• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

گیاهخواری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع silence
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : گیاهخواری

حرف شما درست! اماگیاهانی که میگین اونقدر هم نایاب نیست!
شاید به قولی صرفه ش واسه بدن کمتر باشه! اما غیر ممکن نیست! یعنی بدن تمایل به گوشت بیشتر از گیاه داره واسه تهیه اون ها...

شما کجا داری بحث می کنی ؟؟؟ ممکنه اینجا نایاب نباشه چون ایران چهار فصله ولی اگه تو کل دنیا بحث کنید خیلی از گیاهان کمتر از گوشت در دسترس خواهند بود !!!!

اینم بگم گیاه خواری برای سالمندان مضره !!! ( از نوع تعصبیش )

• لایک
امتیازات: HHH

بله! سالمندا کلن رژیم غذاییشون خاصه
چون اونا خیلی مشکلات دیگه دارن
من نمیدونم تو خارج از کشور چه گیاهانی هست یا نیست.. راجع به این مساله تحقیق میکنم میگم. ;)

در ضمن بهتره تا نوع گیاهخواری رو هم مطرح کنید چون خیلی از انواع گیاه خواری این مشکلاتی رو گفتم رو کمتر دارند ! ;)

• لایک
امتیازات: HHH

بهترین راه لاغری همین گیاه خواریه ! یه هفته ای وزنت میاد پایین

یادتون باشه این روش غذایی تودسته بندی های کوتاه مدته !!!یعنی نباید همیشه گیاهخوار بمونید وگرنه میشید مثل اون مرتاض ها ;D

گروه اول از سه روش عمده آن که رايج ترين آنهاست روش ovo-lacto مي باشد.
گياهخواران اوو – لاکتو هيچ گونه گوشتي (گوشت قرمز ، ماکيان ، غذاهاي دريايي) نمي خورند ، اما تخم مرغ و محصولات لبني را مصرف مي کنند.
گروه دوم به Lacto معروفند.
گياهخواران گروه لاکتو گوشت و تخم مرغ نمي خورند اما لبنيات را در برنامه غذائي خود دارند.
آخرين گروه با سخت ترين رژيم غذائي ، Vegans هستند.
گياهخواران وگان، گوشت، تخم مرغ، لبنيات، غذاهاي حاوي محصولات جانبي حيواني و حتي عسل نمي خورند.اين گروه حتي از محصولات چرمي، پشمي، پوست خرگوش، ابريشمي، يا هرگونه محصول بدست آمده از حيوانات استفاده نمي کنند.
علاوه بر اين افرادي هستند که ترجيح مي دهند گوشت قرمز نخورند اما از گوشت ماکيان و غذاهاي دريايي استفاده مي کنند.از جمله گروهي بنام نيمه گياهخواران semi-vegetarian که محصولات لبني ، تخم مرغ ، مرغ و ماهي مصرف مي کنند اما گوشت ديگري نمي خورند.
گروه ديگري هم به نام پسکو(چقدر اسمش شبیه منه!) ;D pesco-vegetarian از فرآورده هاي لبني، تخم مرغ، و ماهي تغذيه مي کنند اما از انواع ديگر گوشت پرهيز مي كنند.
برخي گياهخواران رژيم ميوه خواري دارند (fruitarians) که در واقع نوعي رژيم وگان است و در آن مصرف غذاهاي پخته به حداقل مي رسد و بيشتر از ميوه هاي خام ، خيار و گوجه ، و نيز از دانه ها استفاده مي شود.
اين گروه تنها ان دسته از خوراکيهاي گياهي راانتخاب مي کند که چيدن آنها منجر به مرگ گياه نشود. و بالاخره جوانه خواران (sproutarians) نيز در ميان اين گروه ديده مي شوند که عمدتا از جوانه ها، دانه ها ، و برنج تغذيه مي کنند.

اشخاص بزرگی گیاهخوار بودن مثل ، صادق هدایت !
دکتر جان مطمئنی عمو صادق گیاهخوار بوده؟؟
کتاب گیاهخواریش رو خوندم اما خودش گیاهخوار نبوده فکر کنمهاااااا!!!
یک عکس از جوونیش دارم که داره دیزی می خوره!!! ;D

Back
بالا