sssss کاربر نیمهحرفهای ارسالها 234 امتیاز 1,323 نام مرکز سمپاد فرزانگان دو شهر شیراز دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر-سختافزار. 2011/2/12 #21 پاسخ : سرعت صفر اما شتاب نه ! وقتي كه جسم سرعت داشته باشه بهش 1 شتاب خلاف سرعتش بديم. البته فقط 1لحظه است.
پاسخ : سرعت صفر اما شتاب نه ! وقتي كه جسم سرعت داشته باشه بهش 1 شتاب خلاف سرعتش بديم. البته فقط 1لحظه است.
Backstreetboy کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,107 امتیاز 495 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2011/6/12 #22 پاسخ : سرعت صفر اما شتاب نه ! به نقل از PRФ : منم یه چیزی به ذهنم رسید (من فیزیکم افتضاحه ) ... مثلا موقعی که سوار ماشین در حال حرکتیم! × گفتم که فیزیک من افتضاحه ... چرا میزنن منو ملت؟ کلیک کنید تا باز شود... مثالت تقریبا درسته! البته باید میگفتی: " موقعی که ماشین میخواد حرکت کنه!(اون لحظه ای که شما پات رو پدال گاز میذاری و میخوای حرکت کنی)....سرعت نداره ولی وقتی که پات رو میذاری رو پدال داری به ماشین شتاب میدی!
پاسخ : سرعت صفر اما شتاب نه ! به نقل از PRФ : منم یه چیزی به ذهنم رسید (من فیزیکم افتضاحه ) ... مثلا موقعی که سوار ماشین در حال حرکتیم! × گفتم که فیزیک من افتضاحه ... چرا میزنن منو ملت؟ کلیک کنید تا باز شود... مثالت تقریبا درسته! البته باید میگفتی: " موقعی که ماشین میخواد حرکت کنه!(اون لحظه ای که شما پات رو پدال گاز میذاری و میخوای حرکت کنی)....سرعت نداره ولی وقتی که پات رو میذاری رو پدال داری به ماشین شتاب میدی!
shershere کاربر فوقحرفهای ارسالها 987 امتیاز 1,799 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر اصفهان مدال المپیاد اینم هه هه! دانشگاه پلی تکنیک تهران رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2011/6/12 #23 پاسخ : سرعت صفر اما شتاب نه ! به نقل از PRФ : منم یه چیزی به ذهنم رسید (من فیزیکم افتضاحه ) ... مثلا موقعی که سوار ماشین در حال حرکتیم! × گفتم که فیزیک من افتضاحه ... چرا میزنن منو ملت؟ کلیک کنید تا باز شود... این مثال بیشتر بدرد شتاب صفر و سرعت نه! میخوره ...
پاسخ : سرعت صفر اما شتاب نه ! به نقل از PRФ : منم یه چیزی به ذهنم رسید (من فیزیکم افتضاحه ) ... مثلا موقعی که سوار ماشین در حال حرکتیم! × گفتم که فیزیک من افتضاحه ... چرا میزنن منو ملت؟ کلیک کنید تا باز شود... این مثال بیشتر بدرد شتاب صفر و سرعت نه! میخوره ...