و چگونه می توان بی مزه بود ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
  • شروع کننده موضوع

greate

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد قدوسي
شهر
قم
و چگونه می توان بی مزه بود...
بله ... دقیقا همین جمله می تونه وصف مدیرانی باشه که به خودشون اجازه می دن دست به هر کاری بزنن. البته ببخشید با تعریف و تمجید از مقام شامخ مدیران داخلی و خارجی! مدیران تقریبا پیشرفته و پیشنرفته! ( چون ممکنه اکانت ما رو هم مورد عنایت قرار بدن که یهو فضای ایده آل تالار رو خراب نکنیم ... )
ولی باید گفت:
تالار گفتمان رو به تالار ف****رینگ و اعمال نظرات بی مزه ی خودشون تبدیل کردن!!! واقعا تا کی می خواهید به این روند زشت خودتون ادامه بدید و بعد یه سری از شما دستبند سبزک ها رو می بندید و شعار آزادی بیان می دید!! گرچه یک سری هم بدون وارد شدن به این جبهه ها ، ادعای آزادی بیانتان گوش فلک رو کر کرده ...
من نمی گم آزادی بیان به معنای اوباش گری و نوشتن هر سخن بی جهتی است ، آزادی بیان یعنی اجازه ی شنیدن هر سخنی که ادعای منطق دارد ... خیلی می بخشید که مجبورم از این واژه استفاده کنم اما باید بگم که شما دیگه گندشو در آوردید... رفیق بازی ها و نوشتن نوشته های عاشقانه برای دوستان مانعی ندارد ، البته توهین مستقیم به مسلمانان هم تا زمانی که تاپیک رونق داشته باشه ، مجاز هست و بعد چند روز که دیگه بازدیدی از موضوع نشد می شود گفت: ای بابا ، ببخشید ... تا حالا ندیده بودیم این موضوع رو ، ولی الان برخورد جدی می کنیم! اما بقیه کاربران غیر خودی ...
اینجا نظر ، نظر مدیران هست ، این مدیر هست که می تونه خلاف قانون هم عمل کنه ، البته این موضوع رو حتما در شورای فرهنگ پیگیری جدی می کنیم!!!!!!

خلاصه یک کلام ... برید یه فکری به حال این نظرات گاها بی مزه ی مدیران خودتون بکنید که خراب کردید رفته....

البته می دونم عمر این تاپیک هم به چند ساعت نمی کشه و مدیری از سر احساس مسئولیت میاد و اون رو یا قفل و یا می تواند اون رو پاک کنه .... که البته مدیران می توانند بر خلاف قوانین عمل کنن...
از وقتی که وارد سایت شدم تا حالا حدود 40 تا پست بیشتر نداشتم ، اما توی همین تعداد کم ، چندین موضوع من حذف ، قفل و یا ویرایش شده که البته جای تحسین داره که کسایی که یه روز در کنار من و با من فعالیت می کردن ، امروز چون می توانند مدیریت کنن ، باید اعمال نظر کنن!!! حرف بی منطقی نمی زنم ، شما ببینید که چگونه اعمال نظر می کنن: طرف میاد و با کلی دلیل یه متنی رو وقت می ذاره و می نویسه ، حالا منتظر هست یا نیست اهمیتی نداره اما مهم این هست که می خواد بقیه این موضوع رو ببینن ، بعد می ره و یه ساعت دیگه میاد ... حالا باید بگرده و ببینه که این موضوعی که نوشته بود چی شده!! این الان کجا رفت ...!! بعد از کلی گشت می بینه که اصلا توی لیست ارسال های اون نیست و حتی اگر از با خبر کردن طرف هم بگذریم ، طرف نمی دونه چه کسی و به چه دلیل این کار رو کرده ... بابا باز خدا این بهادری رو خیر بده که لااقل گاهی زیرش می نویسه که برای چی قفل کرده رفته ، البته اونم مسائل خودش رو داره ها ... خیلی جو گیر نشو! حالا با این شرایط باید من چی بگم ؟ به کی اعتراض کنم ؟ بیام اینجا بنویسم یا برم توی فی...ک (یکی از سایت های بیگانه!) آقای مطهری بنویسم!
آقایون مدیرا ! اینو بدونید که کار اگه منطق پشتش باشه ، گره نمی خوره ...
در نهایت فقط می تونم بگم متاسفم برای ... ولش کن ، شما حذفش کن بره...

و دوباره می نویسم : اینجا ایران اسلامی ، و ما می نویسیم هم غزه ، هم لبنان ، جانم فدای خاک پاک ایران ...

parastoo

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 تهران
شهر
طهران
مدال المپیاد
ریاضی!
دانشگاه
؟!
رشته دانشگاه
معماری! :دال
پاسخ : و چگونه می توان بی مزه بود ...

شما الان داري مي گي يه سري تاپيك بايد حذف بشه و يه سري نبايد. و به نظرت اونايي كه خلاف نظرات و اعتقاداتته بايد حذف بشه!؟!؟! منم با اينكه يه سري از تاپيكا الكي ميمونن موافقم. اما به نظرم دليلي نداره اونايي كه بر خلاف نظرات و اعتقادات شخصي يه نفرن پاك يا قفل بشن..

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

نه به نظرم درسته بعضی ها الکی قفل میشن ولی همش نه؟!!

این بی انصافیه که این طوری میگی؟!! :D

fred

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
یه جایی همین نزدیکی ها

قفل و فیلترینگ نباشه که نمیشه.
بعضی ها جنبشو ندارن متاسفانه.
ولی بعضی مدیرا هم زیاد سخت میگیرن.
مثلا وقتی یه تاپیکی به کل کل دخترا و پسرا میرسه فورا می قفلن.به نظرم اگه به بحث های غیراخلاقی کشیده نشه موردی نداره.
البته مدیرا هم نظرات خوشونو دارن.

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

خوب اون کلکل ها به نظر مدیران و قوانین اسپم محسوب میشه واسه همین قفل میشه!؟! :D

ولی بعضی وقت ها باید بزارن یکم بحث شه؟! :D

البته نظر منه تصمیم با مدیران است؟!! من کی باشم نظر بدم؟!! :D

parastoo

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 تهران
شهر
طهران
مدال المپیاد
ریاضی!
دانشگاه
؟!
رشته دانشگاه

كسايي كه جنبه ي اون بحث هارو دارن زياد نيستن. در صورت حذف نشدنشون واقعا سايت به ... كشيده ميشه.. :D

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

جنبه زیاد نمیخواد؟!!

مگه میخوای حرف ... بزنی؟! :D

hermes

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهیداژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتى اصفهان
رشته دانشگاه
مكانيك

تا یه بحث خوبی بالا میگیره میگن کل کله پس قفل

میگن همش اسپمه....

بعد تاپیکیم که بحثی توش نباشه و نتونه بحثیو بیاره میگن مفید نیست خب اینم قفلو حذف حقشه..... :D

به نظر من باید توی مسئولان سایت(ساختارو عملکردشون) یه تجدید نظری شه.........البته نظر ما کیلویی چند>>؟؟؟

• شروع کننده موضوع

greate

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد قدوسي
شهر
قم

به نقل از parastoo :
شما الان داري مي گي يه سري تاپيك بايد حذف بشه و يه سري نبايد. و به نظرت اونايي كه خلاف نظرات و اعتقاداتته بايد حذف بشه!؟!؟! منم با اينكه يه سري از تاپيكا الكي ميمونن موافقم. اما به نظرم دليلي نداره اونايي كه بر خلاف نظرات و اعتقادات شخصي يه نفرن پاك يا قفل بشن..

نه عزیز ... مثل اینکه من منظورم رو خوب نرسوندم ...

من گفتم:
من نمی گم آزادی بیان به معنای اوباش گری و نوشتن هر سخن بی جهتی است ، آزادی بیان یعنی اجازه ی شنیدن هر سخنی که ادعای منطق دارد ...

فکر نمی کنم معنی اش این باشد که شما نوشتید ، من از منطق حرف می زنم ، از پاسخگویی ، از اینکه هر کسی در مقابل حرفی که میزنه منطق داشته باشه و ازش دفاع کنه . شما الان ببینید : توی اینجا هیچ کسی پاسخگو نیست ، این موضوع رو هنگام ورودم با برخورد شاید غیر جالب آقای مطهری هم فهمیدم ، شما الان ببینید ایشون این موضوع رو الان که من دارم می نویسم خونده -می دونم که خونده چون اسمش بود - اما مثل بقیه ی مدیراش براش اهمیتی نداره که چی شده ، طرف میاد خیلی راحت گزینه حذف رو انتخاب می کنه و می ره ، بدون هیچ دلیل و منطقی ... فقط به صرف اینکه مدیر است...
من می گم زیرش باید می نوشت به این دلیل این موضوع قفل می شه ، تا من دلایل او رو رد یا قبول کنم ، اما این کار رو نمی کنه ، چون بهش نگفتن که مدیریت فقط زدن گزینه ی حذف نیست ...
من نمی گم مدیریت نکن ، من می گم سلیقه ی شخصی خودت رو توش وارد نکن ...

(البته من گرچه به شیوه مدیریت جناب مطهری و سایر مدیرانشون اعتراض دارم اما لازم می دونم تاکید کنم برای همه مدیران بالاخص آقای مطهری احترام قائلم و امیدوارم تصور نکنن که این تاپیک خدایی ناکرده جهت توهین به ایشون یا سایر مدیرانشون زده شده بلکه برای حل موضوع مدیریت موضوعات و اعتراض به نحوه ی مدیریت ایشون انجام شده ... )

reza-handsome

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد

یه ذره وضع بده ولی نه تا این حد :-\

parastoo

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 تهران
شهر
طهران
مدال المپیاد
ریاضی!
دانشگاه
؟!
رشته دانشگاه

نه. نمي خوايم كاره بدي بكنيم. اما جنبه لازمه.. شب نشيني هارو يادت نيست؟ يا خيلي تاپيكاي ديگه..

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

شب شنینی ها رو یادمه؟!!

تا یکی رو ضایع می کنی گریش می گیره؟!! ولی خوب بعضی ها هم جنبه دارن!؟! :D

armita

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
‫علوم کامپیوتر‬‎

الان برای انتقاد از مدیران و معاونان و مدیر داخلی ها و مدیر انجمن ها تاپیک هست .
برای اعتراض به تاپیک هایی که به اشتباه قفل شدن هم تاپیک هست .
مشکلتون رو در یکی از این تاپیک های گفته شده پیگیری کنید .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا