ااااااا.من که پیدا نکردم. خوب پس اگه میشه این تاپیک رو پاک کنید.به نقل از مـهمّد بذرکار :یه تاپیک دیگه بود تراوین لذت بازی آنلاین ...
سرور 3x .com که تموم شد . یعنی بازی تموم شد . الان سرور 3x ایران تازه هستش . من توش عضو هستم . اگه خواستین کمکی چیزی بهم پ . خ بزنین . تو سرور 1 ایران هم هستم ، بازم اگه کمکی خواستین در خدمتم .به نقل از navidbh :کسی توسرور 3x تو com هست
چون اونجا یه اتحاد بزرگ داریم که ماله بچه های ایرانی
اگه کسی خواست بیاد اونجا درخواست عضویت بده
اسم اتحاد هم:
mafia@ir
سرور 3 ایران ؟؟ بابا پاشو بیا سرور 3x . از جمعه ی هفته ی قبل شروع به کار کرده و تازه اسبه نقل از محمد رضا صابرنژاد :باهم ترکیبشون کن محمد یا که پاکش کن!
اسم دهکده ی من اسم مستعارم هستش! سرور 3 بازی میکنم و 200 جمعیت هم دارم
سرور 3x.com هم همینطوری تموم شد ... ناتار ها تونستن دهکده ی خودشون رو تموم کنن . ولی باور کنین خیلی از آدم ها 10 برابر ناتارها قدرت داشتند . من خودم 5 تا دهکده داشتم با 4356 جمعیت و 7342 نیرو جنگی و با این وجود تو جدول حوالی 4500 بودم . کافی بود یه حمله کنن ناتارها . پدرشون رو در میاوردم یعنی همه ی اونایی که رتبه شون زیر 5000 بود قوی بودن . مثلاً نفر اول ، دوست من بود حدود 82000 نیروی جنگی داشت !به نقل از fatemeh z :وای این تراوین وحشتناکه...من که بازی نمیکنم چون بعد یه مدت شکل صندلی کامپیوترم خواهم شد!!!به بقیه هم توصیه میکنم عضو نشن چون کارشون به مراکز ترک اعتیاد تراوین خواهد کشید!
ولی یه چیز جالب که داره اینه که در سال آینده قراره خود بازی یکسری موجوداتی رو به دهکده های اعضا بفرسته تا این دهکده ها رو تخریب و مصادره کنن.همه ی اعضا یک طرف جنگ خواهند بود و این موجودات یکطرف...آدما باید بتونن این موجودات رو شکست بدن و این مستلزم اتحاد بین اوناست...همونایی که الان دست به تخریب و مصادره ی دهکده های هم میزنن،باید در آخر بر علیه یک دشمن مشترک متحد بشن...جالبه نه؟
سرور 3 بودم حذف کردم آخه بد جور دیگه معتاد شده بودم سرور1 یکی ماله خودم یه جانشین-سرور 3 2تا خودم 4تا جانشین - سرور اسپید ایران 2 تا خودم 2 تا جانشین - سرور 4 .com 2 تا خودم 3 تا جانشین همش رو هم من بازی میکردم دیگه مخم داشت سوت میکشید همه رو حذف کردم الان یه دونه نقلی توی سرور 3 ساختم دارم بازی میکنم دیگه سرور اسپید بدیش اینه همش بایدبه نقل از TnT :سرور 3x .com که تموم شد . یعنی بازی تموم شد . الان سرور 3x ایران تازه هستش . من توش عضو هستم . اگه خواستین کمکی چیزی بهم پ . خ بزنین . تو سرور 1 ایران هم هستم ، بازم اگه کمکی خواستین در خدمتم . سرور 3 ایران ؟؟ بابا پاشو بیا سرور 3x . از جمعه ی هفته ی قبل شروع به کار کرده و تازه اس
پس وضعت خوب بودهبه نقل از محمد رضا صابرنژاد :سرور 3 بودم حذف کردم آخه بد جور دیگه معتاد شده بودم سرور1 یکی ماله خودم یه جانشین-سرور 3 2تا خودم 4تا جانشین - سرور اسپید ایران 2 تا خودم 2 تا جانشین - سرور 4 .com 2 تا خودم 3 تا جانشین همش رو هم من بازی میکردم دیگه مخم داشت سوت میکشید همه رو حذف کردم الان یه دونه نقلی توی سرور 3 ساختم دارم بازی میکنم دیگه سرور اسپید بدیش اینه همش بایدباشی
خوب که چه عرض کنم توپ بود آخریهبه نقل از TnT :
دیوانه ایبه نقل از Black fire :اگه حرفه ای باشه ای هر نژادی خوبه!
من فقط اکانت می سازم باهاشون پیشرفت می کنم می دم به دوستام!(خودم هر چند وقت یه بار ترک می کنم!(الانم 1 ماهه تو ترکم!))
آخرین اکانتم تو سرور 6 بود که با 2 دهکده و 500 جمعیت و در آستانه ساخت دهکده 3 داشتن 1 واحه و 1 قهرمان شوالیه توتن سطح 6 رتبه هجومی زیر 200 رتبه کل زیر 1000 و تعداد زیادیی سرباز واگذارش کردم!
آره توتن برای حمله خیلی خوبه ولی باید بلد باشی که چجوری کارکنی که پیشرفتت بره بالا.به نقل از پارسا .ح :اگه حرفه ای هستید فقط توتن باشید
من تا آخر سرور 3x بودم بعد که ریست شد از دوباره اومدم ولی توش پارتی بازی بود ادمین با یکی پارتی داشت همون اول که شروع کرده بود جمعیتش 200 تا بود و 400 تا سرباز داشت برای همین ما دیگه سرور 3x رو ول کردیمبه نقل از TnT :سرور 3x .com که تموم شد . یعنی بازی تموم شد . الان سرور 3x ایران تازه هستش . من توش عضو هستم . اگه خواستین کمکی چیزی بهم پ . خ بزنین . تو سرور 1 ایران هم هستم ، بازم اگه کمکی خواستین در خدمتم . سرور 3 ایران ؟؟ بابا پاشو بیا سرور 3x . از جمعه ی هفته ی قبل شروع به کار کرده و تازه اس
کجاییبه نقل از kaboos :آره توتن برای حمله خیلی خوبه ولی باید بلد باشی که چجوری کارکنی که پیشرفتت بره بالا.
ولی من کلا گول رو بیتر دوست دارم چون مخفیگاهاش 2000 تاییه تله ساز هم داره.
الانم دارم سرور 6 با 350 جمعیت و دو تا دهکده و 300 سرباز پیاده و رعد و کاهن دارم بازی می کنم