قبول ميشم..امسال نشد سال بعد...ولي فقط برق..به نقل از Ashkan :بزن به اهن!
يكي اسفند دود كنه!
واي!فافا خداكنه برق قبول شي ببينمت!
ایشالا قبول میشی،به نقل از fafa***** :قبول ميشم..امسال نشد سال بعد...ولي فقط برق..
ايشالا كه ميشي!به نقل از danrah :منم زدم کام شریف! ببینم قبول می شم یا نه!
به نقل از fafa***** :عزيز من به نظرم برو رشته اي كه بهش علاقه داري حتي اگه مجبور بشي 2سال درس هاي رياضي رو پاس كني....منم رتبم خيلي بد نشده حدود 1000 شدو ...تهرانم رشته هاي خوب قبول ميشم ولي ترجيح ميدم ...بمونم 1 سال ديگه بخونم تا چيزي كه مي خوام تو تهران قبول بشم ..فقط كافيه به خودت اعتماد داشته باشي ...چون پزشكي مثل برق ميمونه توي رياضي اگه بهش علاقه نداشته باشي چون خيلي سنگينه همون سال اول زده ميشي ...تازه اگه علاقه نداشته باشي دل به كار نميده...آدم اگه رفته گر باشه و كارشو با علاقه انجام بده بهتره تا اينكه فقط اسم دكتر و مهندس رو يدك بكشه با خودش..........
چه فرقی داره!؟من یکیو میشناسم برق آزاد میخوند دوسال نشده خونشم خرید!فرقی نداره مهم اینه که موفق باشی.به نقل از soha h :نه واااااااااای یه موقع برق ازاد نریا .من کسی رو می شناسم برق ازاد قبول شد ولی سراسری حتا مجاز هم نشد .من که حاضرم حتا سراسری یزد بخونم اما ازاد نرم
چرا این نتیجه ها نمیاد معلوم نیست این دفعه چه خوابی برامون دیدن ؟؟؟من اگه تهران قبول نشم می کشمممممشون
به نقل از soha h :چرا این نتیجه ها نمیاد معلوم نیست این دفعه چه خوابی برامون دیدن
خواب دیدن ینی چی؟واسه کیا؟چه خوابی؟به نقل از mitra :فردا صبح نتیجه ها می اد
مطمئنم واسه ی بعضی ها خوابایی دیدن
همون طور که امسال تو ورودی فوق این طور شده!!!
وای خدای من
هرچی خودت بخوای