بله بحث شده بود. تاپیک قبلی اشتباها حذف شد و چون سایت تازه به سرور جدید منتقل شده بود امکان restore کردن تاپیک وجود نداشت.به نقل از محمد رضا :اين تكراريه يا پست ها پاك شده؟؟؟؟؟؟كلي روش بحث شده بود.
چرا شده. امروز که مدرسه بودی. چرا نپرسیدی؟!؟!؟به نقل از panther :راست میگه!
ما میگیم اگه دلتون میخواید بیاین! کسی دستتونو نگرفته بکشوندتون!!!!!
قراره اون پایین هم یه کارایی کنیم!
راجع به تم هنوز تصمیم گیری نشده؟
^-^به نقل از BAX :بابا کلهم 2-3 تا پروژه خوب از شما در میاد، می ارزه بیایم؟
پارسال که راهنمایی بودیم یکی میگفت کار های راهنمایی شما از دبیرستان فرزانگان 2 خیلی خیلی بهتره
خود یارو فرزانگان دویی دبیرستان بود
بازدید عمومی هر روز هست, فقط ساعتش از ساعت بازدید دانش آموزان و اساتید جداست. ساعت دقیق ترش اعلام میشه.به نقل از مُحسن..! :لطفا مراکزی که قراره دعوت نامه بفرستی لیست کن، و حتما روز بازدید عمومی هم بگو، چون ممکن هست اصلا مرکزمون تو لیستت نباشه.
لطفا شما هم یه سری به وبلاگ بزن. تم خیلی خیلی وقته تعیین شده. اجرا هم شده!! تم کارگاه "گره" هست. (ضمنا میتونی توی سایت جدید سمپادیا عضو گروه فرزانگان 2 بشی چون آپدیت ترین اطلاعات رو هر روز اونجا مینویسم )به نقل از panther :راست میگه!
ما میگیم اگه دلتون میخواید بیاین! کسی دستتونو نگرفته بکشوندتون!!!!!
قراره اون پایین هم یه کارایی کنیم!
راجع به تم هنوز تصمیم گیری نشده؟
نه, مشکل خاصی ندارن. چون شهر ری و ورامین (خصوصا ورامین) دور تر هستند. در هر صورت من واقعا دارم تلاش میکنم این قضیه زودتر مشخص بشه!به نقل از مُحسن..! :چرا؟مگه مشکل خاصی دارند؟
به نقل از سمانه ز. :کرج چی شد؟
ساعت رو هم بگید!
(لازم هست من مخ معاون و مدیرمونو بزنم؟)
به نقل از کیمیا.پ :یعنی دقیقا کی می باشد پس؟؟؟
پس دعوت نامه هاتونو کی میفرستید؟؟؟؟؟فرستادین؟
به نقل از هیتال :حالا MDF نگیرید ! یه دونه از این میز فلزی ها که پایه اش پروانه ایه هم خوبه!
بالاخره بازدید برای عموم( ) آزاد است یا نه ؟!
ساعت بازدید دانش آموزان جداست, اساتید و مهمانان ویژه جدا, بازدید عمومی هم جدا
والا اين چيزا تقصير ما ها نيست تقصير مسيولين مثلا ما يه هفته ميشينيم برنامه ميريزيم يه هو يكي پيدا ميشه همشو بهم ميزنه واقعا عقب انداختن كارگاه خيلي مسخره بودبه نقل از فرزاد ** :من متوجه نمیشم!!!!!
یعنی شما زمان کارگاهتون رو عقب میندازید واسه چند تا میز؟؟؟؟؟
بابا باز دمه علامه حلی گرم که از 4 ماه پیش از هر سمینار ، همه چیز سمینار معلومه!!! یکم برنامه ریزی هم به خدا خوب چیزیه!...
البته که ما میخواستیم بیاییم اما شما خودت رو بگذار جای من ! با این همه معضل و کمبود وقت چه جوری میتونم برنامه هام رو بچینم تا بیام کارگاهتون؟
بابا جون یک روز رو معلوم کنید ، خلاص!...
موفق باشید
به قول يكي معلوم نيست حلي جزوه عموم حساب هست يا نه!!!! منظورم اينه كه معلوم نيست بتونن تنها بيان يا نه ولي با خونواده هاشون كه كلا مشكي نداره بيان اما تنها نميدونم مسيولين جزو عموم حساب ميكنن يا نه؟؟؟(قصد توهين ندارم ها اينو تو شريف يكي از بچه هاي خود حلي گفت)به نقل از هیتال :حالا MDF نگیرید ! یه دونه از این میز فلزی ها که پایه اش پروانه ایه هم خوبه!
بالاخره بازدید برای عموم( ) آزاد است یا نه ؟!