آزمون تحلیل کلامی !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع !!...me
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آزمون تحلیل کلامی !

17
من موندم چه جوری 17 از 30 عالی حساب میشه!
ولی خدایی جالب بود

من 25 شدم!
چشم دراومد بس كه ريز بود!

نمره آزمون : 17

سطح توان شما : عالی

آزمون تحليل كلامي شبيه ديگر آزمون هاي استدلالي، نيازمند اين است كه شما موقعيتي را با آنچه در اختيارتان هست تحليل كنيد. اگر آزمون كلامي را بهتر از ساير آزمون هاي استدلالي انجام دهيد، به ناچار به سمت مشاغلي كه با ارتباطات سروكار دارد رهنمون خواهيد شد. نمره بالاي توأم در آزمون تحليل كلامي و آزمون استدلال عددي يا استدلال ديداري، نمايانگر توانايي در تحصيلات دانشگاهي در رشته هاي انساني، علوم اجتماعي و زيست شناسي است. در آزمون تحليل كلامي به وضوح مقداري اطلاعات لغوي نياز داريد اما تركيب و پيچيدگي واژه ها در اين آزمون مورد سنجش قرار نمي گيرد. بسيار حائز اهميت است كه نمره خود را در آزمون تحليل كلامي با نمره آزمون واژگان مقايسه كنيد. اگر در هر دو آزمون نمره بالايي كسب كنيد، احتمالاً مشاغلي كه با كلمات و ارتباطات سروكار دارد مناسب خواهد بود. اگر نمره آ‍مون تحليل كلامي بالا و نمره آ‍زمون واژگان پايين باشد، احتمالاً توانايي خود را در مكالمه با مردم در مشاغل شبيه مديريت و يا شكل هاي ديگر ارتباط مستقيم و رودرو به كار خواهيد بست. و اگر نمره آزمون واژگان بالاتر باشد در روابط رسمي و اداري و نوشتاري موفق خواهيد بود .
:))
صفحه لود شده بود کلی از زمانم رفته بود :(

من 21 شدم! ;D

18 شدم مثکه سطح توانم عالیه!!! ;D

من 21 شدم :-" :-"

من 20 شدم عالی

19 شدم