خب این که نمیشه !به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :امضا هایی که آخرین زمان تغییرشون قبل از گذاشتن محدودیت بوده همون طوری موندن !
متوجه منظورتون نمی شم!به نقل از سیاوش :خب این که نمیشه !
شاید من خواستم یه چیزی بش اضافه یا کم کنم!
ببخشید یعنی اگه امضای یه نفر 1000 کرکتر هم باشه سیو میشه!به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :متوجه منظورتون نمی شم!
وقتی محدودیت گذاشته می شه ٬ روی امضا هایی که بعدش گذاشته می شن تاثییر داره ٬ نه قبلی ها
خب اگه قرار بود این اتفاق بیفته که اصلا محدودیت نمی ذاشتیم که ...به نقل از سیاوش :ببخشید یعنی اگه امضای یه نفر 1000 کرکتر هم باشه سیو میشه!
ولی الان ماله ما تا 300 تا!
نمشه این محدودیت رو واسه چند ورز بردارین بعد 2باره بزارین تا هر کی خواست هر امضایی که دوست داره بزاره؟؟؟؟؟؟؟؟
حب الانم عادلانه نیست!به نقل از نیـلوفر :خب اگه قرار بود این اتفاق بیفته که اصلا محدودیت نمی ذاشتیم که ...
به نقل از TnT :ای بابا . ببینین علامت "!" از نام کاربری فرد پاک شده . دلیلش هم زشت شدن نام کاربری طرف بوده .
ولی اون جنگ روانی که شما میگین ، منظور امضای فرد بوده که نوشته بود من دیگه میرم و خداحافظ و یه همچین چیزایی .
تاپیک رو با دقت بخونید لطفاً . #-o
به نقل از Captain. Pisko :؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من الان به تعداد سوال هایی که اون بالا گذاشتم میخوام بپرسم چرا فکر میکنید(( ! )) جنگ روانی راه میندازه؟
الان احتمال میدم میاین علامت سوال های بالا رو پاک میکنید چون خیلی زائدن درسته؟![]()
اگه دقت کنید ایشون اشتباه متوجه شده بودن و فکر کرده بودن به نظر مدیریت ، "!" جنگ روانی راه می اندازه . من فقط این نکته رو روشن کردم . نمی دونم چرا اینجوری برداشت کردین . #-oبه نقل از TnT :ای بابا . ببینین علامت "!" از نام کاربری فرد پاک شده . دلیلش هم زشت شدن نام کاربری طرف بوده .
ولی اون جنگ روانی که شما میگین ، منظور امضای فرد بوده که نوشته بود من دیگه میرم و خداحافظ و یه همچین چیزایی .
تاپیک رو با دقت بخونید لطفاً . #-o
مچش رو گرفتین قراره چیکار کنین ؟! مسابقه ی مچ گرفتن ِ ؟!به نقل از H O S E I N :اینقدر نگران نباشید. اگر نهایتش نام کاربری تون تغییر کرده بود برید دوباره به حالت اول برگردونید اگر دوباره تغییر کرد این کار رو تکرار کنید تا وقتی که اون مدیر به شما تذکر بده و شما مچش رو بگیریدB-)
اون فرد نام گاربریش هر جوری بوده خودش اون رو دوست داشته و میخواسته با خوندن نام کاربریش حس خاصی القا کنه که تا جایی که یادم میاد این اتفاق می افتاد. در واقع روش خوندن "منجم !" با "منجم" زمین تا آسمون تفاوت داره. اینا رو دیگه توی راهنمایی و ابتدایی بچه ها یادمیگیرن.
پس لطفا بنویسید 300 تا شبهه (املاش درسته؟؟؟به نقل از نیـلوفر :چرا بی عدالتیه ؟ تعداد کاراکتر ها کم شده واسه همه دیگه . اونایی که فعالن که تقریبا هیچ کدوم امضای بلند ندارن . اونایی هم که دارن ، بعد از یه بار ویرایش دیگه نمی تونن بذارن .
در مورد اون 300 تا و 450 تا ، قرار بودش که محدودیت اول 300 کاراکتر باشه . ولی به خاطر یه سری مشکلات فنی ، چون ما ها خیلیامون امضاهامون فارسیه ، تقریبا فقط 180 تا کاراکتر یا شایدم کمتر می شد گذاشت . به خاطر همین ، بعد از اعتراضاتی که اتفاق افتاد و وقتی مدیرا فهمیدن ، 300 تا رو کردن 450 تا که بشه امضای فارسی 300 کاراکتری گذاشت .
به نقل از سیاوش :پس لطفا بنویسید 300 تا شبهه (املاش درسته؟؟؟) ایجاد نشه!
![]()
![]()
چرا 600 نمینویسید که 450 تا بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از پگاه :کجا بنویسیم 300؟ همونجا که تو پروفایل امضا میذارین؟
نیلوفر که گفت ، محدودیت همون 300 ه ، 450 یعنی 300 ، وقتی 300 بنویسیم کمتر از 300 تا کاراکتر میشه گذاشت ، مینویسیم 450 تا که بشه 300 تا گذاشت![]()
به نقل از سیاوش :چرا 600 نمینویسید که 450 تا بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نقل از پگاه :چون محدودیت قراره 300 باشه نه 450!! در مرحله بعدی میگین چرا 750 نمینویسین که 600 تا بشه!![]()
http://www.sampadia.com/forum/index.php/action,profile/u,1354.htmlبه نقل از مدیریت :کار من بود حذف کردن علامت تعجب و اون قسمت امضا. ما کلا توی سایت روشمون اینه که علامت های زاید و زیاد رو حذف کنیم. علامت تعجب انتهای اسم شما هم زاید بود و حذف کردم.
آواتار برخی افراد هم به دلیل وجود نداشتن حذف میشه. یعنی آواتار فرد از سرور آپلود شده پاک شده ، ما هم میبینیم که لود نمیشه ، حذف می کنیم.