• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کارگاه فرزانگان 2

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع parastoo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کارگاه فرزانگان 2

پوسترمون آماده شد!! ;D
تم کارگاهمون "گره" هست و این پوستر طبق این تم طراحی شده.

شاید بعدا یه ذره کامل تر بشه. ;D

به نقل از سمانه ز. :
کرج چی شد؟ ;D

ساعت رو هم بگید!

(لازم هست من مخ معاون و مدیرمونو بزنم؟)
:((
آخه من ساعتو از کجا بدونم؟؟ ساعتش مشخصه ولی ساعت بازدید دانش آموزان جداست, اساتید و مهمانان ویژه جدا, بازدید عمومی هم جدا که هنوز از هم تفکیک نشدن.
هر اتفاق جدید افتاد حتما همون روز میگم!! (به شرط اینکه مثل امروز کامپیوترم خراب نشده باشه. :-w )

در مورد مخ زدن. :-? نمی دونم راستش! :-" فعلا یه ذره صبر کنید. ;D

فعلن معلوم شد تم کارگاه بومه. داریم کاراش رو میکنیم! ;D

امروز اعلام شد دو هفته عقب افتاد ;D

یعنی دقیقا کی می باشد پس؟؟؟ ;D
پس دعوت نامه هاتونو کی میفرستید؟؟؟؟؟فرستادین؟ ;D

نه هنوز تا جایی که میدونم نفرستادیم!
صبر کنید همه کارا درست میشه.

به نقل از کیمیا.پ :
یعنی دقیقا کی می باشد پس؟؟؟ ;D
پس دعوت نامه هاتونو کی میفرستید؟؟؟؟؟فرستادین؟ ;D

زمان دقیق مشخص نیست.
دعوت نامه هارو, هر موقع که زمان مشخص بشه.

ما الان واقعا آمادگی برگزاری رو داریم, مشکلی که پیش اومده اینه که اگر یه مقدار در جریان بازار باشید, متوجه میشید که MDF به شدت کمیاب و گرون شده (به خاطر تحریم های جدید که کم کم داره آثارش رو نشون میده) و ما برای کارگاهمون میز سفارش داده بودیم که قرار بود تا این هفته آماده بشه ولی به خاطر کمبود چوب, سازنده نتونسته کارش رو تمام کنه. الانم ما منتظریم ببینیم کی میز هامون آماده میشه!! برای همین وقتش رو نمیتونیم مشخص کنیم. :(
زمان کارگاه میشه هر موقع که میزهامون برسه. ;D

حالا MDF نگیرید ! ;D یه دونه از این میز فلزی ها که پایه اش پروانه ایه هم خوبه! ;D

بالاخره بازدید برای عموم( ;D) آزاد است یا نه ؟!

به نقل از هیتال :
حالا MDF نگیرید ! ;D یه دونه از این میز فلزی ها که پایه اش پروانه ایه هم خوبه! ;D

نمیشه. ;D ضیا قبول نمیکنه.
بله آزاده. توضیح دادم یه بار!! :
ساعت بازدید دانش آموزان جداست, اساتید و مهمانان ویژه جدا, بازدید عمومی هم جدا

من متوجه نمیشم!!!!!
یعنی شما زمان کارگاهتون رو عقب میندازید واسه چند تا میز؟؟؟؟؟
بابا باز دمه علامه حلی گرم که از 4 ماه پیش از هر سمینار ، همه چیز سمینار معلومه!!! یکم برنامه ریزی هم به خدا خوب چیزیه!...
البته که ما میخواستیم بیاییم اما شما خودت رو بگذار جای من ! با این همه معضل و کمبود وقت چه جوری میتونم برنامه هام رو بچینم تا بیام کارگاهتون؟
بابا جون یک روز رو معلوم کنید ، خلاص!...
موفق باشید

به نقل از فرزاد ** :
من متوجه نمیشم!!!!!
یعنی شما زمان کارگاهتون رو عقب میندازید واسه چند تا میز؟؟؟؟؟
بابا باز دمه علامه حلی گرم که از 4 ماه پیش از هر سمینار ، همه چیز سمینار معلومه!!! یکم برنامه ریزی هم به خدا خوب چیزیه!...
البته که ما میخواستیم بیاییم اما شما خودت رو بگذار جای من ! با این همه معضل و کمبود وقت چه جوری میتونم برنامه هام رو بچینم تا بیام کارگاهتون؟
بابا جون یک روز رو معلوم کنید ، خلاص!...
موفق باشید
والا اين چيزا تقصير ما ها نيست تقصير مسيولين مثلا ما يه هفته ميشينيم برنامه ميريزيم يه هو يكي پيدا ميشه همشو بهم ميزنه واقعا عقب انداختن كارگاه خيلي مسخره بود
به نقل از هیتال :

به قول يكي معلوم نيست حلي جزوه عموم حساب هست يا نه!!!! منظورم اينه كه معلوم نيست بتونن تنها بيان يا نه ولي با خونواده هاشون كه كلا مشكي نداره بيان اما تنها نميدونم مسيولين جزو عموم حساب ميكنن يا نه؟؟؟(قصد توهين ندارم ها اينو تو شريف يكي از بچه هاي خود حلي گفت) :)) :)) :)) ;D ;D ;D :))

• لایک
امتیازات: nahid
Back
بالا