به نقل از fatameh :برای برنامه ریزی هدف رو مشخص کن اون وقت میتونی با کمک یک ادم کار درست برنامه ی مخصوص خودتو بریزی
من ی نکته در مورد این چیزی ک گفتی بگممثلا روزی چندساعت چه درسایی؟
من چندان به ساعت مطالعه بالا برای اینکه برام جا بیوفته ندارم. یعنی واقعا سر کلاس میگیرم. دیگه هم نمیخونم شب امتحانم مرور میکنم حله. اما آزمون سمپاد با آزمونای معمولی فرق داره.من ی نکته در مورد این چیزی ک گفتی بگم
ببین خیلیا هستن ک تا ی رتبه برتر میبینن یا یه آدم موفق فوری ازش میپرسن روزی چند ساعت درس میخوندی و روزی چندتا تست میزدی
ببین اینا میتونن الهام بخش باشن اما مطلق؛هرگز
رتبه ی برتر تجربی با رتبه ی 9 کشوری بوده ک هفته ای 35 ساعت درس میخونده اما رتبه 39 کشوری امسال تابستونا 80 ساعت میخوند و برای زیستش 5 تا منبع تموم کرده بود
میخوام بگم هیچ وقت اینا رو ملاک قرار نده.آدما با هم متفاوتن؛شاید تو موقع درس خوندن با ی تعداد تست آموزشی کم مبحث برات جا میوفته اما هم کلاسیت باید کلی تست از همون مبحث بزنه ک اکی بشه براش
تو هیچوقت نمیتونی بگی چون فلان رتبه ی برتر X ساعت درس میخوند منم همون میزان درس بخونم مث همون موفق میشم
اینو حتما لحاظ کن
مشکلت تو برنامه ریزی سر چیه؟بیشتر تو چی مشکل داری؟مثلن تو تایم بندی دروس یا چیدمانشون یا..؟
باید از همین الان عادت کنی علاوه بر درس همون روز و درس فردا،چیزی فرا تر از اون هم بخونی(اگر هنوز عادت ب این مسئله نداری)من چندان به ساعت مطالعه بالا برای اینکه برام جا بیوفته ندارم. یعنی واقعا سر کلاس میگیرم. دیگه هم نمیخونم شب امتحانم مرور میکنم حله. اما آزمون سمپاد با آزمونای معمولی فرق داره.
کتاب کارای تیزهوشان گرفتم. سوالاش از سوالای مدرسه ی ما بیشتره و سخت تره.
مشکلم هم چیدمانه و هم تایم بندیشون. نمیدونم واسه هرکدوم چقدر وقت بذارم که به همه برسم و قبول شم
علومه فکر کنم. اما توش هم فیزیک داره هم شیمی و هم زیست و زمین.راستش من آزمون دوره ی دوم ندادم (ماها ی سره بودیم)بعد الان نمیدونم شماها امتحانتون چ طوریه.مثلا همون علوم تو لیست دروس آزمونتونه یا بازش کردن؟
ینی هیچ اطلاعاتی بهتون در مورد آزمونی ک قراره بدین ندادن؟معمولا منابع مشخص میکننعلومه فکر کنم. اما توش هم فیزیک داره هم شیمی و هم زیست و زمین.
تو آزمون سال قبل مال هشتم هم بود مال هفتمشو نمیدونم. من کاملا درس های سالای پیش یادم رفته
نه مدرسمون ک هیچی راجع ب سمپاد نمیگه. دلش نمیخواد بچه هاش برن.ینی هیچ اطلاعاتی بهتون در مورد آزمونی ک قراره بدین ندادن؟معمولا منابع مشخص میکنن
خود سمپاد یا مدرسه چیزی نگفته؟یا سال بالایی ها؟