پاسخ : قرارمان امشب، بعد از ساعت 10
خيلي طولانيه و باعث مي شه بعضيا نخونن ولي نمي شد كوتاه نوشت.و بدونيد كه اصلا شعار نمي دم و اينا رو كاملا درك كردم كه مي نويسم.اگرم غلط املايي داشت معذرت مي خوام

از دوست عزيزمون كه مارو به فكر وا داشت خيلي ممنونم.
با خوندن نظرات بچه ها يه عالمه سوال و جواب به هم ريخته تو ذهنم ايجاد شده
هم نظرمو مي گم هم يه چندتا سوال مطرح مي كنم كه اگه تونستين جوابشو بدين لطفا
منم مي گم گاهي دخترا و گاهي پسرا مقصرن وگاهي خانواده هاشون كه روشون نظارت كافي ندارن
هيچ كس آدم بدي به دنيا نمي ياد همه اولش معصوما
با گسترش ارتباطات مثل مبايل يا وجود سايت هاي مختلف كه هر كسي مي تونه بهش وارد بشه با وجود ماهواره و فيلم ها كارتون هاش كه هربچه اي از 3-4 سالگي مي بينه حتي وباجود فيس بوك يا اينهمه چت روم هاي مختلف كه حتي يه نفر توش پيدا نمي شه كه يه حرف راست بزنه چه طور مي شه پاك و معصوم موند؟
البته از هر كدوم اينا مي شه خيلي خوب استفاده كرد ولي در صورتي كه استفاده از اونها ياد داده شده باشه
اونايي كه مي گن تو ايران تفريح نيست تفريح يعني چي؟يعني آزادي جنسي يعني هم جنس گرايي يعني كلوپ هاي شبانه ؟واقعا يعني چي؟
همه ي آْدما يه سري غريضه هايي دارن كه مي خوان اون هارو ارضا كنن همه گرايش به جنس مخالف دارن ولي بايد اين غرايض رو كنترل كرد(البته دقيقا نمي دونم چه طوري ولي خودم تمام سعيمو مي كنم و تا حدي موفق بودم.اگه كسي مي دونه چه طوري لطفا بگه.) ودر غير اين صورت حتي مي تونه از حيوون هم بدتر بشه.جاي ارضاي غرايض گوشه ي خيابون يا با هر كسي نيست.
حالا چنتا سوال:
به نظر شما وقتي من با خواهر بزرگترم كه ازدواج كرده(با چادر و حجاب كامل)داريم پياده مي ريم كه خريد كنيم چرا يه پسر مياد مزاحم ما مي شه؟
يا وقتي يه آقاي 30 ساله بعد از 10 سال زندگي مشترك كه در طول اين مدت نگاهش به هيچ خانومي جز همسرش نيفتاده و عاشق همسرش بوده و همسرش با وجود خستگي كه از درس و كار داشت (شوهرش اين شرايط رو قبل از ازدواج قبول كرد)كارهاي خونرو انجام مي داد و سعي مي كرد هر چي كه شوهرش ازش تو زندگي مي خواد فراهم كنه طوري كه شايد فقط 2 ساعت در شبانه روز مي تونست بخوابه . چطور اين اقامي تونه با يه دختر ديگه كه دوست زنش بود رابطه برقرار كنه و باعث بشه همسرش ازش طلاق بگيره؟
و 10 سال زندگيه هر دوشون رو به باد بده و باعث قطع شدن روابط دو خونواده و غم و غصه ي يه عالمه آدم بشه