بهتون درس یاد نمیده، بهتون یاد میده تیپ تست حفظ کنین! یه راه روتین یاد میگیرین و فقط رو یه سری سوالای خاص با یه سری داده و خواسته های مشخص پیاده میکنین! و با رویکرد فعلی کنکور، این روش پشیزی ارزش نداره!
واقعا پولتونو سر اینا هدر ندین. از دبیرای خودتون استفاده کنین که دربارشون میتونین از nنفر پرس و جو کنین، دم دست خودتونن و میتونین سوالاتونو بپرسین، سابقه کاریشون و تمام درصدای شاگرداشون مشخصه.

ولی کنکور آسان است برنامشون واقعا میتونه برگزیده تلویزیون در بخش طنز بشه! :| یارو اومده میگه من رتبم خیلی بد شده بود اصن از زندگی نا امید شده بودم نمیدونستم چیکار کنم و فلان فلان، تا اینکه رفتم و آقای یزدانی برای من انتخااب رشته کردن و من با اینکه اصلا فکرشو نمیکردم داروی بهشتی قبول شدم :|

Back
بالا