amir h
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- سلطانی
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 90
پاسخ : انجمن از خشکی در اومد؟
داداش من شما جوش نزن شیرت خشک میشه !!!به نقل از legend :شما دوتا من نمیدونم وقتی دیروز نبودید چرا الکی حرف می زنید؟!!
دیشب این تاپیک کلپچ زده شد!؟! و 2 یا 3 تاپیک مسخره دیگه؟!! بعدش من سیاوش رضا و نمکی رفتیم به پردیس گفتیم خانم این چه وضعشه و این ها چه تاپیک هایی هستن؟!!
بعد پردیس قاطی کرد به سیاوش گفت حدتو نگه دار و دلیل این تاپیک هارو هم بیان کرد که انجمن خشکه و میخواهیم که از خشکی در بیاد؟!!
سیاوش و رضا هم برای این کار این تاپیک رو زدن و بعدش 10 تا تاپیک مسخره زدن که بگن از خشکی در اومد یا نه؟؟!؟!
حالا فهمیدین؟!! اه!؟! (
الان پیشنهادتو بدهبه نقل از بیتا :در پاسخ به این تاپیک : من رسما از دست کاربرا دیونه شدم !
یکی میگه قفل کنید ، اینا چه تاپیک های مزخرفی هستن ، سطح فروم رو میارن پایین ، گفت و شنود رو به گند کشیدن و ... ( یه تاپیک برای همین باز
میشه : تاپیک های مزخرف کوفت و شنود !)
یکی میگه به شما چه که قفل شه ، مگه از شما چیزی کم میشه ؟! ، آزادی نداریم اینجا ، انجمن خشک شده و .... ( یه تاپیک هم واسه این باز میشه :
نبود آزادی در سمپادیا ! )
الان خود شما که این تاپیک رو زدی جای من / ما بودی چیکار میکردی ؟! ^-^
من میگم این دو دوسته یه جوری با هم کنار بیاین و سر این تاپیک های به توافق برسید ! چون ما هر کاری کنیم به گروه ناراضی میشه ! #-o
یا کلا این تاپیک ها ممنوع بشن / یا تاپیک ها باشن کاربرایی که دوست ندارن تو اونا شرکت نکنن / یا یه تعداد محدود از این تاپیک ها باشن ... خودتون
پیشنهاد بدین ! فقط اعتراض نکنید
پ.ن : " لطفا اینقد اسپم ندید " خسته شدم از بس این رو گفتم و هیچکی گوش نکرد !