اگه تو پیک سنجش نوشته که درسته؛ اما بازم برای اطمینان برو مطمئن شو...به نقل از d3c0der :جدي ؟ى
آخه تو پيك سنجش نوشته بود نرفتن هيچ جريمه ايي نداره !
اسم شهرشو نپرسينا :دي نميرم ! به هيچ وجه ! زوره مگه ؟ :-& :-& :-&![]()
به نقل از marlik :گناه ما این است
که در تهران زندگی نمی کنیم ...
اصلا خدا بیخود کرده است که ما را در بوم های ِ شهر تهران قرار نداده است ...
اصلا پدر ُ مادر ِ من غلط کرده اند که خواستند ، اینجا بمانند ُ خدمتی به دیار ِشان کنند ...
خیلی متاسفم ...
برای ِ مردانی که در راس ِ قدرت ؛ رتبه ی چون منی را این چنین به گند میکشند ...
دستان ِ من برای ِ اولین بار از شدت ِ خشم می لرزند ...
از ایران می روم ... !!
کاش حداقل رتبه ام این نبود تا توقعی نداشته باشم ...
* کسی چیزی نپرسه لطفا چون به شدت عصبانی هستم ؛ زهر َم بهش نریزه ...
به نقل از silence :ناراحت شدم. نمی خوام دلداری بدم ولی می خوام باور کنی که:
این نیز بگذرد...
شاید عاقبت نیک جایی باشه که تو فکرشو نمی کنی!
به نقل از سمانه ز. :جالب نبودن نتایج ربطی به بومی گزینی بیشتر نداره.
در واقع طرح جدید وزارت علوم، برای کاهش ظرفیت دانشگاه های مادر و دانشگاه های دولتی و بعد هم افزایش ظرفیت دانشگاه های غیر انتفاعیه.
به طور مثال در رشته کامپیوتر دانشگاه تهران سال 88 حدود 65 قبولی داشتیم، ولی امسال 32 قبولی!
در رشته مهندسی آی تی پارسال27 نفر ولی امسال 16 نفر!
رشته های دیگه هم حدود 10 تا 50 درصد ظرفیت پذیرششون کم شده.
این یک طرح برای اینه که دانشگاه ها رو خلوت کنند، و گفتند می خوان ظرفیت کارشناسی ارشد رو زیاد کنند.. همچنین در آمد زایی با دانشگاه های غیر انتفاعی. ولی از جاهایی شنیده شده این یه طرح سیاسیه. البته شایعه است ها.. باور نکنید سیاسی بودنش رو...
به نقل از jaguar :سلام . منم مهندسی شیمی شریف! فک کنم امسال خیلی بومی گزینی کردن چون من با700 نفت شریف قبول نشدم
به همه بچوچ تبریک میگم!
ایول به کرمانشاهیان غیور و عزیزبه نقل از silence :من فعلا اون قدری که می دونم در مورد تنها کلاس تجربی علامه حلی از بین 10 نفری که غالبا صدرجدول قرار داشتن 4 نفر پزشکی تهران قبول شدن 3 نفر دندون شهید بهشتی 3 نفر پزشکی شهید بهشتی.
راستی من خبر دارم از کرمانشاه رتبه 375 برق شریف قبول شده!
به نقل از soha h :اقایان را چه شده است که تصمیم گرفتن ناگهان عاقبت نیک برای همه ی غیر بومی ها رقم بزنن؟
این اسمش تقدیروشانس نیست ظلمه
به نقل از marlik :خانم زارعیان توجه کنید ؛ این دوست ِ ما با 700 م.شیمی شریف قبول شده ؛ اما من با 500 نه ؟!
راستش ته و سرش به شخصه از این که همه بیان ازم بپرسن چیکار کردم و کجا قبول شدم بدم میاد !!به نقل از sayyed :یکی ته توش و در بیاره برادر مدیریت کجا قبول شده؟
ایران نیست الان فکر کنم !به نقل از * ســــــارا حــقیـقـی * :آرمان چی؟
صداش در نمیاد ???
به نقل از silence :البته ایشون هم برای گرگان هستن نه تهران! عجیب به نظر می رسه!
دیروز ساعت 5 صبح برگشتبه نقل از نــيما :ایران نیست الان فکر کنم !
به نقل از پگاه :"به طور مثال در رشته کامپیوتر دانشگاه تهران سال 88 حدود 65 قبولی داشتیم، ولی امسال 32 قبولی!
در رشته مهندسی آی تی پارسال27 نفر ولی امسال 16 نفر!"
یکم زیاد از حد کم نیست؟!
به نقل از marlik :بوم ِ تهران هست گرگان
به نقل از * ســــــارا حــقیـقـی * :آرمان چی؟
صداش در نمیاد ???
به نقل از marlik :مهندسی ای تی صنعتی اصفهان
با سهمیه هئیت علمی به شریف منتقل خواهد شد انشاالله
به نقل از marlik :خانم زارعیان توجه کنید ؛ این دوست ِ ما با 700 م.شیمی شریف قبول شده ؛ اما من با 500 نه ؟!