fatima !!!!!
کاربر فوقحرفهای
پاسخ : نرم افزارهاي كاربردي موبایل
یاهو نیازمدیم. پیشاپیش با تشکر
یاهو نیازمدیم. پیشاپیش با تشکر
بیابه نقل از محمّد :یکی این اپلیکیشن Pinterest رو از یک لینک قابل دانلود بگذاره لطفا.
به نقل از M@TiN :بیا خودت برو یکی که فک میکنی بهتره انتخاب کن
لینکو سایت نخوند
www.androidiha.com/?s=back+up
به نقل از the secret :آقا من یه پلیر واس گوشیم می خوام که ویدیو موزیک یا هر آهنگ تصویری که می ذارم تو گوشیم بعد گوشیمو که قفل می کنم که مثلا نمی خوام تصویر ویدئو مو ببینم یا شارژ باتریم کمتر مصرف شه اما خو می خوام آهنگشو گوش کنم بعد الان تو گوشیم قفل که می کنم آهنگه دیگه قطع میشه ینی حتما باید تصویرشو ببینی. خو نمی خوام خوب زوره؟ آقا کی یه پلیر درس حسابی واسه همینی که گفتم سراغ داره که گوشیمو قفل کردم قطع نشه ؟؟؟؟
Wechat و Chaton چیزای خوبینبه نقل از محمّد :بچه ها حالا که viber و whatsapp مسدود شدن شبیه ترین نرم افزار به اونها چی به ذهنتون میرسه؟ این دوتا واقعا خوب بودن
دوستان این opera mini من کار میکنه. خواستم اینجا بزارم هر کی لازمش داشت استفاده کنه. فیلترشکن هم هستش.به نقل از آرمیتا ثابتیاشرف :مرورگردیگهای رو میشناسین که مثل اپرا از فـیلتر رد بشه ؟
خانم نیمه حرفه ای....بیشتر از 100مدل ماشین حساب مهندسی رو توی sumsung appمی تونی پیدا کنیبه نقل از ninja :جاوا !!!!
مثلا یه ماشین حساب مهندسی می خوام . یه دیکشنری انگلیسی به فارسی ( یکی رو گوشیم هست انگلیسی به انگلیسیه )
دیگه نرم افزار که بخوام سراغ ندارم .
کلا از این خیلی نرم افزار رو گوشیم باشه خوشم میاد !!!
ولی متاسفانه زیاد نداره .
یه سوال دیگه هم می شه بپرسم .
دکمه T9 (درس گفتم دیگه ؟ همون که مال اس ام اس دادن و مثل انگلیسی نوشتن می شه ) چجوری فعال می شه ؟
و آیا نرم افزار تشخیص چهره وجود داره ؟ تشخیص لبخند رو گوشیم هست ولی تشخیص چهره می خوام !!!!
کلا من آدم حرفه ای نیستم . که بگم منظور خاصی داشته باشم و لی دو مورد اول احتیاج دارم .
Faster downloadبه نقل از hani.gh :نرم افزاری که سرعت دانلودو بالا ببره
اندروید