داداچ داری درست میزنی دلم واسه این جاهای خاک خورده سایت تنگsniper ghost که خیلی خزه
به نظر من dark souls و سری بازی های wolfenstein پدر آدمو در میارن
-- dark souls
-- bloodborne
داداچ داری درست میزنی دلم واسه این جاهای خاک خورده سایت تنگsniper ghost که خیلی خزه
نه نظرم عوض شد ولفنشتاین هم خزهsniper ghost که خیلی خزه
این آرزو رو به گور بردیم... ریچارد شیر دلstronghold crusader
سوالم اینه کسی تونسته بدون چیت حتی به مرحله آخرش نزدیک بشه؟
چون میتونستی تو اینترنت walkthrough ـش رو بخونی و مشکلِ سخت بودن معماهاش اونجوری تقریبا هیچ میشد (البته من این کار رو نکردم و نتیجتا بازی رو قبل از اینکه تموم شه رها کردم )چرا حرفی از GOD OF WAR نیستتتتتتت؟
آره من تموم کردم. کارِ نادری هم نبود قبل از من دوتا از پسرعمه هام که باهاشون اون موقع رقابت داشتم تموم کردن این بازی روstronghold crusader
سوالم اینه کسی تونسته بدون چیت حتی به مرحله آخرش نزدیک بشه؟
اوخ اوخ،کچل بی خاصیتHitman؛ هم سخته هم حوصله میخواد
اوخ اوخ،کچل بی خاصیتHitman؛ هم سخته هم حوصله میخواد
باور نمیکنم! بدون چیت امکان نداره!آره من تموم کردم. کارِ نادری هم نبود
ببین هر بازی ای یه سری قلق خاص داره که تا وقتی اونارو پیدا نکنی یه دیدگاهِ خیلی سخت بهش داریباور نمیکنم! بدون چیت امکان نداره!
ببین هر بازی ای یه سری قلق خاص داره که تا وقتی اونارو پیدا نکنی یه دیدگاهِ خیلی سخت بهش داری
منم یه زمانی باورم نمیشد GTA San Andreas رو کسی بتونه تموم کنه ولی خب الان 4 5 بار این کار رو کردم
مثلا یادمه تو همین Stronghold Crusader هفت هشت تا مرحله رو اینجوری رفتم که مود مسیحی برداشتم بعد همون اولِ بازی با فرمانده رفتم دشمن قویه رو کشتم کلا مسلمونا تو این بازی قوی ترن. ولی خب فرمانده ی مسیحی قوی تره! اگه همون اول با فرماندت بری مسلمون قویه رو بکشی تقریبا نصف مرحله رفته
(مرحله ی آخر البته این روش جواب نمیده تا بری یکی رو بکشی اون یکیا میریزن سرت تموم میشه بازی )
پ.ن: آها یه چیزی هم که هست انتخابِ سربازته. من یادمه تقریبا کلِ بازی رو با سوارکارِ عرب تموم کردم. هم از نظر دفاعی خیلی قوین هم تو حمله قشنگ داغون میکنن!
دیوار کشیدن رو هم فراموش کن. فقط از این آب های مانع بکش. بینِ آب ها برج بذار روش کماندار پر کن. از این آتیشا روش بذاری کلا دفاعت کامل میشه. بعد تا جایی که میتونی سوارکار بساز دونه دونه برو کارشونو تموم کن موقع حمله هم حواست باشه که سوارکار ها رو هی حرکت بدی که تیرِ کماندارای دشمن بهشون نخوره ولی اینا اونارو بزنن
والا من یادمه مرحله ی آخر رو هم با آب کشیدن دورِ قلعه و سوارکارِ عرب رفتمداداش همه اینارو از برم
شما بذار دشمنت قلعهشو بسازه بعد از این گاوا که سنگ میارن بذار جلوی دروازشون.. عین تحریم میمونه نابود میشن البته باید طوری بذاری که راهی به بیرون نداشته باشه!! در ضمن هیچکدوم هین حقه ها مرحله آخر به کار نمیاد
مرحله آخر تا بیای ماوسو بچرخونی پیگ میاد نابودت میکنه
بهترین بازی که تو زندگیم دیدمممممچرا حرفی از GOD OF WAR نیستتتتتتت؟