اگه بشه مدیریت بشه فک کنم بعد نباشهبه نقل از LEGEND-handsome :باو اینطوری حجم اسپم هم دوباره بالا میره!
علی جون جواب نمیده!![]()
ولی بنظر منم اینکه الان ترکیبیه بهتر از تعداد پست تنها یا مدت حضور تنهاست...به نقل از علـي :اگه بشه مدیریت بشه فک کنم بعد نباشه
بازم بهتر از اینه که عده با آتو ریفرش درجه شون بره بالا
خو الان تاثیر مدت حضور خیلی زیاده من میگم از اون کم کنن یه کم به اون یکی اضافه کننبه نقل از meli :ولی بنظر منم اینکه الان ترکیبیه بهتر از تعداد پست تنها یا مدت حضور تنهاست...
در هر دو حالت میشه با نامردی(اتو رفرش و اسپم دادن)درجه کاربریو بالا اورد... پس ترکیبشون فکر کنم بهتر باشه![]()
مدیر فک کنم وظیفه اش باشه یه کمبه نقل از Mαζsα :خوب الان انگیزه ی زیادی ندارن که اسپم بدن که البته الانم میدن ولی کمه
اما اگه تعداد پستا تاثیر داشته باشه شروع میکنن اسپم دادن مدیرای بیچاره باید پاک کنن تعداد اسپم ها خیلی زیاد میشه فرض کنین زیاد تر از الان
یکم سخته![]()
اون قسمت مدیر های بیچاره و...!به نقل از Mαζsα :خوب الان انگیزه ی زیادی ندارن که اسپم بدن که البته الانم میدن ولی کمه
اما اگه تعداد پستا تاثیر داشته باشه شروع میکنن اسپم دادن مدیرای بیچاره باید پاک کنن تعداد اسپم ها خیلی زیاد میشه فرض کنین زیاد تر از الان
یکم سخته![]()
به نقل از meli :ولی بنظر منم اینکه الان ترکیبیه بهتر از تعداد پست تنها یا مدت حضور تنهاست...
در هر دو حالت میشه با نامردی(اتو رفرش و اسپم دادن)درجه کاربریو بالا اورد... پس ترکیبشون فکر کنم بهتر باشه![]()
به نقل از ------ :یه ایده ام فرشید داد خوب بود
کسی که به صورت عادی توی سایت حضور داره هیچ وقت فاصله ی ۲ تا ریفرشش دقیقا یکی نیس اگه بشه که موقعی فاصله ی ۲ تا ریفرش دقیقا یکیه اون حساب نشه خیلی خوب میشه
به نقل از مُحسن :پیشنهاد میدید بعد اصلا به امکانات سخت افزاری اجراییش فکر نمیکنیداین کارا کد نویسی می خواد، کد نویسیشم وقت گیره و ..