sima15 کاربر نیمهحرفهای ارسالها 203 امتیاز 445 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان شهر کاشان 2012/12/21 #121 پاسخ : جملات زیبا یــــادمــــان بـــاشــــد؛ زنـگِ تــفــریـــحِ دنــیـــا هــمـــیشـــگـــی نــیــســـت؛ زنــگ بــعـــد حــســـاب داریــم ...
پاسخ : جملات زیبا یــــادمــــان بـــاشــــد؛ زنـگِ تــفــریـــحِ دنــیـــا هــمـــیشـــگـــی نــیــســـت؛ زنــگ بــعـــد حــســـاب داریــم ...
kosar abdeyan کاربر حرفهای ارسالها 415 امتیاز 1,723 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر miandoab دانشگاه علوم پزشکی ارومیه 2012/12/23 #122 پاسخ : جملات زیبا من آموختم ، تو هم بیاموز: پیش بی درد صحبت از درد مکن شاخه ی سبز دلت را به خطا زرد مکن مرد اگر نیست کوه که هست تکیه به کوه کن و تکیه به نامرد مکن
پاسخ : جملات زیبا من آموختم ، تو هم بیاموز: پیش بی درد صحبت از درد مکن شاخه ی سبز دلت را به خطا زرد مکن مرد اگر نیست کوه که هست تکیه به کوه کن و تکیه به نامرد مکن
speed کاربر حرفهای ارسالها 524 امتیاز 3,083 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر میاندوآب دانشگاه تبریز رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2012/12/23 #124 پاسخ : جملات زیبا دلخوشم باغزلی تازه،همینم کافیست@تومرا بازرساندی به یقینم،کافیست@ قانعم بیشترازاین چه بخواهم ازتو@گاه گاهی که کنارت بنشینم کافیست@گله ای نیست،من وفاصله هاهمزادیم @گاهی ازدورتوراخواب ببینم کافیست@@/
پاسخ : جملات زیبا دلخوشم باغزلی تازه،همینم کافیست@تومرا بازرساندی به یقینم،کافیست@ قانعم بیشترازاین چه بخواهم ازتو@گاه گاهی که کنارت بنشینم کافیست@گله ای نیست،من وفاصله هاهمزادیم @گاهی ازدورتوراخواب ببینم کافیست@@/
Dark Eagle کاربر حرفهای ارسالها 403 امتیاز 660 نام مرکز سمپاد helli 2 شهر Tehran مدال المپیاد کامپیوتر 2012/12/23 #125 پاسخ : جملات زیبا من تازه فهمیده ام زندگی همان لحظاتی بود که انتظار اتمامش را می کردم.( )
sima15 کاربر نیمهحرفهای ارسالها 203 امتیاز 445 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان شهر کاشان 2012/12/27 #126 پاسخ : جملات زیبا مادرم میگفت : عاشقی یک شب است و پشیمانی هزار شب اما حالا هزار شب است که پشیمانم که چرا یک شب عاشقی نکردم دکتر شریعتی
پاسخ : جملات زیبا مادرم میگفت : عاشقی یک شب است و پشیمانی هزار شب اما حالا هزار شب است که پشیمانم که چرا یک شب عاشقی نکردم دکتر شریعتی
S E P I D E H کاربر فعال ارسالها 25 امتیاز 39 نام مرکز سمپاد فرزانگان 5 شهر تهران 2012/12/27 #127 پاسخ : جملات زیبا اینجا زمین است...زمین گرد است...ای تویی که مرا دور زده ای روزی دوباره به من خواهی رسید و آن روز قیافه ات دیدنیست :)
پاسخ : جملات زیبا اینجا زمین است...زمین گرد است...ای تویی که مرا دور زده ای روزی دوباره به من خواهی رسید و آن روز قیافه ات دیدنیست :)
S E P I D E H کاربر فعال ارسالها 25 امتیاز 39 نام مرکز سمپاد فرزانگان 5 شهر تهران 2012/12/27 #128 پاسخ : جملات زیبا در تناقض مانده ام... مرگ حق است..حق گرفتنیست..خودکشی گناه است
شاكسول کاربر فوقحرفهای ارسالها 590 امتیاز 3,499 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر اصفهان - تبريز دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد رشته دانشگاه دندانپزشکی 2012/12/27 #129 پاسخ : جملات زیبا به قولي یه ضـرب المثلی هست که میگه : هر کسی در کیسه اش زر بُوَد سخنش مقبول است گرچه خر بُوَد...!! كاملا ادبي
پاسخ : جملات زیبا به قولي یه ضـرب المثلی هست که میگه : هر کسی در کیسه اش زر بُوَد سخنش مقبول است گرچه خر بُوَد...!! كاملا ادبي
m.f.a کاربر نیمهحرفهای ارسالها 183 امتیاز 822 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر کرمان دانشگاه ایشالا شریف یا تهران 2012/12/29 #130 پاسخ : جملات زیبا ماکه به هم نمی رسیم ولی موازی باتو تابی نهایت به یادت هستم................
Dark Eagle کاربر حرفهای ارسالها 403 امتیاز 660 نام مرکز سمپاد helli 2 شهر Tehran مدال المپیاد کامپیوتر 2012/12/31 #131 پاسخ : جملات زیبا کسی که به پشتکار خود اعتماد دارد ارزشی برای شانس قائل نیست
sima15 کاربر نیمهحرفهای ارسالها 203 امتیاز 445 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان شهر کاشان 2012/12/31 #132 پاسخ : جملات زیبا راه دوست داشتن هرچیز،درک این واقعیت است که روزی از دست خواهد رفت.
black spider کاربر حرفهای ارسالها 385 امتیاز 2,187 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر تبریز سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه علوم پزشکی تبریز رشته دانشگاه Anesthesia 2013/1/1 #133 پاسخ : جملات زیبا کاش میشد سرنوشت را از سرنوشت ...
sara4 کاربر فوقفعال ارسالها 114 امتیاز 165 نام مرکز سمپاد فرزانگان اراک 2013/1/1 #134 پاسخ : جملات زیبا خاطرات خیلی عجیبند.. گاهی اوقات میخنیم به روزهایی که گریه کردیم وگاهی به یاد روزهایی که میخندیدیم، گریه میکنیم
پاسخ : جملات زیبا خاطرات خیلی عجیبند.. گاهی اوقات میخنیم به روزهایی که گریه کردیم وگاهی به یاد روزهایی که میخندیدیم، گریه میکنیم
sara4 کاربر فوقفعال ارسالها 114 امتیاز 165 نام مرکز سمپاد فرزانگان اراک 2013/1/1 #135 پاسخ : جملات زیبا داشــتن مغــز دلــیل قطعــی بــر انسآن بودن نیست. . . پســته و بــادم هــم مـغــز دارنــد. . . بـــرای انـــسآن بــودن. . . بــــآیـــد شعـــور داشـــــت. . .
پاسخ : جملات زیبا داشــتن مغــز دلــیل قطعــی بــر انسآن بودن نیست. . . پســته و بــادم هــم مـغــز دارنــد. . . بـــرای انـــسآن بــودن. . . بــــآیـــد شعـــور داشـــــت. . .
Shakila.A کاربر فعال ارسالها 46 امتیاز 406 نام مرکز سمپاد فرزانگان5 شهر تهران مدال المپیاد شیمی میخوندم...! دانشگاه تهران رشته دانشگاه ماشینای صنایع غذایی 2013/1/1 #136 پاسخ : جملات زیبا از چوپان پیری که دیگر توان چوپانی نداشت پرسیدند چه خبر؟ با لحن تلخی گفت:گرگ شد آن بره ای که نوازشش میکردم...
پاسخ : جملات زیبا از چوپان پیری که دیگر توان چوپانی نداشت پرسیدند چه خبر؟ با لحن تلخی گفت:گرگ شد آن بره ای که نوازشش میکردم...
Dark Eagle کاربر حرفهای ارسالها 403 امتیاز 660 نام مرکز سمپاد helli 2 شهر Tehran مدال المپیاد کامپیوتر 2013/1/1 #137 پاسخ : جملات زیبا هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند! B-)
پاسخ : جملات زیبا هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند! B-)
Flower سينوهه ارسالها 90 امتیاز 1,044 نام مرکز سمپاد فـرزانگـآن شهر آمــل 2013/1/2 #138 پاسخ : جملات زیبا داستان تکراریٍ من و دروغ های کالی که به خورد خود داده ام چرخه بی پایانٍ من و خیال هایم من و تمام من...
پاسخ : جملات زیبا داستان تکراریٍ من و دروغ های کالی که به خورد خود داده ام چرخه بی پایانٍ من و خیال هایم من و تمام من...
Sahdis کاربر نیمهحرفهای ارسالها 270 امتیاز 864 نام مرکز سمپاد :)مركز راهنمايي فرزانگان رشت شهر :)رشت 2013/1/2 #139 پاسخ : جملات زیبا به خدا نگو مشکلات بزرگی دارم... به مشکلاتت بگو خدای بزرگی دارم...
Dark Eagle کاربر حرفهای ارسالها 403 امتیاز 660 نام مرکز سمپاد helli 2 شهر Tehran مدال المپیاد کامپیوتر 2013/1/3 #140 پاسخ : جملات زیبا اگر همان كاری را انجام دهید كه همیشه انجام می دادید، همان نتیجه ای را می گیرید كه همیشه می گرفتید...
پاسخ : جملات زیبا اگر همان كاری را انجام دهید كه همیشه انجام می دادید، همان نتیجه ای را می گیرید كه همیشه می گرفتید...