منشور «كوروش» به وطن بازگشت

• شروع کننده موضوع d3c0der
  • تاریخ شروع
  • شروع کننده موضوع

d3c0der

مهمان
خيلي منتظرش بودم !
در روز هاي آينده حتما ميرم به ديدنش !
اي كاش دولتمون عرضه داشت پسش بگيره ، چون طبق يه سري قوانين ميشه پسش گرفت ( دردسرش زياده ، اما اگه پافشاري كنن ميشه )

اي كاش بشه يه تظاهراتي چيزي راه بندازيم كه توي ايران بمونه ، خيلي حيفه !

پس از هشت ماه انتظار، امروز منشور حقوق بشر کوروش، همزمان با عيد سعيد فطر به موزه ملي ايران منتقل شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اين منشور در ساعت 4 و 25 دقيقه جمعه به سرپرستي جان کرتيس، مدير بخش خاور ميانه موزه بريتانيا از فرودگاه امام خميني(ره) به كشورمان وارد شد.

اين منشور قرار است، فردا با حضور کارشناسان ايراني از داخل مخزن موزه ملي خارج و سپس وارد ويترين نمايش مي‌شود.

به گزارش ايسنا، منشور حقوق بشر كوروش كه با نام استوانه‌ي كوروش نيز شناخته مي‌شود، از جنس سفال است و در سال 539 پيش از ميلاد ساخته شده است. دورتادور اين استوانه‌ي سفالين كه 23 سانتي‌متر طول و 11 سانتي‌متر عرض دارد، در حدود 40 خط به زبان ميخي بابلي، فرمان‌هاي كوروش حك شده است. منشور كوروش به‌عنوان نخستين منشور حقوق بشر شناخته مي‌شود و در سال 1971 ميلادي، سازمان ملل آن را به شش زبان رسمي منتشر كرد. بدلي از اين منشور نيز در مقر سازمان ملل متحد در شهر نيويورك نگهداري مي‌شود.

گفتني است، قرار بود براساس توافق‌ها ميان سازمان ميراث فرهنگي و موزه‌ي بريتانيا، منشور كوروش 16 ژانويه 2010 مصادف با 26 دي‌ماه سال جاري به ايران منتقل و براي مدت چهارماه در موزه‌ي ملي ايران به‌نمايش گذاشته ‌شود. هم‌چنين فعاليت‌هاي علمي ـ فرهنگي درباره‌ي مسائل باستان‌شناسي در حاشيه‌ي نمايش اين شيء تاريخي ارزشمند تدارک ديده شده بود.

sayyed

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد قدوسي قم
شهر
قم
مدال المپیاد
کمی شیمی
دانشگاه
شريف
رشته دانشگاه
مکانیک
پاسخ : منشور «كوروش» به وطن بازگشت

خیلی تب کوروش پایین بود اینم اومد روش!!!
متاسفانه نمی شه پسش گرفت! چون قانونی فکر کنم تو زمان رضاشاه فروخته شده!

sayyed

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد قدوسي قم
شهر
قم
مدال المپیاد
کمی شیمی
دانشگاه
شريف
رشته دانشگاه
مکانیک

به نقل از d3c0der :
اگه منو ميخواي مسخره كني مشكلي ندارم ! اما به تاريخ كشور خودمون ديگه توهين نكن ! يعني چي تب كوروش پايين بود ؟‌ شايد شما بيخبري ! :-w :-w X-( X-(
خوبه خودت داري ميگي رضا شاه !
خدا رضا شاه رو بيمارزه ! اگه اون فروخت دورانش تموم شد ! منشور كوروش چيزي نيست كه بخواد مربطو به يه زمان خاص باشه !
يه منشور 2500 ساله رو نميشه به اين راحتي ها فروخت ! متعلق به شخص يا يك جمع بيگانه نميتونه باشه !
شما یه بار دیگه پست منو بخون اشتباه فهمیدی!!

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

شما ها چه حرفهایی میزنید واقعا. کدام فروش؟ کدام بازگشت؟ کدام پس گرفتن؟ این منشور در محدوده خاک فعلی ایران پیدا نشده و ایران ادعایی نمیتونه روش داشته باشه. مثل تمام بقایایی که از تیسفون بزرگ باقی مونده که همه اینها امروز قانونا متعلق به کشور عراقه.

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

قرار بوده قرض بدن
نفروختن که!

پس داده میشه به همون موزه ای که ازش اومده
به زودی

گرچه ما راضی نیستیم

Grave-Worm

کاربر حرفه‌ای

چه باحال!!! كوروش ايرانيه و منشورش كجاست؟!!! تو يه كشور خارجي!!!‌
سنگهاي تخت جمشيد چرا هر روز داره غيبشون ميزنه!!!؟!!؟
خنده داره!!
يعني گريه داره!!!
نميدونم ، داداش ! مختاري ! ميخواي گريه كن ، ميخواي بخند!

• لایک
امتیازات: HHH

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از sayyed :
خیلی تب کوروش پایین بود اینم اومد روش!!!
متاسفانه نمی شه پسش گرفت! چون قانونی فکر کنم تو زمان رضاشاه فروخته شده!

اشتباه کردی خفن جیییییییگر {-8

ما اول باید ادعای تعلق عراق به ایرانو بکنیم تا شاید بعد بتونیم ادعای تعلق این منشور به ایرانو داشته باشیم :D

همه فلات ایران سرای من است :-"

من که اصلا دوست ندارم تو ایران بمونه چون جنبه نگهداریشو نداریم
میگم ما که نمیتونیم اینا رو نگه داریم و دو روز دیگه نابود میشن و از طرفی یک هزارم درآمد لازمو از همینایی که داریم به دست نمیاریم بهتر نیست بفروشیمشون تا هم حفظ بشن ، هم یه پولی به دست کشور بیاد ، هم هرجا بره اسم ایرانو دنبال خودش میکشه و اونجوری یکم میشناسنمون :D

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

در جهان نسبت به آثار اینقدر ها هم مثل ما فکر نمیکنند. از نظر من حضور یک اثر از تاریخ ایران در موزه ای خارجی نماینده افتخار آمیز تاریخ من در اون کشوره. البته بگذریم که اصولا منشور کوروش اونقدر عظیم و بزرگ هست که باید در کشور خودش باشه اما امروز بر اساس قوانین رایج بین المللی این اساس نامه متعلق به فکر کنم عراقه. حالا دقیق نمیدونم یا عراق یا سوریه.

امروز از سنگ های تخت جمشید چیزی کم نمیشه. من غرورم وقتی شکست که یک قاضی خیلی خیلی عذر میخوام پدرسوخته امریکایی برای کمک به یهودیان یکی از آثار تاریخی ما رو به فروش گذاشت. چون قانونا خیلی قدیم ها اون اثر از ایران خارج شده بود ما هیچ ادعایی نمیتونستیم براش بکنیم.

عمده چیز هایی که از ایران خارج شده از تاریخ، از زمان قاجار و پهلوی (هر دو حکومت خائن به این آب و خاک) خارج شده.

شهر سوخته یا جیرفت کهن رو هم که مردم احمق خودمون قاچاق کردن. مامور پلیسش مصاحبه با تلویزیون میکرد. واقعا موضوع خنده دار گریه داری بود. در عین خنده ای تلخ، گریه داشت. میگفت که در حوالی یکی از روستا ها از این کوزه ها پیدا میشده مردم اهمیت نمیدادن اولش. تا یک نفر میفهمه اینا چیه و میگه که ازشون میخره. اونام به جای اینکه برن کشاورزی دیگه میرفتن از صبح تا شب بیابون شخم میزدن کوزه پیدا کنن. پلیسه میگفت بعد یه مدت ما متوجه شدیم مردم این روستا کلا زن و مرد صبح ها از روستا میرن بیرون غروب بر میگردن. کارشونم اینه که میرن زمین می کنن. ما مشکوک شدیم. تا زمانی که فهمیدیم، میلیاردها دلار آثار تاریخی از ایران به قیمت های بسیار نازل خارج کرده بودن. با همه این اوصاف دورش رو بستن و خوشبختانه بعد از اون کسی نتونست دیگه چیزی ببره.

ما هرچی میکشیم از خودی میکشیم. از خودی های احمق و خائن.

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

به نقل از d3c0der :
آون يه نفر بود ! تو مملكت خودمون كه شغل آقاي ياسر رفسنجاني صادرات آثار باستانيه ! اون يدونه در مقابل صادرات افتخار آميز ايشون چيزي نيست كه ! :D :D

اوخي ! نه اين كه از نظام مقدس جمهوري اسلامي تا حالا چيزي قاچاق نشده :)) :)) يكمي دلم ميسوزه براي مظلوميتشون !

دوست عزيز قاجار و پهلوي گذشتن ، الان رو بچسب !

خوبه الان در کمال خجالت و خیانت، آثار بزرگ تاریخی مملکت رو در سبد بخشش نمیذاریم و به کشور هایی مثل بریتانیا و فرانسه، از کیسه خلیفه یا از ارثیه پدریمون، نمی بخشیم.

راستی الان الماسایی که نادر از هند آورد کجاست؟ :-"

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

عرض کردم که خودتون میگید که الان اگر چیزی میره که واقعا هم میره قاچاق میشه. حالا هر آدمی که قاچاق میکنه چه از اون کله گنده چه کله کوچیک ولی بالاخره قاچاق میشه. مثل زمان پهلوی و قاجار این آثار تاریخی طی مراسمات رسمی پیشکش نمیشه.

دومی هم سوال بود. پرسیدم کسی میدونه الان الماسایی که نادر از هند آورد به ایران الان کجاست؟ یه جستجویی بکن.

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

اونی که رو کله ملکه ی بریتانیاست بعد از مرگ نادر کم کم توسط خود ایرانی هایی که طبیعتا خائن هم بودند از ایران خارج شد و سر از افغانستان و بعدشم دوباره هند در آورد. اینجاش مهمه

یا اصولا میشه گفت عمده آثاری که از دوران باستانی ایران هخامنشی و ساسانی و بعد از اسلام در موزه های امریکاست در دوران رضا و محمدرضا از ایران غارت شده. مخصوصا در دوران رضاشاه. کاملا هم با مجوز و با اجازه و قانونی. به صورت قانونی میومدن اکتشاف کنند تخت جمشید رو و اصولا هم هرچه اکتشاف میکردند اونها که به درد میخورد و می تونستند رو می بردند.

امروز تخت جمشید واقعی در موزه های امریکاست.

longman

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهیدحقانی
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
میریم برا طلا شیمی اگه خدا بخواد
دانشگاه
معلوم نی
رشته دانشگاه
شیمی خواهیم خواند

متاسفانه قدر افتخاراتمونو ندونستیم.باز خوبه نذاشتیم قبر کوروش و نادرو بردارن ببرن یا تخت جمشیدو بکنن ببرن یه جا دیگه باز سازی کنن

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر- نرم افزار
اینستاگرام

چه فایده ای داره فک کنم 2ماه دیگه میبرنش! :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

ولی کاچی بعضه هیچیه! :( :(

PARS-AVA

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
مدال المپیاد
یه زمانی خیلی نجوم می خوندم!!!! ولی خوب الان کامپیوتری ام
دانشگاه
چی بگممممممم؟

دوستانی که می گن چون تو عراق پیدا شده مال مانیس احتمالا با فرهنگه برره ای ها بزرگ شدن مگه هرکی هر چی پیدا کرد مال خودشه؟ من کامپیوتر شمارو چال کنم تو حیاطمون بعدم بگم حالا پیداش کردم مال من می شه؟؟؟؟

از طرف دیگه از همه می خوام که تلاش نکنن ایران بمونه هرچند از انگلیس خوشم نمی آد ولی تو موزه بریتانیا جاش بهتره دلایل
خارجی ها بیش از ما بهش اهمیت می دن و آدمای اهل تاریخ و تمدن و اینا بیشتر از اون موزه دیدن می کنن تا از موزه ملی تازه تو صدبار بگو منشور کوروش فلان منشور کوروش بیسان فک می کنی چند نفر واسشون مهمه حالا ما هی خودمونو بکشیم
دوم منن بچه شیرازم یه صدباریم رفتم تخت جمشید ولی تو موزه بریتانیا یه سالن هست که مال ایرانه و دور تا دورش همه کتیبه های خیلی بزرگی رو گذاشتن که از اینجا بردن اون تخت جمشیدی که من اونجا دیدم خیلی قشنگ تر از تخت جمشید ایران بود..... به خدا من اصلا نمی دونستم این ستون و سنگ ها یه وقتی سیاه بوده ولی تو موزه بریتانیا همش مشکی مشکی بود می فهمید رسیدگی یعنی چی؟
فک می کنید وقتی قبر کوروش رو می دن دست افغانی تعمیر کنه منشورشو چی کار می کنن؟ می دن دست یه بنده خدایی یهو از بد روزگار پاش پیچ می خوره از دستش می افته بعدم می شکنه اون وقت چی کارش می کنن؟ هیچی می گن ببخشید
به همین سادگی به همین خوش مزگی پودر کیک رشد

نام مرکز سمپاد
شهید رجایی اسلامشهر
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی
تلگرام

امروز که مطالب هر روزم رو می خوندم این جمله خیلی برام جالب بود!! :O :-? :-? :-? جای این بحثهای حاشیه ای یکم رو این جمله بحث کنیم به نظرم جالب بشه!
روزنامه گاردین 10 سپتامبر 2010:
The Cyrus cylinder is often called the world's oldest human rights document, but it was common in Mesopotamia for kings to begin their rule with such reform declarations, according to the British Museum.
http://www.guardian.co.uk/world/2010/sep/10/cyrus-cylinder-returns-iran
براساس این جمله فکر کنم برخی از ایرانی ها خیلی زیاد به این موضوع اهمیت می دهند!

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

به نقل از PARS-AVA :
دوستانی که می گن چون تو عراق پیدا شده مال مانیس احتمالا با فرهنگه برره ای ها بزرگ شدن مگه هرکی هر چی پیدا کرد مال خودشه؟ من کامپیوتر شمارو چال کنم تو حیاطمون بعدم بگم حالا پیداش کردم مال من می شه؟؟؟؟

ابتدا باید بگم که من این توهین شما رو نشنیده و ندیده به حساب میارم. و چون احتمالا خطاب به من هست ویرایشش نمیکنم چون مشکلی با بودنش ندارم.

اما خدمتتون عارضم که ما یک سری قوانینی داریم. در جهان امروز قرن بیست و یکم حرف، حرف قانونه. من هم خیلی دوست دارم که استوانه کوروش یا خیلی از آثار ایرانیان که در عراق هست به ایران بیاد. ولی آثار باستانی مثل منابع طبیعی هست تقریبا. هر جا پیدا بشه مالکیتش با اونجا بوده. شما چطور میتونید ادعا بکنید که مثلا امپراطوری ساسانی یک امپراطوری ایرانی بوده؟ وقتی عراقی ها میگن پایتختش در کشور ما بوده. اونها میگن که همه ما اجزائی از اون امپراطوری های بزرگیم هرقدر شما سهم دارید ما هم به تناسب خاکمون سهم داریم. البته خوشبختانه اونها خودشون رو زیاد از ما نمیدونن. ما در تاریخمون مینویسیم افغانستان جزئی از ما بوده. اونها میگن ایران جزئی از ما بوده. خب میگن دیگه. درسته که نام و نژاد اصلی از ماست. به هرحال اونها هم از این تاریخ سهم دارند. نمیشه گفت که آثاری که در خاک یک کشوری پیدا میشه مال ماست. این خیلی حرف غیر منطقی تری هست. چون اصولا تمام کشور های همسایه ما دیگه نباید موزه و آثار باستانی و تاریخی داشته باشند. چون کلا تاریخشون متعلق به ماست. چه کسی این حرف رو زده؟؟؟؟

امروز در حقوق ما چند نوع وراثت داریم که در هر کشور با توجه به قانونشه. مثلا بعضی کشورها وراثت رو در خون قائل میشن برخی در خاک. اونها که در خون قائل میشن میگن اگر مثلا والدین یک شخص ملیتی داشته باشند اون شخص هم همون ملیت رو داره. برخی وراثت رو بر خاک قائل میشن یعنی هرکس هرجا به دنیا اومد. پس می بینید که طبق قوانین خاک خیلی جاها تاثیر داره.

البته کلام آقای علی پاشا کاملا محترمه که باید در مورد استوانه بحث بشه. البته بحث هایی که در مورد مالکیت استوانه میشه مانعی نداره. ولی بهتره که اساس بحث از خود استوانه خارج نشه زیاد.

PARS-AVA

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
مدال المپیاد
یه زمانی خیلی نجوم می خوندم!!!! ولی خوب الان کامپیوتری ام
دانشگاه
چی بگممممممم؟

شوخی بود به دل نگیر جز شما یکی دیگه هم گفته بود!
من از این اطلاعات خبر نداشتم
سپاس که گفتی

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

به نقل از Sir ISO9018 :
ابتدا باید بگم که من این توهین شما رو نشنیده و ندیده به حساب میارم. و چون احتمالا خطاب به من هست ویرایشش نمیکنم چون مشکلی با بودنش ندارم.

اما خدمتتون عارضم که ما یک سری قوانینی داریم. در جهان امروز قرن بیست و یکم حرف، حرف قانونه. من هم خیلی دوست دارم که استوانه کوروش یا خیلی از آثار ایرانیان که در عراق هست به ایران بیاد. ولی آثار باستانی مثل منابع طبیعی هست تقریبا. هر جا پیدا بشه مالکیتش با اونجا بوده. شما چطور میتونید ادعا بکنید که مثلا امپراطوری ساسانی یک امپراطوری ایرانی بوده؟ وقتی عراقی ها میگن پایتختش در کشور ما بوده. اونها میگن که همه ما اجزائی از اون امپراطوری های بزرگیم هرقدر شما سهم دارید ما هم به تناسب خاکمون سهم داریم. البته خوشبختانه اونها خودشون رو زیاد از ما نمیدونن. ما در تاریخمون مینویسیم افغانستان جزئی از ما بوده. اونها میگن ایران جزئی از ما بوده. خب میگن دیگه. درسته که نام و نژاد اصلی از ماست. به هرحال اونها هم از این تاریخ سهم دارند. نمیشه گفت که آثاری که در خاک یک کشوری پیدا میشه مال ماست. این خیلی حرف غیر منطقی تری هست. چون اصولا تمام کشور های همسایه ما دیگه نباید موزه و آثار باستانی و تاریخی داشته باشند. چون کلا تاریخشون متعلق به ماست. چه کسی این حرف رو زده؟؟؟؟

امروز در حقوق ما چند نوع وراثت داریم که در هر کشور با توجه به قانونشه. مثلا بعضی کشورها وراثت رو در خون قائل میشن برخی در خاک. اونها که در خون قائل میشن میگن اگر مثلا والدین یک شخص ملیتی داشته باشند اون شخص هم همون ملیت رو داره. برخی وراثت رو بر خاک قائل میشن یعنی هرکس هرجا به دنیا اومد. پس می بینید که طبق قوانین خاک خیلی جاها تاثیر داره.

البته کلام آقای علی پاشا کاملا محترمه که باید در مورد استوانه بحث بشه. البته بحث هایی که در مورد مالکیت استوانه میشه مانعی نداره. ولی بهتره که اساس بحث از خود استوانه خارج نشه زیاد.

موافقم !

درضمن، این استوانه از نظر فنی به هیچ عنوان متعلق به ایرانیان نیست ! :)
اول اینکه ایرانیان اون رو کشف نکردن و این استوانه خارج از خاک ایران و توسط اینگلیسیانی که برای پیدا کردنش تلاش کردند یافت شده .
و دوم اینکه کوروش کبیر رسماً این منشور رو به بابلیان هدیه کرده و درضمن سرکار خانم PARS-AVA، بذارید به سبک خودتون براتون مثال بزنم : (!!!)
شما به خاطر یک مناسبت خاص به شخصی هدیه می دین، بعد از مرگ اون شخص و خود شما (خدایی نکرده !!!) پسرتون نزد بچه ی اون شخص می ره و می گه :
این متعلق به پدر من هست !!!
آیا این حرفش منطقیه ؟!! البته که نیست !!! :)
در هر صورت، من فقط دعا می کنم تو این 4 ماه سالم بمونه ! :rolleyes:
هنوز خاطره ی اون بچه که پاش خورده بود به کوزه ی باستانی و شکسته بودش از یادم نرفته !!!!!!!!!!!!!!! [-(

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

به نقل از d3c0der :
اين حرفايي كه شما زدي رو من و خيلي هاي ديگه بلديم بزنيم !
آقاي دانشمند كوروش اينو هديه نكرده ! كجاي دنيا ديدي يه نفر يه لوح كه از كارهاش نوشته رو هديه بده ؟
اين لوح رو گذاشته تا بعدها مردم بخونن ! وگرنه مريض نبوده توش بنويسه كه من با مردم بابل درست رفتار كردم !
مردم كه كور نيستن خودشون ميدونن كوروش باهاشون بد رفتاري نكرده ، پس براي كي نوشته اين منشور رو ؟ معلومه ديگه ! براي آيندگان !
كلا هخامنشيان به كتيبه نويسي خيلي اعتقاد داشتن !
مسئله اين كه توي يه كشور ديگه پيدا شده دليل نميشه جز كشور اونا باشه ! وگرنه منم ادعا ميكنم كه قبر كوروش توي ايرانه ، اين منشور رو هم كوروش نوشته پس بايد اين جا باشه !
هرچند من خيلي هم دوست ندارم تو ايران بمونه !
خيلي از دوستان ميگن اگه بيرون از ايران باشه تمدن و فرهنگ ما رو معرفي ميكنه !!!!
عزيزان دل ، كدوم تمدن ؟ كدوم فرهنگ ؟ تموم شد ، ديگه گذشت !
الان شما يه جايي ميگين ايران ، سريعا پشتش جواب ميشنوين احمدي نژاد !!!!!!
اگه منشور يكم بيشتر تو ايران بمونه ، شايد اين مردم بي محبت يكم متحول بشن و ياشدون بياد كه ما چي بوديم و چي شديم !
شايد بازم رشد كنيم :) P:> :-"

پسر خوب منم بلدم با این لحن کاملاً احترام آمیز شما حرف بزنم !!! :)
ببینم شما چرا رو هوا حرف می زنی ؟!! کجاش نوشته من با بابلیان درست رفتار کردم ؟!! :-w
بعدشم مگه نمی تونه منشورش رو بده به بابلیان برای آینده ؟!! ^-^
اون زمان کوروش نصف جهان و فتح کرده بود و خودش رو پادشاه چهار گوشه جهان می نامید ! چه می دونست آخرش حکومت می رسه به 4 تا آخوند و ببر ایران می شه 1 گربه که به زور رو نقشه دیده می شه ؟!! :-w
الان شما بالاخره کدوم طرفی ؟!!
این حرفات با هم نمی خونن !!!

هرچند من خيلي هم دوست ندارم تو ايران بمونه !

اي كاش بشه يه تظاهراتي چيزي راه بندازيم كه توي ايران بمونه ، خيلي حيفه !

در ضمن از جمله ی دومت که این جا نقل قول کردم کاملاً مشخصه خون جدت کوروش تو رگ هاته !!! :)
مرد حسابی مگه کشکه ؟!! همین می شه که فردا پس فردا جنگ درست می کنین دیگه !!! بعدشم لابد نسل بعدی باید جورتونو بکشه !!! :-w
یکم منطق هم خوب چیزیه ... !!! :rolleyes:
من امروز واقعاً نظرم در مورد ایرانی ها عوض شد ...
هر چی دزد و قاتل و ابله و تروریسته ایرانیه !!!!!
واقعاً شرم دارم که ایرانیم !!! :rolleyes: :(

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

جنس فروخته شده كه پس داده نميشه.....مگه تو زمان پهلوي فروخته نشده؟؟؟؟

بالا