بابا درباره ی این بحث کردیم!؟!به نقل از BAX :حرف نزن
اون که چیزی بارش نی
لابد شا... رو میگی؟
راستی برای اینکه سوئ تفهم نشه این شایان اون شایان توی سایت نیستبه نقل از oo00oo :دقیقا
----------
بعد در ضمن کی گفته بارش نیس. شما نمیدونی که
ما تو سرور 3 با شایان تو مکس بودیم دقیقا رتبه زیر 100 بودیم با اون(دوستان تراوین باز حتما اونو میشناسن)
راستی وایستید یه چند تا عکس بذارم کف کنید.
فكر كردم اينا توييي..........من ww نداشتم اما روي ww بازي كردم و به افرادي كه قلب درست حسابي ندارن توصيه ميكنم توش نرن........به نقل از oo00oo :[
پروفایل نفر اول سرور 4
این نفر اول من نیستم ولی اون محمد صادقی که نوشته و مدال هاشو تقدیم کرده منم.دیبه نقل از amir3_13 :فكر كردم اينا توييي..........من ww نداشتم اما روي ww بازي كردم و به افرادي كه قلب درست حسابي ندارن توصيه ميكنم توش نرن........
فيك حمله هاي واقعي همرها موج ها ي كمكي.........كه بعضياشون يه مهاجر كمكيه بعضياشون يه دونه سناتور كمكيه...........اصلا اردوگاه قابل خوندن نيست............
پاور آف مایند بهترین دوست من بودبه نقل از ALIreza_VIP :نمیدونم پاور اف مایند رو همین جوری گذاشتی یا اکانت خودته ولی باید بگم
خواسته یا ناخواسته تو سرور 4
فرستادنش هوا منم هی میشه گفت یه نقش هایی داشتم
امکانش هست که بدون جلب توجه مولتی هانتر توش تقلب کنیم؟ :-ssبه نقل از amir abbasi :من خودم هر کی هر سوالی داشته باشه جواب می دم وکمکش می کنم
آخه همه ی تقلب هاش مثل همه. فقط باید یه add one برای فایرفاکس نصب کنیم و با یه برنامه خاص توی تراوین تقلب کنیم. تا جایی که می دونم روش های زیادی داره ولی اشکالش اینه که مولتی هانتر بیشتر این روش ها رو مثل کف دستش بلده و نمی ذاره ما کاری از پیش ببریم.به نقل از amir abbasi :بستگی یه کارش داره
مگه میخوای چی کار کنی؟