gogory-8 کاربر جدید ارسالها 0 امتیاز 1,397 نام مرکز سمپاد فرزانگان ناحیه۱ شهر کرمان دانشگاه شهید باهنر کرمان رشته دانشگاه مهندسی عمران 2014/2/7 #741 پاسخ : جملات زیبا هـــــــــــــی تنهایی تنها نیستی من باهاتم....
-arash- کاربر فوقفعال ارسالها 128 امتیاز 1,170 نام مرکز سمپاد Shahid Beheshti شهر Neishenburg City رشته دانشگاه Civil_Eng 2014/2/7 #742 پاسخ : جملات زیبا مردم.ه این روز ها قیمت همه چیز را میدانند! اما ارزش هیچ چیز را نمیدانند... روزگار ، روزگار دیگریست...
پاسخ : جملات زیبا مردم.ه این روز ها قیمت همه چیز را میدانند! اما ارزش هیچ چیز را نمیدانند... روزگار ، روزگار دیگریست...
علــی[میم] !!!!!!!! فارغالتحصیل ارسالها 1,097 امتیاز 6,254 نام مرکز سمپاد علامه حلی 1 شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه دانشگاه شیراز رشته دانشگاه سخت افزار 2014/2/11 #743 پاسخ : جملات زیبا من عقابی بودم که نگاه یک مار سخت آزارم داد بال بگشودم و سمتش رفتم از زمینش کندم به هوا آوردم آخر عمرش بود که فریب چشمش، سخت جادویم کرد در نوک یک قله، آشیانش دادم که همین دل رحمی، چه بروزم آورد عشق، جادویم کرد زهر خود بر من ریخت از نوک قله زمین افتادم تازه آمد یادم، من عقابی بودم
پاسخ : جملات زیبا من عقابی بودم که نگاه یک مار سخت آزارم داد بال بگشودم و سمتش رفتم از زمینش کندم به هوا آوردم آخر عمرش بود که فریب چشمش، سخت جادویم کرد در نوک یک قله، آشیانش دادم که همین دل رحمی، چه بروزم آورد عشق، جادویم کرد زهر خود بر من ریخت از نوک قله زمین افتادم تازه آمد یادم، من عقابی بودم
gogory-8 کاربر جدید ارسالها 0 امتیاز 1,397 نام مرکز سمپاد فرزانگان ناحیه۱ شهر کرمان دانشگاه شهید باهنر کرمان رشته دانشگاه مهندسی عمران 2014/2/12 #744 پاسخ : جملات زیبا خاطـــــــــــره یعنــــــــی گذشــــــــــتـــه های نگـــــذشتــــــــه...
sagharrrrsssssssss کاربر جدید ارسالها 0 امتیاز 239 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تبریز 2014/2/12 #745 پاسخ : جملات زیبا ترک کردن ِ آدمها هم آدابی دارد ! اگر آداب ِ ماندن نمیدانستید لااقل درست ترکشان کنید تا تَرَک برندارند
پاسخ : جملات زیبا ترک کردن ِ آدمها هم آدابی دارد ! اگر آداب ِ ماندن نمیدانستید لااقل درست ترکشان کنید تا تَرَک برندارند
shaqayeq.m کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 228 امتیاز 1,791 نام مرکز سمپاد فرزانگان زینب شهر سیستان سال فارغ التحصیلی 1396 رشته دانشگاه زبان و ادبیات انگلیسی 2014/2/12 #746 پاسخ : جملات زیبا اگر تنها ترین تنها شوم باز هم خدا هست...
aramedel کاربر فوقفعال ارسالها 78 امتیاز 269 2014/2/12 #747 پاسخ : جملات زیبا آتش دوست اگر در دل ما خانه نداشت، عمر بی حاصل ما این همه افسانه نداشت.. ولنتاین مبارک♥
پاسخ : جملات زیبا آتش دوست اگر در دل ما خانه نداشت، عمر بی حاصل ما این همه افسانه نداشت.. ولنتاین مبارک♥
soliloquize کاربر فوقفعال ارسالها 169 امتیاز 2,990 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کرج مدال المپیاد شیمی ... 2014/2/15 #748 پاسخ : جملات زیبا اگر جا تنگ است و مکانی برای نشستن من نیست ؛ خیالی نیست ... ! روی دو پایم می ایستم ... .
پاسخ : جملات زیبا اگر جا تنگ است و مکانی برای نشستن من نیست ؛ خیالی نیست ... ! روی دو پایم می ایستم ... .
gogory-8 کاربر جدید ارسالها 0 امتیاز 1,397 نام مرکز سمپاد فرزانگان ناحیه۱ شهر کرمان دانشگاه شهید باهنر کرمان رشته دانشگاه مهندسی عمران 2014/2/15 #749 پاسخ : جملات زیبا اون ادمایی که شبیه حرفاشونن خیلی دوست داشتنی ان....نه؟!
کوروش ا کاربر فوقفعال ارسالها 75 امتیاز 260 نام مرکز سمپاد حلی ۳ شهر تهران 2014/2/16 #750 پاسخ : جملات زیبا و جبری به نام زندگی که مدام در آن غلط میزنیم