از همه محترمانه خواهش میکنم که توی این تاپیک در مورد آپلود کردن عکس ها و مشکلات مربوطه بحث نکنید...
تاپیک مربوط به آپلود ، تهیه شده. اگر مشکلی دارید اونجا بنویسید. http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,5949.0.html
آخرین تذکر
خب منم عكسامو ميزارم فقط شرمنده كه يكم كيفيتش بده آخه بچه گربه ها تو اين سن بايد يه جاي تاريك باشن و خلاصه نور براشون ضرر داره !
لازم به ذكره كه زيبايي اين عكس ها در نادر بودن اون هاي چون معمولا خيلي كم پيش مياد كه يه گربه جلوي آدم بزايه و بچه هاي به اين كوچيكيشو بزاره دست بزنيم .
عکس شماره ی 36)
پنجمین مسابقه ی نقاشی هم تموم شد با 39 عکس! رای بدین و حتما 6 عکس برتر رو به ترتیب اولویت بنویسید. چون تعداد عکس ها زیاد تر بود، به جای 5 شد 6.
اصولا دیشب باید نظرسنجی ایجاد می شد و زمان گذاشتن عکس ها تموم می شد، اما چون الان ایجاد کردم، واسه این که مهلت داوری کم نشه، تا شنبه همین موقع (6:30 بعد از ظهر) مهلت رای دادن تمدید می شه و نظرسنجی قفل نمی شه. اما تاپیک جدید رو مثل قبل جمعه شب باز می کنم.
هر پیشنهادی هم واسه موضوع و نوع داوری و ... دارید بگید حتما. از شرکت همتون هم ممنون خـیــلــی!
ببخشيد يه سوال مگه قراره چه مادياتي به ماها برسه ؟! از همونايي كه دوره هاي قبل به بقيه رسيد ؟
تو چه سايتي آپلود ميكني ؟ اينو امتحان كردي ؟ www.pict.com من خودم با همين آپ كردم خيلي از سايت هاي ديگه ارور ميداد
من يه پيشنهاد دارم هركي برنده مي شه دو روز اسمش بالاي سايت به عنوان برنده مسابقه عكاسي هفته گذاشته بشه
بعد به نظر من هم اگه تعداد عكس هاي منتخب كمتر بش بهتره