ایران اینترنت 20 مگابایتی ارائه میدهد

• شروع کننده موضوع

oo00oo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
تهران
مدال المپیاد
نچ!
دانشگاه
بقیت الله
رشته دانشگاه
دندان پزشکی
سلام دوستان.
پس از چندی و با غیرت شدن مسئولان ارتباطات کشور :D طبق گفته ای اعلام شد در آینده نزدیک ایران اینترنت 20 مگابایتی ارائه میدهد. :O این بدین صورت است که
اگر دقت کرده باشید سیم کشی خطوط تلفن دو نوع است که در حال حاضر به نوع های مسی (برای خطوط فرعی مانند اتاق ها و خانه ها) و فیبر نوری برای شاخه های اصلی و انتقال به مرکز مخابرات صورت میگیرد.
گفتن انگار میخواهند(ارواح عمه شان :D ) همه ی کابل ها را حتی کابل های که به اتاق شما میایند را نیز فیبر نوری کنند و به قول خودشان فیبر نوری را به منازل بیارند.
و اگر این کار را بکنند سرعت اینترنت به طور چشمگیری افزایش پیدا میکند که مهم ترین کار آن دیدن فیلم های ویدویی با کیفیت هاش دی و بلور ای هست (که من دومی رو باور نمیکنم) :-? :-?
ولی اگر این کار رو بکنن واقعا وضع اینترنتمون درس حسابی میشه و باید بهشون آفرین گفت.
<D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D=
همچنین خبر ها حاکی هست از کنترل قیمت تعرفه های اینترنتی و پایین آوردن ان ها به درخواست مردم.
---
چون الان بعضی از شهرها هستن که اینقدر به مشترکان مختلف اینترنت پر سرعت دادن که اینترنت دایال آپ نمیتواند حرفی برای گفتن داشته باشد و نمیتوان با آن به اینترنت وصل شد
مانند استان کرمان
P:> P:> P:> P:> P:> P:> P:> P:> P:> P:> P:> P:> P:>

85050093

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین اصفهان
پاسخ : ایران اینترنت 20 مگابایتی ارائه میدهد(به حق چیزای

شتر در خواب بیند پنبه دانه

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

گر که گویند اینترنت ۲۰ مگا بایتی داریم

بشنو و باور مکن

Sir_Alireza

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
مدال المپیاد
كامپيوتر
دانشگاه
ع پ اصف
رشته دانشگاه
med

دمشون گرم اینم مثل انرژی هسته ای تاثیرش خیلی واضحه

85050093

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین اصفهان

به نقل از مُحسن...! :
اگر شبکه کاملا فیبر نوری بشه، ساختار از حالت مسی در بیاد، امکان ارائه شبکه 20 مگابیتی هم فراهم میشه، حالا اینکه ادعاست یا عمل بحث دیگه ایه..
همه بحث سر اینه که کی حرف اینا با عمل یکی بوده....

وگرنه نشد وجود نداره

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

بابا سرعت اینترنت چین 5 گیگا بایته :O :O :O
بعد ما هنوز تو کف 20 مگیم (البته اونقدر زیادم زیاد حال نمیده :D :D)

hermes

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهیداژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتى اصفهان
رشته دانشگاه
مكانيك

........توي بعضي از كشورا اينترنت 1 گيگ جزو حقوق مدنيشونه........حالا مسئولين ما تا چندو قت پيش ميگفتن:512 كافيه..........دومگ ويك مگ نياز نيست :)) :)) :))

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از نمکی :
........توي بعضي از كشورا اينترنت 1 گيگ جزو حقوق مدنيشونه........حالا مسئولين ما تا چندو قت پيش ميگفتن:512 كافيه..........دومگ ويك مگ نياز نيست :)) :)) :))
ما به همون 512 هم راضییم ولی هونم نمیدن :D :D

parsa_spy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
مدال طلای المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار
پاسخ : ایران اینترنت 20 مگابایتی ارائه میدهد(&#1576

به نقل از محمدرضا128 :
بابا سرعت اینترنت چین 5 گیگا بایته :O :O :O
بعد ما هنوز تو کف 20 مگیم (البته اونقدر زیادم زیاد حال نمیده :D :D)
به نقل از نمکی :

خواهشا اینها رو همین جوری نگید ! بهتون می خندن ! مثلا شما اسمتون سمپادیه ! باید یه فکری بکنید در مورد حرفی که می زنید ! از یه جا ، یه مزخرفی رو می شنوید که نباید همه جا تکرار کنید !
اولا یه بیت ، با بایت تفاوت داره ! ثانیا اصلا می دونید اینترنت 1 گیگ (چه بیت ، چه بایت ) یعنی چی ؟ :)) اصلا هارد شما با اون سرعت نمی تونه عمل کنه که اینترنت بخواد اون قدر سریع باشه :)) خواهشا اول از حرفی که می زنید مطمئن بشید ، بعد ! (;

hermes

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهیداژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتى اصفهان
رشته دانشگاه
مكانيك

به نقل از پارسا :
خواهشا اینها رو همین جوری نگید ! بهتون می خندن ! مثلا شما اسمتون سمپادیه ! باید یه فکری بکنید در مورد حرفی که می زنید ! از یه جا ، یه مزخرفی رو می شنوید که نباید همه جا تکرار کنید !
اولا یه بیت ، با بایت تفاوت داره ! ثانیا اصلا می دونید اینترنت 1 گیگ (چه بیت ، چه بایت ) یعنی چی ؟ :)) اصلا هارد شما با اون سرعت نمی تونه عمل کنه که اینترنت بخواد اون قدر سریع باشه :)) خواهشا اول از حرفی که می زنید مطمئن بشید ، بعد ! (;
:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O
سوتي خودم :-[ :-[ :-[...................كلم لاي در گير كنه .............منظورم مگ بود.........ببخشيد...... :(( :(( :(( :((بد ضايع شدم :))

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از پارسا :
ولی من خودم شنیدم بالا ترین سرعت اینترنت مال چینه 5 گیگ

parsa_spy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از محمدرضا128 :
ولی من خودم شنیدم بالا ترین سرعت اینترنت مال چینه 5 گیگ
من دارم به تو می گم دیگه ! هارد کامپیوتر تو ، نمی تونه با سرعت گیگ (چه بیت ، چه بایت) کار کنه ! حالا اینترنت چه جوری می تونه ؟ :)) در ثانی ، الان سریع ترین اینترنت خونگی که با فیبرنوری داده می شه ، 100 مگابیت هست !
به نقل از d3c0der :
چي ميگي دادا ؟
من يه بار با يه افغاني داشتم چت ميكردم ، با خودم گفتم جلوي هر كسي كم بيارم جلوي افغاني ها كه ديگه نبايد كم بيارم ! چون مملكت من پيشرفته تره !
خلاصه كشيده شد به كل كل ، افغانيه گفت اينترنت من 4 مگابيته ، سرعت تو چنده ؟‌ !
من invis كردم ! ( خجالت كشيدم جوابشو بدم :-[ :-[)
الان مگه من گفتم مگ ممکن نیست ؟ :D من می گم گیگ ممکن نیست !

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

الان كه رو كيلو بايت ميچرخه.

hk hk

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از پارسا :

هر بايت 8 بيت هست، هر كيلوبايت1000 بايت، هر مگ 1024 كيلوبايت، هر گيگ 1024 مگ، هر ترا 1024 گيگ(;D)
ولي راست ميگي بالا ترين Buffer براي هارد 256 مگابايت هست،ماله من هم كه خيلي دنبالش گشتم 64 مگ هست :D
ولي سرعت ميتونه 5 گيگ در ثانيه باشه! هارد از بالاترين بافرش استفاده ميكنه، باز بهتر از هيچي كه هست ما از بالاترين سرعت بهره مند نميشيم ولي استفادمون رو در حد خودمون از سرويس ميكنيم.
اصلان ميدوني چه سرعت بالاييه ??? :O
در كمتر از 20 ثانيه كل سايتمون دانلود ميشه :O B-)

parsa_spy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار
پاسخ : ایران اینترنت 20 مگابایتی ارائه میدهد(&#1576

به نقل از Naughty :
هر بايت 8 بيت هست، هر كيلوبايت1000 بايت، هر مگ 1024 كيلوبايت، هر گيگ 1024 مگ، هر ترا 1024 گيگ(;D)
ولي راست ميگي بالا ترين Buffer براي هارد 256 مگابايت هست،ماله من هم كه خيلي دنبالش گشتم 64 مگ هست :D
ولي سرعت ميتونه 5 گيگ در ثانيه باشه! هارد از بالاترين بافرش استفاده ميكنه، باز بهتر از هيچي كه هست ما از بالاترين سرعت بهره مند نميشيم ولي استفادمون رو در حد خودمون از سرويس ميكنيم.
اصلان ميدوني چه سرعت بالاييه ??? :O
در كمتر از 20 ثانيه كل سايتمون دانلود ميشه :O B-)

:(( :(( :((

خواهشا اول یه چیزی رو مطمئن بشید بعد ! :(( الان سریع ترین اینترنت خونگی ، که تا دم پریز خونه طرف فیبر نوری باید باشه ، 100 مگابیت بر ثانیه است ! حالا باز شما بگید گیگ !
من می گم نره ، شماها می گید بدوش ! :D

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از پارسا :
:(( :(( :((

خواهشا اول یه چیزی رو مطمئن بشید بعد ! :(( الان سریع ترین اینترنت خونگی ، که تا دم پریز خونه طرف فیبر نوری باید باشه ، 100 مگابیت بر ثانیه است ! حالا باز شما بگید گیگ !
من می گم نره ، شماها می گید بدوش ! :D
بابا تو هی بگو اینترنت خانگی دادا اینترنت چه خانگی چه غیر خانگی بالاترین سرعت چقدره؟

• شروع کننده موضوع

oo00oo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
تهران
مدال المپیاد
نچ!
دانشگاه
بقیت الله
رشته دانشگاه
دندان پزشکی

بالا ترین سرعت اینترنت جهان واسه ناسا هست که 1 گیگا بیت بر ثانیه است چون حجم تصاویر ارسالی ماهواره ای از فضا براشون خیلی زیاده.

sayyed

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد قدوسي قم
شهر
قم
مدال المپیاد
کمی شیمی
دانشگاه
شريف
رشته دانشگاه
مکانیک

این ها رو اصلا باور نکنید!! به خاطر این که ملت ایران بی جنبه ان پهنای باند بیشتر از 512 کیلو"بیت" (نه بایت) رو هیچ وقت برای مصارف خونگی آزاد نمی کنن!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

پارسا تا حدودي درست ميگه، ولي الان بالاترين سرعت اينترنت خونگي تا جايي كه من ميدونم يك گيگابيت هست كه معادل 128 مگابايت بر ثانيه هست، درسته كه بافر هارد نميكشه ولي اين سرعت هست براي مصارف خونگي كه البته شديدا گرونه
گرچند توي محيط آزمايشگاه تا 640گيگ به دست اومده ولي تو يه محيط كاملا آزمايشگاهي
اون حق شهروندي هم يك مگابيت هست، نه گيگابيت
و @پارسا: ببين اون تكنولوژي قديمي 10/100 بود كه ماكزيمم ساپورتش 100 مگابيت هست و با اينكه رايج تره اما شبكه هاي 10/100/1000 الان مدتهاست كه اومده و خيلي جاها استفاده ميشه، و در مورد اينكه بيشتر از 100 مگ جايي نيست: 100 مگ رايج تره چون استاندارده اما پسرخاله من تو كانادا الان 256 داره (البته ماهي 900$ پياده ميشه)

• شروع کننده موضوع

oo00oo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
تهران
مدال المپیاد
نچ!
دانشگاه
بقیت الله
رشته دانشگاه
دندان پزشکی

دوست منم تو امریکاس میگه سرعتمون 52 مگا بیت هس ...راس میگه؟؟؟

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از oo00oo :
دوست منم تو امریکاس میگه سرعتمون 52 مگا بیت هس ...راس میگه؟؟؟
بستگي به ايالتش داره اما توي اكثر ايالات آمريكا استاندارد وايرلس هست و وايرلس نميتونه بيشتر از ٥٤ بده
البته بعضي استانداردهاي وايرلس ميتونن تا ٢٥٠ هم ساپورت كنن ولي عمومي نيستن
الان اگه توي ايران اينترنت ١٠٠ مگ هم بدن مني كه با مودم وايرلس استفاده ميكنم سرعتم حداكثر ٥٤ ميشه

بالا