تهرانی ها خجالت بکشن فقط.واقعا که.هرچی بهتون رو میدن پررو تر میشید.
توی کلاس ۴۳ نفری ما فقط من که آبادانی ام و یکی دیگه که زنجانیه شهرستانی هستیم.حرومتون بشه.خیلی پررویید به قرآن مجید.
من بدبخت یه سال پشت کنکور موندم که دانشگاه خوب قبول شم درحالی که رتبه ۱۰۰۰۰ منطقه ۱ بلند شد رفت مکانیک خواجه نصیر فقط به خاطر بومی گزینی.یه خرده روتون رو کم کنید.هرجا میریم میگن منطقه ۳ پذیرشش خوبه شهرستان پذیرشش خوبه.اولا که آشغال محضه.در ثانی،اصلا به فرض که خوب هم باشه.شما حق ادعا ندارید اصلا.جمعیت این کشور هفتاد میلیونه و شصت میلیونش شهرستانی اند.من آبادانی بدبخت باید زیر ۱۰۰ بیارم که تهران قبول شم اونوقت شما مفت خورها غصه تون اینه که بین برق و مکانیک شریف کدوم رو انتخاب کنید! واقعا که.
تازه با این همه امکانات درس خوندید.به خدا قسم اگه من معنی «دبیر داشتن» رو فهمیده باشم.به خدا قسم اگه من رنگ آموزشگاه خوب رو دیده باشم.همون گزینه دو و قلمچی هم نمایندگی هاشون آشغال بودن.همون حوزه کنکور هم ۱۰ دقیقه به ما وقت کم داد.ضمنا جمهوری اسلامی ماشاالله هزار ماشالله از ظلم به طبقات ضعیف تر لحظه ای دست نمیکشه.تعهد خدمت من منطقه ۳ ای به این مملکت خراب شده ۳ برابر زمان تحصیلمه.اونوقت شما منطقه یکی ها فقط یک برابر زمان تحصیلتون تعهد دارید.اصلا حرف نزنید راجع به «حق»،که اصلا معنیش رو نمیفهمید ^-^