- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- مدال المپیاد
- یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم
پاسخ : کلاس بندی سمپاد
تو همون کلاس ها به نظر من خوب نیست ، همه اش که نمیشه با یه سری بود ، باید آدمای جدید رو دید روابط اجتماعی بره بالا
اینکه همتون با هم باشین تقریبا امکان نداره! (برای ما، تو دبیرستان تو کلاس ما فقط 2 نفر از همکلاسی قبلی ها من بودن در صورتیکه توی یکی دیگه از کلاس ها 13 نفر. ) پخش میکنن ، همه رو دوباره با هم نمیذارن.
خانوم پ واسه اونا گفته! واسه کسایی که میرن اول!
به نقل از sadlove :تو منظورمو متوجه نشدی.دارم میگم نباید معدلای مارو با بچه هایی که امسال از مدارس عادی گرفتن بسنجن.توی شهر ما بعضی از مدارس عادی کیلویی نمره میدن.در صورتی که تو مدارس سمپاد نمره ای که حقمونه رو میدن.اگه ما رو با خودمون بسنجن منطقیه ولی اگه ما رو با دانش اموزای جدید بسنجن ناحقیه.بنظر من ما باید توی همون کلاسای خودمون باشیم(بر اساس کلاس بندی که سال اول راهنمایی کردنمون.).بقیه رو هم بر اساس رتبه کلاس بندی کنن
ببین یه سوال- امکان داره ما با بچه های کلاسمون هممون امسال هم تو یه کلاس باشیم؟
تو همون کلاس ها به نظر من خوب نیست ، همه اش که نمیشه با یه سری بود ، باید آدمای جدید رو دید روابط اجتماعی بره بالا
اینکه همتون با هم باشین تقریبا امکان نداره! (برای ما، تو دبیرستان تو کلاس ما فقط 2 نفر از همکلاسی قبلی ها من بودن در صورتیکه توی یکی دیگه از کلاس ها 13 نفر. ) پخش میکنن ، همه رو دوباره با هم نمیذارن.
به نقل از (اسم ندارم) :یعنی چه خانوم پ گفته X-( ما باید مثه سال های پیش تو همون کلاس ها بیفتیم ((خدایا چرا اژه ای رفت؟؟؟؟ ))
خانوم پ واسه اونا گفته! واسه کسایی که میرن اول!