peihaghi
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 1
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- امیر کبیر
- رشته دانشگاه
- مکانیک (ساخت تولید)
پاسخ : مشخصات ورزشی شما
نام :پیحقی
ورزش مورد علاقه : دوچرخه سواری (دقت کنید دوچرخه بازی نه ، دوچرخه سواری )، بدمینتون ، کمی فوتبال ، فوتبال دستی مدرسه
، مقداری هم از همین ورزشای جیگول ویگول (همین بانجی جامپینگ و اینجوری) و شد البته والیبال
تیم باشگاهی مورد علاقه : کلاً غیرتی نیستم وای از سال دوم دیگه تغییر عقیده ندادم . آرسنال و پرسپولیس
تیم ملی مورد علاقه : اوروگوئه
چه ورزش هایی میکنین؟ دوچرخه سواری (دقت کنید دوچرخه بازی نه ، دوچرخه سواری )، بدمینتون ، کمی فوتبال ، فوتبال دستی مدرسه
و شنا .
از چه سنی ورزش میکنین؟ از 8 سالگی استخر رفتم ، ژیمناستیک بردنم توی 4 سالگی ولی من خیلی خرتر از این حرفا بودم که قدرشو ندونستم . از نوزادی دوچرخه سواری میکنم . چند سالی هم هست که بدمینتون میزنیم
چند ساعت در هفته رو به ورزش اختصاص میدین؟ فعلاً که هیچی
چه مسابقه هایی شرکت کردین؟ تو چه رشته ای؟یادم نمیاد
چه مسابقاتی رو دنبال میکنین؟ جام جهانی ، والیبال
نام :پیحقی

ورزش مورد علاقه : دوچرخه سواری (دقت کنید دوچرخه بازی نه ، دوچرخه سواری )، بدمینتون ، کمی فوتبال ، فوتبال دستی مدرسه
، مقداری هم از همین ورزشای جیگول ویگول (همین بانجی جامپینگ و اینجوری) و شد البته والیبال تیم باشگاهی مورد علاقه : کلاً غیرتی نیستم وای از سال دوم دیگه تغییر عقیده ندادم . آرسنال و پرسپولیس
تیم ملی مورد علاقه : اوروگوئه
چه ورزش هایی میکنین؟ دوچرخه سواری (دقت کنید دوچرخه بازی نه ، دوچرخه سواری )، بدمینتون ، کمی فوتبال ، فوتبال دستی مدرسه
و شنا . از چه سنی ورزش میکنین؟ از 8 سالگی استخر رفتم ، ژیمناستیک بردنم توی 4 سالگی ولی من خیلی خرتر از این حرفا بودم که قدرشو ندونستم . از نوزادی دوچرخه سواری میکنم . چند سالی هم هست که بدمینتون میزنیم
چند ساعت در هفته رو به ورزش اختصاص میدین؟ فعلاً که هیچی
چه مسابقه هایی شرکت کردین؟ تو چه رشته ای؟یادم نمیاد
چه مسابقاتی رو دنبال میکنین؟ جام جهانی ، والیبال

)