2010/9/9 #41 M_diana کاربر فعال ارسالها 57 امتیاز 28 دانشگاه ؟؟!؟ رشته دانشگاه کامپیوتر پاسخ : با موبایل به اینترنت وصل شدن. 6
2010/9/9 #42 hk hk کاربر حرفهای ارسالها 302 امتیاز 266 نام مرکز سمپاد حلی شهر تهران پاسخ : با موبایل به اینترنت وصل شدن. ديانا بايد با 7.1 امتحان كني!!!!!!!!!!!!!!
2010/9/9 #43 M_diana کاربر فعال ارسالها 57 امتیاز 28 دانشگاه ؟؟!؟ رشته دانشگاه کامپیوتر پاسخ : با موبایل به اینترنت وصل شدن. یعنی اگر ورژن 7 رو دانلود کنم حله؟با 6چرا نمیشه؟
2010/9/9 شروع کننده موضوع #44 oo00oo کاربر حرفهای ارسالها 539 امتیاز 703 نام مرکز سمپاد علامه حلی1 شهر تهران مدال المپیاد نچ! دانشگاه بقیت الله رشته دانشگاه دندان پزشکی پاسخ : با موبایل به اینترنت وصل شدن. ممکنه اشکال از اون باشه
2010/9/11 #45 N.M لنگر انداخته ارسالها 3,605 امتیاز 13,362 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر تهران مدال المپیاد طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه ادبیات فارسی پاسخ : اتصال به اینترنت به وسیله موبایل من با امنیا(سلامسونگ)و اکسپریا رفتم! با وای فای که خیلی راحته! اینترنت همراه اول و ایرانسلم شنیدم که خوبه! فقط مشکل مرورگر هست!تو بعضی گوشیا مار با مرورگرش عذاب آوره مث امنیا!
پاسخ : اتصال به اینترنت به وسیله موبایل من با امنیا(سلامسونگ)و اکسپریا رفتم! با وای فای که خیلی راحته! اینترنت همراه اول و ایرانسلم شنیدم که خوبه! فقط مشکل مرورگر هست!تو بعضی گوشیا مار با مرورگرش عذاب آوره مث امنیا!