دفتر نقاشی سمپادی ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Infamous
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دفتر نقاشی سمپادی ها

68130fdc0d1047daa740.jpg

یه کار خیلی قدیمی ! البته ورژن اصلی کار نیست . به دلیل بدسکتور شدن هارد ، از دست دادم ورژن اصلی رو .

موفق باشید.

به نقل از Q U E E N :
چقــد نقاشیتون خوبه ... نقاشی منم خوبه . بد نیس . امــا همش طرحــای تکراری می زنم . انگار می ترسم چیزی رو که تا حالا نکشیدم بکشم ، و همین خلاقیت رو ازم می گیره !
خیلی مشکل بدیه.ادم رو نابود میکنه! ;D
بار اولش سخته که سعی کنی یه چیز دیگه بکشی اگه ار بار اول گذشتی که دیگه گذشتی اما اگه نگذشتی همون طوری میمونی :(

راستی من بعد یه عمر برگشتم یه چیزی واستون دارم:

i47435_IMG0197.JPG

مرگ بر کنکور ;D

یه چیزی رو مجبور شدم بگم. #:-S

توی این 10 صفحه ، تعداد زیادی از لینک ها هستن که قیلتر شدن یا خرابن . حالا به هر دلیلی.
از همه کسایی که نقاشی ها شون رو گذاشتن خواهش میکنم لینک هاشون رو اصلاح کنن.
تا دو شنبه هر لینکی که اصلاح شده باشه میمونه ، ولی لینک های خراب و قیلتر شده پاک میشن.

ما هم هر ازگاهیبه سرمون می زنه ، رو کتابام چشمو ابرو می کشم ;D :|
اینم از نقاشیه ما : "

این اصلشه :
20100416051.jpg

بعد ادیت شد :
20100416051_002.jpg

خیلی زشته ،میدونم :| ;)

به نقل از ستـاره :
یه چیزی رو مجبور شدم بگم. #:-S

توی این 10 صفحه ، تعداد زیادی از لینک ها هستن که قیلتر شدن یا خرابن . حالا به هر دلیلی.
از همه کسایی که نقاشی ها شون رو گذاشتن خواهش میکنم لینک هاشون رو اصلاح کنن.
تا دو شنبه هر لینکی که اصلاح شده باشه میمونه ، ولی لینک های خراب و قیلتر شده پاک میشن.

ستاره جون فدات شم این پست من تو تاپیک مشکلات فنی بوده حدود یه ماه پیش :

به نقل از زهرا.ج :
نمیدونم دقیقا به اینجا مربوطه یا نه! ولی میشه لطفا امکان ویرایش پست رو توی انجمن های عکاسی و هنر بزارین؟
خیلی وقتا لینک عکسا خراب میشن ولی امکان ویرایش و گذاشتن لینک درست نیست!
(مخصوصا تو تاپیک عکس های ما ضروریه)

ایشالا که پیگیری میکنن! و ما هم لینکا رو درس میکنیم.

ستاره جونم به خدا شرمنده......می دونم خیلی خسته می شین....واقعا شرمندم من نمی تونم دیگه اون نقاشیا رو لینکاشو درست کنم
اگه لطف کنین لینکای منو حذف کنین ممنونتون می شم
واقعا شرمنده :) دستتون درد نکنه :) >:D<

اگه بخواین میتونین تو پ.خ به من لینک بدین که خودم عوض کنم ! :-?
چون اگه فقط قیلتر بود من میتونستم یه جای دیگه آپلود کنم، نصفشون علاوه بر این که قیلترن خراب هم هستن ;D :-s

به افتخارم دست بزنین فقط ! #:-S نشستم پاکسازی کردم، اسپما پاک شد، لینک های خراب حذف شد، لینک های قیلطر دوباره آپلود شد و در نهایت 10 صفحه شد 3 صفحه!! 8-| ;D

از تمام کسایی هم که نقاشیاشون به دیار باقی پیوست خواهش میکنم اگه دوست دارن نقاشیاشون این جا باشه توی سایتی مثل آپلود سنتر سمپادیا آپ کنن و بذارن ، یا این که فایلشون رو ضمیمه پستشون کنن!
tnx ! ;D

qr9jq8jqgmva3k2izq4.jpg

كيفيتو به بزرگي خودتون ببخشيد ;D

من یه زمانی زیاد نقاشی میکشیدم!الان فقط سر کلاس گاهی با خودکار میکشم(روی کاغذ خط دار!)

به نقل از کیوان.م :
من 70% نقاشیام با مداده و سیاه سفید.
بیشترم دوست دارم نقاشیهای فانتزی بکشم.
90% نقاشیامم تو دفتر های خط دار و کتاب های درسیمه! :دی
دقیقا!
من هم اول سال که کتابامو می خرم دنبال یه جای سفید می گردم واسه نقاشی!
من دو سال رفتم کلاس رنگ و روغن.یه چیزایی یاد گرفتم.
بیشتردوست دارم یه شخصیت کارتونی خلق کنم وبعد براش داستان بنویسم!

سلام. منم جدیدا یه نقاشی کشیدم لطفا نظرتونو بگید. راستی اینو از روی یه طراحی که از تو نت پیدا کرده بودم کشیدم. فک کنم یه بازیگر هالیوودی باشه.

به نقل از Manfred :
سلام. منم جدیدا یه نقاشی کشیدم لطفا نظرتونو بگید. راستی اینو از روی یه طراحی که از تو نت پیدا کرده بودم کشیدم. فک کنم یه بازیگر هالیوودی باشه.
کارتون خیلی خوبه فقط یه سری اشکالات ریز داره. مثلا سمت چپ صورت که مثلا روشن تره و سفیده نباید انقد سفید باشه. انگار از پاککن استفاده کردین بعد میدونین که تو طراحی نباید هیچجا سفید باشه همه جا باید سایه بخوره وگرنه تو ذوق میزنه اون قسمت. چشماشم خیلی خوبن فقط جای کار بیشتری داشتن ولی در کل خیلی عالیه چون کشیدن چهره راحت نیست و اجزای دیگه ی صورت هم خیلی عالین! (کلا مشکل اصلیش سایه ی قسمت چپ صورته)+موفق باشید و اینا فقط نظر من بود:د

ممنون از تعریفتون. سعی میکنم نکاتی رو هم که گفتین رعایت کنم. الان یه کار جدیدی رو هم شروع کردم وقتی تمومش کردم حتما میذارمش. راستی یکی دیگه هم هست که یه مدت پیش کشیدمش البته در حد قبلی روش کار نکردم ولی باز میذارمش تا نظر دوستانو دربارش بدونم.

اینم از نقاشی جدید. یه خانم خوشگل!

اینو هم از یه نقاشی از تو نت کشیدم. راستی همه ی نقاشیام با مداد hb صد تومانی اولی تو یه دفتر طراحی و دوتای دیگه تو کاغذ A4 چاپی paper one کشیدم.

من خیلی خیلی وقته دست به مداد و کنته و پاستل نزدم ;D اینارو راهنمایی که بودم کشیدم ;D

Back
بالا