• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جیب خالی پز عالی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AMIR7.2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جیب خالی پز عالی

فرهنگ جامعه غلطه
توي جامعه اي که همه چي رو حتي شخصيت واحترامو توپول ميدونن معلومه يه همچين چيزايي پيش مياد

خب اقایونی که میگن خیلی کار بدیه و اینا خودتون تا حالا نشده پز الکی بدین؟نه جدا؟خودمم میگما!

این ناهنجاری علتش کمبوده

همون جور که گفتید فرد آهی در بساط نداره ولی به خاطر این که کسی کبمودش رو متوجه نشه ولخرجی های الکی میکونه [-(

خوب این حرفا بیشتر تو ایرانه چون به قول بچه ها تو ایران شخصیت یه انسانو به پولاش می دونن و به همون اندازه بهش احترام میزارند

ما تو خونواده نداریم ولی یه دوست دارم که اینجوریه :(

در مورد حرف mlg : چرا پز دادم ولی با این مطلب فرق می کنه.

این بیماری ای که میگید اسمش عقده نیست؟
این که خودتو جوری نشون بدی که نیستی
کسی که این کارو انجام میده میخواد خودشو گول بزنه یا بقیه رو خر فرض کرده؟ #-o

شاید واقعا یه جورایی براشون افت داره یا احساس خجالت میکنن مثلن فکر کردین یه نفر که پولداره وقتی ورشکست میشه چرا افسردگی میگیره و سکته میکنه و از اینجور حرفا ؟

کمبود و ضعف شخصیتی... .تمام دلیلش همینه.میخان چیزی باشن در صورتی که نیستن.این عیب شخصیتی فقط مال این افراد نیست؛مال جامعه هم هست؛که ظاهر بینی در اون موج میزنه.من شنیدم از شخصی که میگفت: من از نون بچه هام میزنم و به لباسشون میرسم.چون عقل مردم به چشمشونه.جامعه درست بشو نیست.فرهنگی ست که جا افتاده و ریشه کن کردنشم کار حضرت فیله.

با همه ی دوستان تا حدوی هم عقیدم ;D
روش بدین واسه درمان این بیماری
یا جبران کمبود و ضعف اینجور آدما ! :|

به نظر من این جور آدما فک میکنن که با این کار خودشونو در مقابل افرادی که از اونا وضعشون خوبتره بهتر و پولدارتر نشون میتونن بدن ولی اینو نمیدونن که اگه کمتر خرج کنن خودشونو میتونن به آدمای پولدار از لحاظ مالی برسونند و شاید از اونا بهتر هم بشن!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8-^ 8-^ 8-^ :-? :-? :-? :-? :-?

پاسخ : جیب خالی...پز عالی...

.

Back
بالا