• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تیشرت ملی!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع N.M
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تیشرت ملی!

به نقل از شادی.ن :
ببخشید اینو میگم ولی افتضاحه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ایران ما فاطمه و علی نیست!
ایران ما اتوسا و کورشه!!!!!!!!!!!
ایرانمون فهمیده نیست!
تخت جمشید و اپاداناست!
ر... تو فرهنگ کشور!!!!!!!!!!!!! X-( [-(
چون اسمشون عربیه که نمیشه بگیم ایرانی نیستن
ایرانی مسلمون
اسمشون اسلامیه
اینا برای ایران و ایرانی ها جون دادن

جالبه افرادي كه خوششون نيومده و همون تيشرت قبليارو ترجيح ميدن همونان كه ميرن ميگن ما رو دچار تهاجم فرهنگي كردند و فرهنگ غريبه وارد شده و اينا.....

اينا سستن....يه جوري فكر ميكنن يه جور ديگه حرف ميزنن اخر سر هم يه جور ديگه عمل ميكنند ......بعدشم تفسير چرت ميدن [-( [-(

راستش به نظرم قشنگ نيستن كلا به نظرم اگه عكس يه ادم روي لباس باشه قشنگ ني يه جوريه حالا اون عكس هرچي باشه
اصلا قشنگ نيستن [-( [-( [-( [-( [-(

به نقل از mahaba :
یعنی چی ایرانمون فهمیده نیست؟ نکنه میخوای بگی حسین فهمیده ایرانی نبوده؟
نه منظورم اینه که ایران ما با فهمیده متولد نشد بلکه با ورش و داریوش و هخامنشیان بود که متولد شد!!!!!!!!!!
امیدوارم منظورمو گرفته باشی! :)

به نقل از بچه+ :
چون اسمشون عربیه که نمیشه بگیم ایرانی نیستن
ایرانی مسلمون
اسمشون اسلامیه
اینا برای ایران و ایرانی ها جون دادن
بر منکرش لعنت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! X-(
ببین منظور من تمدن و فرهنگ اصیل ایرانیه که وقتی ما این فرهنگ ها رو داشتیم که ای اروپایی های پر ادعا داشتن گاوچرونی میکردم!
عربا داشتن سر بز هاشون سر میبریدن!!!!!!!!!
منظور من از فرهنگ ایرانی اینه! :)

به نقل از شادی.ن :
بر منکرش لعنت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! X-(
ببین منظور من تمدن و فرهنگ اصیل ایرانیه که وقتی ما این فرهنگ ها رو داشتیم که ای اروپایی های پر ادعا داشتن گاوچرونی میکردم!
عربا داشتن سر بز هاشون سر میبریدن!!!!!!!!!
منظور من از فرهنگ ایرانی اینه! :)
می دونم اینجا جاش نیست، ولی لازم بود این مطلبو بگم!

واقعا نمی دونم چرا وقتی پیامبر اکرم(ص)، در جامعه ی اعراب ظهور کرد و فرهنگ ضعیف و متحجرانه ی اعراب را سامان بخشید، به چشمتونت نمی یاد!

ایران، ایران داریوش و کوروش نیست! چرا که فرهنگ ایرانی غنی بود و اون ها هم توی این فرهنگ رشد کرده بودند؛ پس اگه چزی جز این می شدن، تعجب بر انگیز بود!

اگر کوروش، می توانست، یک روستای کوچک عربی را، عمیق ترین تعلیمات انسانی بیاموزد، من حاضرم او را به جای امیرالمومنین(ع) الگو بگیرم!

باز هم عذر می خوام که اسپم شد!

به نقل از M.A.S :

واقعا نمی دونم چرا وقتی پیامبر اکرم(ص)، در جامعه ی اعراب ظهور کرد و فرهنگ ضعیف و متحجرانه ی اعراب را سامان بخشید، به چشمتونت نمی یاد!

ایران، ایران داریوش و کوروش نیست! چرا که فرهنگ ایرانی غنی بود و اون ها هم توی این فرهنگ رشد کرده بودند؛ پس اگه چزی جز این می شدن، تعجب بر انگیز بود!

اگر کوروش، می توانست، یک روستای کوچک عربی را، عمیق ترین تعلیمات انسانی بیاموزد، من حاضرم او را به جای امیرالمومنین(ع) الگو بگیرم!

عزیزم کورش هم پیامبر بووده و مطمئن باش تونسته!!!!!!!!!!! :)

به نقل از M.A.S :

يه مثال ميزنم:::اگه تو يه جا همه عالي باشن اونوقت يك نفر كه عالي باشه با عالي بودنش نميتونه مطرح بشه
اگه تو زمان كورش ايران و پادشاهان قبلي و بعدي همه عالي بودن اونوقت كوروش اينقدر محبوب و خوشنام نميشد
اميدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم

به نقل از شادی.ن :
عزیزم کورش هم پیامبر بووده و مطمئن باش تونسته!!!!!!!!!!! :)
با تمام تحقیقاتی که انجامد داده، هنوز برام این قضیه اثبات نشده!هنوز نمی توانم با یقین بگویم که کوروش، همان ذوالقرنین است!
ولی با این حال، صحبت شما ارتباطی با صحبت اولیه تان نداشت! توهین به شخصیت ها ی بزرگ اسلام، توجیه شدنی نیست.

به نقل از راضيه :
يه مثال ميزنم:::اگه تو يه جا همه عالي باشن اونوقت يك نفر كه عالي باشه با عالي بودنش نميتونه مطرح بشه
اگه تو زمان كورش ايران و پادشاهان قبلي و بعدي همه عالي بودن اونوقت كوروش اينقدر محبوب و خوشنام نميشد
اميدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم
کاملا موافقم.
فکر می کنم، توی پست قبلی منظورم رو بد رسوندم!
من فقط می خواستم بگم که این صحبت که چون اعراب بی فرهنگ بودن، پس پیامبر(ص) و اصحابشان نیز همچنین بودند، حرف غیر عقلانی است.

به نقل از M.A.S :
با تمام تحقیقاتی که انجامد داده، هنوز برام این قضیه اثبات نشده!هنوز نمی توانم با یقین بگویم که کوروش، همان ذوالقرنین است!
ولی با این حال، صحبت شما ارتباطی با صحبت اولیه تان نداشت! توهین به شخصیت ها ی بزرگ اسلام، توجیه شدنی نیست.
من به کسی توهین نکردم!
فقط گفتم فرهنگ من ماله اعراب نیست!

Back
بالا