JB کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,447 امتیاز 4,766 نام مرکز سمپاد هاشمینژاد ۲ مشهد دانشگاه شهید بهشتی تهران رشته دانشگاه ریاضی و علوم کامپیوتر 2012/3/30 #41 پاسخ : تایپک جامع خرید و فروش حیوانات من همستر ميخوام كسي داره ؟ ( مشهد باشه ترجيها ! )
اردلان کاربر فوقحرفهای ارسالها 781 امتیاز 1,501 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد2 شهر مشهد مدال المپیاد زیادن حال ندارم بگم دانشگاه عباسقلی خان رشته دانشگاه نرفتم ک هنوز 2012/3/31 #42 پاسخ : تایپک جامع خرید و فروش حیوانات به نقل از جواد باهوش : من همستر ميخوام كسي داره ؟ ( مشهد باشه ترجيها ! ) کلیک کنید تا باز شود... منم دقیقا مثه جوادم البته همستراش جفت باشن بهتره ای بابااااااااااااااااااا کوشین پس؟ من همستر میخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام گریه)
پاسخ : تایپک جامع خرید و فروش حیوانات به نقل از جواد باهوش : من همستر ميخوام كسي داره ؟ ( مشهد باشه ترجيها ! ) کلیک کنید تا باز شود... منم دقیقا مثه جوادم البته همستراش جفت باشن بهتره ای بابااااااااااااااااااا کوشین پس؟ من همستر میخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام گریه)
Zr74 کاربر فوقحرفهای ارسالها 742 امتیاز 4,223 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه داروسازی 2012/4/2 #43 پاسخ : تایپک جامع خرید و فروش حیوانات من همستر زیاد دارم ولی آخه چی کار کنم مشهد نیستم؟
اردلان کاربر فوقحرفهای ارسالها 781 امتیاز 1,501 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد2 شهر مشهد مدال المپیاد زیادن حال ندارم بگم دانشگاه عباسقلی خان رشته دانشگاه نرفتم ک هنوز 2012/4/3 #44 پاسخ : تایپک جامع خرید و فروش حیوانات به نقل از z.azin : من همستر زیاد دارم ولی آخه چی کار کنم مشهد نیستم؟ کلیک کنید تا باز شود... کسی نمیدونه چه باید کرد؟
پاسخ : تایپک جامع خرید و فروش حیوانات به نقل از z.azin : من همستر زیاد دارم ولی آخه چی کار کنم مشهد نیستم؟ کلیک کنید تا باز شود... کسی نمیدونه چه باید کرد؟
Zr74 کاربر فوقحرفهای ارسالها 742 امتیاز 4,223 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه داروسازی 2012/4/24 #45 پاسخ : تایپک جامع خرید و فروش حیوانات من یه همستر خیلی خوشگل و ناز دارم که خیلیم دوسش دارم ولی متاسفانه مجبورم واگذارش کنم. کسی نمی خواد به فرزندی قبولش کنه؟
پاسخ : تایپک جامع خرید و فروش حیوانات من یه همستر خیلی خوشگل و ناز دارم که خیلیم دوسش دارم ولی متاسفانه مجبورم واگذارش کنم. کسی نمی خواد به فرزندی قبولش کنه؟
Legend کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,329 امتیاز 2,204 نام مرکز سمپاد علامه حلی بدون شماره! شهر طهرون سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه مهندسی عمران 2012/4/24 #46 پاسخ : تایپک جامع خرید و فروش حیوانات خوب برید بخرید یه واکسنم بزنید! چه کاریه!
اردلان کاربر فوقحرفهای ارسالها 781 امتیاز 1,501 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد2 شهر مشهد مدال المپیاد زیادن حال ندارم بگم دانشگاه عباسقلی خان رشته دانشگاه نرفتم ک هنوز 2012/4/25 #47 پاسخ : تایپک جامع خرید و فروش حیوانات بابا بیان همسترای فروشی رو معرفی کنیین دیگههههههههههههههههههههه
پاسخ : تایپک جامع خرید و فروش حیوانات بابا بیان همسترای فروشی رو معرفی کنیین دیگههههههههههههههههههههه